Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

sukisp
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la sukisp » 14 dec 2008, 19:16

YNWA-LFC je napisao/la:
P.S. Sorry sto te pitam ali gledas li ti ikako igre Clichya uopste i njegove igre

Pitam to jer je ove sezone samo imao 3 situacije koje su kostale Arsenal gubitka bodova
Gledam ja sve utakmice lige 5 kad imam vremena.
Jeste kriv je za nekoliko utakmica gdje je Arsenal izgubio bodove, ali to se moze desiti svakom igracu, ja igraca ne gledam na osnovu jedne sezone, nego gledam koliko sezona moze odigrati u kontinuitetu.

Npr. Kakvu korist ima Ibisevic da ovu sezonu postigne 40 golova, a sljedecu ni jedan.
Ne lupaj gluposti Ibisevic gdje god igrao zabija-dobar ti avatar :evil: :roll:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 dec 2008, 21:37

lakse podnosim ovaj remi sa hullom otkako je chelsea remizirao sa west hamom....ali je stvarno jadno na anfieldu tako slabo igrati......nadam se da ce se benitez opametiti do utakmice sa arsenalo, iako smatram da je za to potrebno veliko cudo
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA-LFC
Kontakt:

Post Postao/la YNWA-LFC » 15 dec 2008, 00:01

Po stranici transfermarkt.de odigrao je u posljedne godine (sva takmicenja) 124 utakmica i postigao je jedan gol i skrivio jedan gol.

Jeste doveo Benitez neke lose igrace u Liverpool, ali koje smo igrace imali dok on nije dosao jedino su vrijedili Gerrard, Owen i Carragher.

P.S. Kao lijevog beka nisam ja samo spomenuo Clichiya, nego sam spomenuo i Lahma, ali budimo realni sve velike ekipe imaju slabu lijevu stranu osim Bayerna.

Ako pogledamo Barcu, Abidal nije onaj isti kao sto je bio u OL, Real nezna i sta znaci imati lijevog beka sve kloc do kloca, Milan sve penzineri, Maxwel prosjecan igrac nije on za Inter nego za one klubove koji dolaze odmah poslije ovih velikih klubova, itd.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 dec 2008, 01:01

istina je da smo jaci sad nego kad je benitez tek dosao, i da smo svake godine sve jaci i jaci, i to dokazuju trenutni retultati, benitez je doveo neke sjajne igrace tores, babel, maskerano, ager, skrtel, rejna, i jos neke igrace koje je nazalost nisu vise u liverpulu sisoko, garsia, cise, ali je i doveo mnogo vise igraca koji nisu za liverpul i nazalost neki jos igraju i to u prvom
ja navijam za liverpul oko deset godina, silno kao i svi ostali navijaci zelim da osvojimo ligu, i mislio sam da je ova sezona nasa, jos smo prvi ali ako ovi igraci budu igrali nema sanse da osvojimo,
nazalost nemamo ni srece sa ozljedama tores- ak ne najbolji napadac sigurno je u prva tri na svijetu
skrtel- za mene je najjaci stoper u liverpulu, dok je igrao imali smo najbolju odbranu u ligi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 dec 2008, 12:55

gerrad vecinu igraca koje si nabrojao nisu nista vise pokazivali od ovih sad
marfi- ne znam sta je to on uradio za liverpul, prosjecan igrac
rise- dobar igrac, katasrofalna prosla sezona, al je dosta bolji od dosene
kewell- sjajan igrac ali non stop ozlijeđen
heskey- cinio odlican tandem sa owenom, cim je owen(nije ga rafa otjerao) otisao i on se izgubio
finnan- prosjecan igrac,kakvih imamo za izvoza

imali smo mi jos dobrih igraca ali nazalost svi su bili stari kad je rafa dosao, kao sto je berger
Sarajevo i Liverpool

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 15 dec 2008, 13:20

i mkalister je koliko ja znam bio dobar :)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 dec 2008, 13:24

Kenchy_Liverpool je napisao/la:i mkalister je koliko ja znam bio dobar :)
al je bio star kad je dosao u liverpul
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 dec 2008, 15:32

meni bi bilo draze da je riise ostao u klubu on je bio dobar igrac i bez obzira na onaj autogol on je bio jedan od stubova ovog tima godinama ,sada kada vidim ovu odbranu onako sporu i jadnu na pamet mi padaju svi dobri igraci koji su otisli.....Moje misljenje je da rafa upropastava mlade igrace kao sto su Babel,Pennant,Insua a cujem da su i oni Kelly,Darby i jos neki mladi igrac koji su doslli sa liverpoolove akademije odlicno odigrali protiv PSVa,međutim rijetko ce oni dobiti sansu ako ostane stanje ovako kakvo jeste... ABD da svi ovi polovnjaci odu i da konacno u tim dodju talenti i igraci koji su sppremni sve dati za liverpoolov crveni dres i navijace.Za beniteza vise ne mogu nista reci,dijelim misljenje onih kojima su dosadile njegove izjave,taktike itd.itd.itd.Nadam se boljim danima za ovaj klub i nadam se da ce bez obzira na sve liverpool osvojiti titulu iako tesko da je benitez trener s kojim se to moze postici

