Sergej Barbarez
Re: Sergej Barbarez
sa bhfanaticos sitea..momci su upravu ali sumnjam da je barbarez prodao tekmu sa srbijom...baka jeste u to nema sumnje..a da je ispo picketina sto je sutio to jeste ali po mom misljenju su mu one mafioze tipa nasera orica i jos kakvih kamatara koji sjede u lozi kada igra repka prijetile da ce mu ubit familiju ako progovori...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mišljenje jednog Fanatikosa, ako se ne varam?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mislim da je i Beslija svjedocio sa Bolom o koferu punom para u Iranu, no nisu imali podrsku ostalih kolega iz repke sto se detaljno opisuje u ovom pismu.Prdonja je napisao/la:Jedini koji je ispao gromada i koji je javno progovorio bez dlake na jeziku je legenda Elvir Bolic..On ih je imenovao i javno rekao da su uzimali novac.....
No i Bolic od toga nista nije dobio...Pada u zaborav kod vecine, ali ne i kod mene......Nazalost Bolic nema dovoljnu podrsku da nesto mijenja a sam ne moze.....
Prije par mjeseci sam pricao nesto slicno kao i ovaj momak ali sam bio popljuvan i vjerovatno cu opet sto imam razlicito misljenje od vecine.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne moraš, ne morašPrdonja je napisao/la:E jarane rauzmijem ja tebe...Znam o cemu pricas..Takva je situacija u i oko reprezentacije....Identicna...Moras na silu podrzavati tudje misljenje ili si nepozeljan..Kratko i jasno....

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa "patriote" gdje ste ? Niko da cestita Sergeju Barbarezu njegov 39.rodjedan. Kada neko napise objektivan post o nekom "sadasnjem" igracu koji pokazuje stvaran odraz na terenu, odmah ga pocnete vrijedjati i pljuvati, ali kada se neke obicne stvari treba sjetiti nigdje Vas.
Ko o cemu Vi kako se trebaju cijeniti nasi igraci.
Barbarezu sretan 39. rodjedan i zelim mu puno zdravlja i srece i da mu se ispune sve zelje.

Ko o cemu Vi kako se trebaju cijeniti nasi igraci.

Barbarezu sretan 39. rodjedan i zelim mu puno zdravlja i srece i da mu se ispune sve zelje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Posl'o sam mu poruku, ne moram mu čestitati i preko foruma. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Svaka cast ... Barba je ljudina i samo se nadam kako cu ga vidjeti jednog dana na klupi ove truhle reprezntacije ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Barbarez je napravio veliku gresku sto je odbio da bude Cirin, pa i Papetov saradnik. Sa druge strane Barbarez je jedna od najvrednijih licnosti u BiH posleratnom nogometu i trebao bi naci svoje mjesto ili u savezu ili u trenerskoj struci. Ali brate, svojeglav je da ne ulazimo u dvolicnost tipa "yebem ti savez", a onda ruku pod ruku sa istim, zaradi yebene fotelje selektora. Jos mi se i ne svidja prepotentnost doticnog, u vidu ocitog nezadovoljstva kada nije izabran prvo ispred Cire, pa onda ispred Safeta. S'druge strane nudio se za pomocnika u Hamburgu realno tvrdeci kako za prvog trenera nema iskustva. Pa bolan, za sta ti nas smatras...svjestan si da ne mozes u Hamburgu a hoces u reprezentaciju bez dana trenerskog iskustva. Da je bio sa Cirom, pokupio bi mnoge fore i fazone, a Cirilo je bio jedini koji je mogao maksimalno iscijediti reprezentativce i postaviti jedinu mogucu igru za kategoriju igraca kojima je raspolagao. Valjalo mu je godina s' Cirom nego deset na klupi Hamburga u ulozi bezveznog pomocnika. Ciro ode, a ti hop...imas gotove igrace, imas atmosferu. U svakom slucaju, neka mu je sretan rodjendan, neka malo splahne...neka uzme mladu reprezentaciju, ima vremena koliko hoces, pa covjek nema jos ni 40.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Extra video

