Boris Pandža
Re: Boris Pandža
Pandža se vratio svojim dobrim starim navikama. U prvih 11 protiv Leuvena u gostima, odigrao je svih 90 minuta, te je zaradio žuti karton u 50 - oj minuti. Inače, u ovoj utakmici je Mechelen ostvario pobjedu 0 : 3, a Mechelen se trenutno takmiči u sistemu, za europska takmičenja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Evo masni Pandza bi mogao preseliti u Francusku. Nice je zainteresovana za njega , a takoder i Zulte-Waregem. Mislim da bi bolje bilo da ode u Francusku.
Nice ima sanse da igra i u Evropi i to bi bilo dobro za Pandzu.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
- Kontakt:
Izvor ?sikirica je napisao/la:Evo masni Pandza bi mogao preseliti u Francusku. Nice je zainteresovana za njega , a takoder i Zulte-Waregem. Mislim da bi bolje bilo da ode u Francusku.![]()

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne bi trebalo biti zbora gdje će - Nice, koja samo može rasti, bi bila logičan izbor. Mechelen Waregem, kuratz palatz.
Hayley <3
O neko nam postao mod,pa cestitambadblueboylivno je napisao/la:Ne bi trebalo biti zbora gdje će - Nice, koja samo može rasti, bi bila logičan izbor. Mechelen Waregem, kuratz palatz.

A sto se tice Pandze,neka ode tamo gdje moze redovno igrati.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
samo nek izbjegava ex sovjet drzave, znamo kako je ljetos izradjen od arsenala(kiev), francuska bi bila fina destinacija a nice solidan klub u istoj!TMovac je napisao/la:O neko nam postao mod,pa cestitambadblueboylivno je napisao/la:Ne bi trebalo biti zbora gdje će - Nice, koja samo može rasti, bi bila logičan izbor. Mechelen Waregem, kuratz palatz.![]()
![]()
![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ooo fala fala.TMovac je napisao/la:O neko nam postao mod,pa cestitambadblueboylivno je napisao/la:Ne bi trebalo biti zbora gdje će - Nice, koja samo može rasti, bi bila logičan izbor. Mechelen Waregem, kuratz palatz.![]()
![]()
![]()

Hayley <3
bavarian_bk je napisao/la:Izvor ?sikirica je napisao/la:Evo masni Pandza bi mogao preseliti u Francusku. Nice je zainteresovana za njega , a takoder i Zulte-Waregem. Mislim da bi bolje bilo da ode u Francusku.![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Rep.re.ze.ntacija . ba
Hm,znaju i ovi omanuti iz repke ba.medjutim fakat je Pandza u Parizu odigrao jako kvalitetno.mozda zbog toga se Nica interesuje za njega.Sjelo bi to za repku ko kec na destku,ali hajde znaj.Dok ne potpise,obecanje ludom radovanje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja kako znam nica ima dobrog trenera pravo plus prave novi stadion tako da imaju velike planove , bilo bi odlicno za borisa al zivi bili pa vidjeli s obzirom na formu vranjesa ja sam za to da se boris vrati u prvih 11 XD
Najbitniji podatak od svega je da će Boris preći džaba u svoj sljedeći klub, što znatno olakšava situaciju i njemu i potencijalnim kupcima.Samo da se ne zayebe ko Štilić koji se povezivo sa Nicom, Monchengladbachom i na kraju završi u Ukrajini.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Pandza je vec bio ugovorom u Ukrajini .Cak je i potpisao za Kijevski Arsenal, i zaustavio ga Mechelen, pa se morao vratiti, tj. Arsenalski Kijev nije platio odstetu Mechelenu, i morao se vratitibagrcavi je napisao/la:Najbitniji podatak od svega je da će Boris preći džaba u svoj sljedeći klub, što znatno olakšava situaciju i njemu i potencijalnim kupcima.Samo da se ne zayebe ko Štilić koji se povezivo sa Nicom, Monchengladbachom i na kraju završi u Ukrajini.

- velez_mostar
- Kontakt:
U ozbiljnoj reprezentaciji stoper Mechelena nema sta traziti.
po tim kriterijima imali bi 4 ipol igraca u reprezentaciji koja u 20 godina postojanja ,2 godine je ozbiljnavelez_mostar je napisao/la:U ozbiljnoj reprezentaciji stoper Mechelena nema sta traziti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da ima boljih, ne bi sigurno imao sta traziti. Posto nemamo boljih, najbolji je stoper reprezentacije poslije Spahica kojim raspolazemo.velez_mostar je napisao/la:U ozbiljnoj reprezentaciji stoper Mechelena nema sta traziti.
U reprezentaciji 21 na svijetu štoper Mechelena nema mjesto, a u 4 na svijetu štoper Dinamo Z. ima mjesto.
Sad da Pandža znači ostane na ovom kvalitetu i eto zamisli Barca ga kupi onda je za reprezentacije ???velez_mostar je napisao/la:U ozbiljnoj reprezentaciji stoper Mechelena nema sta traziti.
Klub nije uvijek presudan kad se radi o kvalitetu igrača.
velez mostar,
Ja bih se sloziobs tobom da imamo stopere u Barci,Bajernu i sl...
ipak je Pandza iz Belgije pouzdani od nasih iz nase lige ..To je najbolje sto imamo..
Ja bih se sloziobs tobom da imamo stopere u Barci,Bajernu i sl...
ipak je Pandza iz Belgije pouzdani od nasih iz nase lige ..To je najbolje sto imamo..
"Ne postoji još ništa konkretno, ali velike su šanse da odem iz Belgije. Moj agent je angažiran na tome. Ne mogu vam previše reći, ali mogu da kažem da je liga veća nego belgijska".
Znači Turska.
Znači Turska.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 16 maj 2013, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.