P.S. hvala za statistiku,to je materijalni dokaz benitezovih promasaja
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 dec 2008, 15:54

ja ne navijam za liverpul od 2005, vec sam napisao da navijam za liverpul oko deset godina, i znam za sve igrace koje su igrali u tom periodu a i neke od prije, za bergera sam pogrijesio al je bio majstor
mene zanima samo jedna statistika a to je da ti majstori nisu donijeli titulu engleskog prvaka
rise je bio jedan od najboljih igraca u liverpula, steta sto je otisao
od kad znam za liverpul nikad nismo bili jaci, istina imamo polovnjaka, pa liverpul nikad nije bio blizi tituli premier lige, nikad nije bio jaci u evropi, svake godine smo među tri najveca favorita za osvojit ligu prvaka
Zadnja izmjena: YNWA, dana/u 15 dec 2008, 16:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 dec 2008, 16:08

YNWA je napisao/la:ja ne navijam za liverpul od 2005, vec sam napisao da navijam za liverpul oko deset godina, i znam za sve igrace koje su igrali u tom periodu a i neke od prije, za bergera sam pogrijesio al je bio majstor
mene zanima samo jedna statistika a to je da ti majstori nisu donijeli titulu engleskog prvaka
rise je bio jedan od najboljih igraca u liverpula, steta sto je otisao
od kad znam za liverpul nikad nismo bili jaci, istina imamo polovnjaka, pa liverpul nikad nije bio blizi tituli premier lige, nikad nije bio jaci u evropi, svake godine smo među tri najveca favorita za osvojit ligu prvaka
Da uvijek smo favoriti al nas svaka titula zaobidje,u zadnje dvije godine liverpool nije osvoijo nijedan trofej,sto se tice polovnjaka ne kazem ja da su oni toliko losi ali iskreno receno-nisu za ovaj klub ,i kada je klub imao para za neke velike igrace opet je benitez gledao polovnjake

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 dec 2008, 16:37

Gerrard, Owen, Carragher, Heskey i jos neki su igraci o kojima ce se uvijek pričati i pisati, a marfi, litmanen, smicer i njima slicni ce se samo spominjati kao ekipa, a nikad pojedinacno, postujem to sto su uradili za liverpul al nisu ravni jednom owenu
nije ni meni drago sto benitez dovodi neke sto realno nisu za liverpula
i meni je krivo sto je neke igrace prodao a mogao ih je zadržati kao sto su cise, rise
krivo mi je sto neki ne igraju u prvom, al on je trener i on odlucuje o tome, svako ima igraca kojeg bi volio da vidi u prvom, al samo 11 igraca igra
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 dec 2008, 16:49

ensadek je napisao/la:MA ZGAZIĆE VAS ARSENAL U NEDJELJU
jao kako su samo ofucani ovi sto nemaju pametnijeg posla nego da pokusavaju provocirat druge osobe,al eto neka pokusavaju vidi se da pucaju od zavisti prema najtrofejnijem klubu engleske i prema najboljim navijacima na svijetu

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 dec 2008, 20:06

benitez imao operaciju, al nista opasno, vraca se za dva-tri dana
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 dec 2008, 21:32

Fowler je legenda liverpula, dao je mnogo vise od owena za liverpul, ali owen je igrac koji je meni dosta draži jer je on igrao kad sam ja poceo navijati za liverpul, bilo mi je krivo kad je otisao i volio bih da se vrati
Fowler je nazalost najbolje davao od sebe kada liverpul nije bio u vrhu engleskog i evropskog nogometa
Sarajevo i Liverpool

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 16 dec 2008, 16:21

ensadek je napisao/la:U NEDJELJU VAM NEĆE POMOĆI NI 3 ĐERARDA I 2 KINA!!!!!!!!!!
zasto si lud samo mi na to pitanje odgovori molim te uzima liverpool 100099,3243654756 posto zivi bili pa vidjeli

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 dec 2008, 18:42

ensadek je napisao/la:U NEDJELJU VAM NEĆE POMOĆI NI 3 ĐERARDA I 2 KINA!!!!!!!!!!
gerrard donosi bodove liverpulu
Sarajevo i Liverpool

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 16 dec 2008, 20:25

Nisam simpatizer ni Arsenala a ni Liverpula, ali mogu reci da ce biti dobra a usput i teska utakmica, moze na kraju o dosta toga odlucivati, tesko je prognozirati utakmicu, tu domacinstvo nista ne znaci. Vjerujem da cegledatelji uzivati
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 dec 2008, 20:44

sammy lee ce voditi ekipu protiv arsenala
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 dec 2008, 20:46

YNWA je napisao/la:sammy lee ce voditi ekipu protiv arsenala
bas me zanima hoce li on ekipu sastaviti kao sto to benitez radi ili ce ipak sastav i taktika biti drugaciji :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 dec 2008, 21:57

YNWA je napisao/la:sammy lee ce voditi ekipu protiv arsenala
Ako se Sammy Lee bude nešto pitao vezano za taktiku i igru protiv "tobdžija",Liverpool će sigurno izgubiti,jer čovjek žive veze nema.Prošle sezone je vodio Bolton i učinak mu je bio katastrofalan.Nisam siguran za omjer pobjeda i poraza,ali znam da je Bolton bio zakucan za dno dok on nije otišao.

Nek` je Liverpoolu Bog na pomoći.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.