Extra video

ovaj zadnji gol protiv bajerna nikad zaboravit nemogu!!!!Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Extra video![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Mah legendarna utakmica. Barba zabija u 90' minuti, Bayern u 90+4 zabija iz slobodnjaka, i osvajaju titulu.
Sergej prvi na listi strijelaca sa Sandom (Schalke) ja msm.
Jednostavno, uzivao sam u to vrijeme gledajuci Bundesligu.
Sergej prvi na listi strijelaca sa Sandom (Schalke) ja msm.
Jednostavno, uzivao sam u to vrijeme gledajuci Bundesligu.
Ma Barba jedan i jedini. Iskreni patriota naše domovine. Ne sumnjam da će u budućnosti biti selektor reprezentacije BiH. 

Still learning...
Al kad se sjetim da je jedno vrijeme u eri Sliškovića, igrao štopera, dođe mi da plačem. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Kod Klausa Topmöllera je cak bio liberovOluMme je napisao/la:Al kad se sjetim da je jedno vrijeme u eri Sliškovića, igrao štopera, dođe mi da plačem.

- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Barbarez u Becu na poker turniru
Kacket
Barbarez u Becu na poker turniru

Kacket

- NoName
- Kontakt:
Kao u najboljim igračkim godinama, Sergej Barbarez u pravoj je formi. Premda u civilki, teren mu nije nepoznat. Napotiv. Putuje, lobira, sugerira, predlaže... Ne gura se u prve redove, drugi su ga imenovali za jednog od trojice ambasadora bh. fudbala.
Sa Duškom Bajevićem i Farukom Hadžibegićem uz Ivicu Osima i saradnike, nesebičnim angažmanom učinio je veliki posao za naš fudbal. UEFA je ukinula suspenziju NSBiH, a već danas bi to na sastanku Izvršnog komiteta u Ženevi trebala uraditi FIFA.
Koliko god se pokazao kao s(p)retan u ambasadorskoj misiji, zanimalo nas je šta Sergej kao trener sa profi licencom misli o šansama naše reprezentacije u ovom ciklusu te o još nekim "škakljivim" pitanjima u i oko državnog tima.
- Nekad samo mi sami sebi najveći protivnici. Želimo nemoguće. Ja želim biti realan optimista. Nismo mi nogometna velesila, ali ne smijemo se ni podcjeniti. Moj je rezon ovakav: Ako Albanija uoči naše utakmice priželjkuje bod i remi smatra uspjehom, onda to ne može biti uspjeh i za nas - pojašnjava "Barba".
Na traži autorizaciju, pazi na svaku izgovorenu riječ. Nije zbog autora, već samo da neko pogrešno ne protumači njegov namjere. Koje nikad nisu bile upitne. Naprotiv, gdje i kad god je trebalo i u najtežim situacijama bio je prvi.
- I kao igrač i sutra kao trener ili selektor tražiti ću da dres bude svetinja, da je publika najvažnija, da se za dres ostavi duša na terenu...
Nije potencirao, ali ni bježao od «slučaja Papac». Samo je kod nas moguće da na popisu nema igrača sa internacionalnom reputacijom kakve se ne bi postidjele vedete Engleske, Njemačke, Španije...
Papac je mali milion puta pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije. Čekao je ove promjene i kada su se dogodile za njega nema mjesta. Ne ulazim u to zašto nije pozvan i ne želim komentirati, osim da su Papac i Spahić idealni tandem. Spaha je lider, ima eksplozivnost, brzinu, duel igru, a Papac je defanzivac koji zna da igra. U tandemu su najači, a odbrana bi bila granitna.
Kakva takva utjeha za navijače jeste da će umjesto Papca u Bukurešt krenuti Sergej.
- I kada nisam igrao bodrio sam našu, odnosno svoju reprezentaciju. Uradili smo veliki posao oko skidanja suspenzije, mada ima još dosta stvari koje treba srediti, urediti, posložiti i pospješiti. Najvažnije da smo uspostavili povjerenje među svim stranama. Velika je stvar što su se uključili Ivica Osim, Duško Bajević, nemjerljiv je učinak i svih ostalih u Komitetu.
U svakom razgovoru sa Sergejom neizbježno je pitanje njegovih trenerskih ambicija.
- U Hamburgu više nisam član Uprave. Zasitio sam se nakon dvogodišnjeg mandata. Igrati više ne mogu, jer imam pet kilograma viška, a moje ambicije su poznate. Svim srcem ću navijati da Safet Sušić odvede našu reprezentaciju na EP u Poljsku i Ukrajinu, a ja znam da će doći moje vrijeme - izjavio je za San Sergej Barbarez.
Sergej je, kako to dolikuje istinskom asu, sportskoj i ljudskoj marki, u superlativima govorio o svom prijatelju i nekadašnjem saigraču, aktuelnom kapitenu bh. reprezentacije.
- Spahić je pravi lider, autoritet u svlačionici, igrači ga poštuju, navijači cijene. On je desna ruka treneru na terenu - kaće Barba za bh. kapitena.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
A i Sergej se zayebaje maksimalno.Jedno su ambicije a drugo bilo kakvo iskustvo koje ovaj nema kao trener.
Basleru nije bilo ispod casti uzeti tim iz cetvrte lige.Cak su napravili neki uspjeh u kupu.izbacili jednog ili dva prologasa.Uglavnom na neki nacin je stekao iskustvo.
Cak da makar uzme Velez trenirati,nebi mu naskodilo.
Basleru nije bilo ispod casti uzeti tim iz cetvrte lige.Cak su napravili neki uspjeh u kupu.izbacili jednog ili dva prologasa.Uglavnom na neki nacin je stekao iskustvo.
Cak da makar uzme Velez trenirati,nebi mu naskodilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Svaka cast Barba na ovom intervju ..
Papac je mali milion puta pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije. Čekao je ove promjene i kada su se dogodile za njega nema mjesta. Ne ulazim u to zašto nije pozvan i ne želim komentirati, osim da su Papac i Spahić idealni tandem. Spaha je lider, ima eksplozivnost, brzinu, duel igru, a Papac je defanzivac koji zna da igra. U tandemu su najači, a odbrana bi bila granitna.
Covjek je sve rekao
Covjek je sve rekao

