na ljeto kupit od para 2 napadaca, stopera i otkupit irelanda ako se pokaže da je dobar da nosi sveti dresSasha L.F.C. je napisao/la:Izgubili ste Carrolla ali nevidim da je to nesto otezalo Newcastlu, svaka cast, ovaj bod je vredan tri.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
na ljeto kupit od para 2 napadaca, stopera i otkupit irelanda ako se pokaže da je dobar da nosi sveti dresSasha L.F.C. je napisao/la:Izgubili ste Carrolla ali nevidim da je to nesto otezalo Newcastlu, svaka cast, ovaj bod je vredan tri.
Vidim ja ti se dobro zabavljas,ajde reci sto to da mogu i ja.gloryhunter je napisao/la:Devil je napisao/la:Mislim kako sam i napisao,jedan penal ovaj drugi,onaj prvi penal se i svira.Arnelinho je napisao/la: Mislis dva penala?
A Nolan nije trebao dobiti crveni nakon starta nad Vojchehom?
A da zaboravih i Nolana,mogao mu je onde sudija pokazati put u svlacionicu.![]()
Ma posudićemo Džeku koji će u klubu sa tradicijom, pravim navijačima te borbenim i nesebičnim igračima, pokazati pravu klasu i zabijati 20+ golova.Romariooo je napisao/la:Cestitke za veliki bod, cestitke i za ogroman novac koji ste uzeli prehebavsi Liverpoola za Carrola, mozete na ljeto pola ekipe solidnih igraca dovesti za tu lovu.
Eto sad, ti fera samo misliš na Monologa a šta bi u tom slučaju bilo sa dominantnim Jajalizatorom i škvadromfera je napisao/la:cestitke na sjajnoj utakmici. bas mi je zao sto nije usao onaj sut nolana za 5-4...
ma ja to govorim jer mi je zao sto mi drazi tim nije pobjedio a bice dominacije opet polako...Thunderstruck je napisao/la:Eto sad, ti fera samo misliš na Monologa a šta bi u tom slučaju bilo sa dominantnim Jajalizatorom i škvadromfera je napisao/la:cestitke na sjajnoj utakmici. bas mi je zao sto nije usao onaj sut nolana za 5-4...![]()
Ali je trebao ući onaj Nolanov šut
Vidićeš kad na kraju sezone osvane naslov:"Barton dobio opkladu ne dobivši crveni karton i ne napravivši nikakvo s*anje u sezoni".Trasimaco je napisao/la:Monolog, sta se desava s ovim Bartonom? Nesto stvarno nije uredu s njim. Normalan je.
Mogu ti ja odgovorit...Trasimaco je napisao/la:Monolog, sta se desava s ovim Bartonom? Nesto stvarno nije uredu s njim. Normalan je.
Koje pobjede? sigurno neke ih 90-ihMonolog je napisao/la:Ma jok. Ja navijam za njih od pobjede nad Liverpoolom(psssst, ovo je tajna. Neka ostane između nas dvojice. Može li?)![]()
I pitam bas zbog Diabya. Stari Barton bi bio u stanju da mu iskopa oci i pojede ih.Monolog je napisao/la:Vidićeš kad na kraju sezone osvane naslov:"Barton dobio opkladu ne dobivši crveni karton i ne napravivši nikakvo s*anje u sezoni".![]()
Šta god da je u pitanju, meni odgovara. Očekiv'o sam da nabije Diaby-ja bokserom, al' srećom to se nije desilo. Poslije je sve došlo na svoje. Šta ti je reć superiornost, a?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.