@Cana 19 po rezultatima na kojim stvarno ne primaju mnogo pa skoro vrlo rijetko nebi se reklo da su tu samo dva defanzivca.pogotovo sto i ofanzivci se vracaju nazad,jer ni jednom Luxemburgu sa igracem vise ne mogu dati vise od jednog gola.CANA 19 je napisao/la:Obicno igramo sjedni defanzivac ali u ovum situacijum gledajci bosanske formacije mislim da ce igramo s'dvije defanzivci al kad ima CANA na terenum ima i sigurnostPrincipatus je napisao/la:Ok dakle Cana igra vam stopera, a Bulku igra defenzivni centar? Teli kako ja citam na http://transfermarkt.de/de/albanien/kad ... _3561.html igra inace stopera, ali dakle drugog defenzivnog veznog.
Definitivno je tesko zabiti gol, definitivno su Albanci veoma jak kolektiv i dobar primjer kao Slovenci pojedinim drugim reprezentacijama, kao i nama.
Rumuni su im zabili jedan i jedan im nije priznat.
Albanci su im uzvratili pred kraj utakmice iz prekida. Ipak mislim, da Dzeko koji se upravo probija lakocom kroz bundesligaske odbrane moze probiti i kroz ovaj obruc, neko od nasih igraca ce se vec nekako probiti, Ibisevic, Pjanic, Miske, Ibricic...Hasagic, siguran sam u to. Sta ti mislis Cana, kako stoje sanse?
Nego sta je sa Lorikom,cesto je na klupi Galate a u Marseju je stvarno bio dobar.