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jest, kad im je bas on cuvao ledja.. 
Trebali bi Dzeku ili makar Vedada na libera.

Trebali bi Dzeku ili makar Vedada na libera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Harise, ja fkt sve mogu razumjeti ovdje, da je neko protiv nekoga a za nekog drugog, da manje ili više podržava određene ljude, ali stvarno ne mogu razumjeti da neko nije 100% uz Barbareza, pa taj čovjek nas je zadužio maksimalno, kako na terenu, tako i van njega.
Mnogo se puta pričalo o tome šta zapravo predstavlja iskustvo, imamo bezbroj primjera da su treneri bez prethodnog iskustva imali veliki uspjeh. S druge strane, ni sadašnji trener se ne može pohvaliti sa nekim bogatim i uspješnim iskustvom. Ne tvrdim da bi Barbarez napravio nešto super pozitivno, ali ne mislim ni da bi bio nešto lošiji u odnosu na postojećeg trenera.
Po meni, Sušića treba pustiti na miru da odradi ove kvalifikacije. Ukoliko uspije da nas odvede na EP (što sa ovakvom reprezentacijom ne bi trebalo biti previše teško) onda mu treba dozvoliti da radi i dalje taj posao. U suprotnom, mislim da bi šansu trebalo dati Sergeju.
Mnogo se puta pričalo o tome šta zapravo predstavlja iskustvo, imamo bezbroj primjera da su treneri bez prethodnog iskustva imali veliki uspjeh. S druge strane, ni sadašnji trener se ne može pohvaliti sa nekim bogatim i uspješnim iskustvom. Ne tvrdim da bi Barbarez napravio nešto super pozitivno, ali ne mislim ni da bi bio nešto lošiji u odnosu na postojećeg trenera.
Po meni, Sušića treba pustiti na miru da odradi ove kvalifikacije. Ukoliko uspije da nas odvede na EP (što sa ovakvom reprezentacijom ne bi trebalo biti previše teško) onda mu treba dozvoliti da radi i dalje taj posao. U suprotnom, mislim da bi šansu trebalo dati Sergeju.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.