FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

NukeR_G1970
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 okt 2010, 23:28

Izgleda da su cigani odlucili ipak da daju normalan broj karata za juznu tribinu, pricalo se 4000 ali izgleda da je 8000 konacna cifra! Jos onako sabijeni, bez stolica, ima da napravimo haos!

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 okt 2010, 15:49

I naravno opet ste dobili vise nego sto zasluzujete jer i mi dobijamo manje kada dolazimo na JNA.
Al' eto ovo Lukic radi zbog Djurica da covek ne zaplace koliko je pricao da se utakmica treba odgoditi pa cisto onako da mu bar malo srce bude na mestu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 22 okt 2010, 02:41

Covece, kapacitet Juga na Marakani je nesto manje od 13,000 a vi ste nama hteli da date svega 4000 + sto ste skratili Jug za 2 sektora? Nemoj da se zajebavamo...

Jedna pesma za opustanje, ostao jos samo jedan dan!
[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 okt 2010, 15:46

Odlicno,ali hajde se sada vrati na moj post i procitaj sta je pisac hteo reci. :roll:

Jug je smanjen,covece smanjen je i Sever da bi se mogla tampon zona praviti,smanjen je kapacitet Marakane,tj.prodaje se samo 30-35000 ne znam tacno,tako da glumiti sada da ste nesta osteceni ne vredi. :roll:
Kada procitas moj post gore i shvatis sta sam hteo reci onda dodji i zali se na dobijanje karti.

Evo ti i slika i znaci od 13000+ severa odbij 15-20% i dobices broj sto znaci da i sever i jug imaju skoro isti kapacitet.
slika

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 22 okt 2010, 18:28

Vama ako se oduzme 20% to je 10500 opet 2500 vise od nas...A cisto sumnjam da ce vas biti 10500, garantujem da ce biti pun sever do kraja!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 okt 2010, 18:32

kad je derbi ? i na kojem programu ce bit prenos? hvala...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 22 okt 2010, 18:34

Interista di cuore je napisao/la:kad je derbi ? i na kojem programu ce bit prenos? hvala...
Sutra u 13:00, bice prenos na Prvoj(ex-Fox) u Srbiji a bice prenos i u jos 30-ak zemalja...Valjda ce imati i preko neta, nemam pojma stvarno...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 okt 2010, 18:36

Bice tampon zone sve ce da vrvi od kerova tako da sever sigurno nece biti pun nego nekih 10-ak hiljada,ali nadam se da ce konacno ljudi biti pametni da prosire kop,protiv vas na JNA pokusano ali ste vi pokupovali karte za taj sektor,protiv BSK-a na Karaburmi pokusano skoro pa uspesno tako da se nadam da ce biti tako i sutra.

@interista Sutra od 13:00 je derbi,ima na Prvoj srpskoj televiziji (nekadasnji Fox),Sport Klub 5 a bice i na jos 20-ak TV kuca u inostranstvu kako najavljuju,pa vidi imas li sta od toga.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 okt 2010, 18:36

NukeR_G1970 je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:kad je derbi ? i na kojem programu ce bit prenos? hvala...
Sutra u 13:00, bice prenos na Prvoj(ex-Fox) u Srbiji a bice prenos i u jos 30-ak zemalja...Valjda ce imati i preko neta, nemam pojma stvarno...
ok hvala ti...imam Prvu,super :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2010, 15:21

Pobjeda :lol:
A jesmo ih razvalili.Šta je ono Stojković na kraju tekme otišao do grobara nešta mu pisalo na majci,ali nisam vidio šta :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 okt 2010, 15:58

hajmo sliku sta je pisalo stojkovicu :D :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 okt 2010, 16:11

Pisalo mu je" oprostite na mojoj ruznoj proslosti" :lol: :lol:
Kakav kvalitetan kreten ali od toga me majmuna nista ni ne cudi,samo jos jedan u nizu njegovih kretenskih poteza i Deki legenda je u pravu kada kaze sve ono za njega.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 okt 2010, 16:45

POBJEDA,POBJEDA,DOMINACIJA!

Na derbiju se vidjelo ko je gdje u ovom momentu,necu ulaziti u neke analize,davanje nekih argumenata,jer svako ko je gledao danasnji derbi je sve vidio svojim ocima.Potpuno zasluzena pobjeda nad Gancima u Rupi...
& $ - & " - & - &
ФСРС

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 okt 2010, 16:52

To savladao osnovne postulate fizike pa si gledao skoro u isto vrijeme mečeve između Zvezde i Partizana s jedne, te Drine i Slobode s druge strane? :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 okt 2010, 16:57

Monolog je napisao/la:To savladao osnovne postulate fizike pa si gledao skoro u isto vrijeme mečeve između Zvezde i Partizana s jedne, te Drine i Slobode s druge strane? :D
Jbg sta ti ja mogu kad ti imas nedostatak logike u glavi.

Drinu nisam gledao,gledao sam derbi,a sve sa utakmice iz Zvornika mi je rekao momak iz Vukova.
E sad da ti ne mislis da je Partizan mnogo bolji bio?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 okt 2010, 17:01

Ma bio je mnogo bolji. Na kraju krajeva, ovim rezultatom bi Zvezda trebala biti i sretna(prvo poluvrijeme nisam kako treba ni gledao, ali drugo jesam). Boya(ako se ne varam) je mogao zabiti još barem jednom i na vrijeme riješiti pitanje pobjednika, a svojim promašajima je samo ulio malo nade navijačima i igračima Zvezde. Sve u svemu, zaslužena pobjeda, no i dalje mi je čudno da nisi gledao Drinu koja ti je igrala pred nosom, a gledao si Partizan. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 okt 2010, 17:08

Monolog je napisao/la:Ma bio je mnogo bolji. Na kraju krajeva, ovim rezultatom bi Zvezda trebala biti i sretna(prvo poluvrijeme nisam kako treba ni gledao, ali drugo jesam). Boya(ako se ne varam) je mogao zabiti još barem jednom i na vrijeme riješiti pitanje pobjednika, a svojim promašajima je samo ulio malo nade navijačima i igračima Zvezde. Sve u svemu, zaslužena pobjeda, no i dalje mi je čudno da nisi gledao Drinu koja ti je igrala pred nosom, a gledao si Partizan. :?
Partizan sam gledao uzivo,mozes li to skontat,ili pokusavas da provociras?!
Moram isto tako priznati da navijanje na obe strane nije bilo nesto narocito,s tim da mi je ovo bio 9 derbi na kom sam bio.Svi su nekako bili pod utiskom onih desavanja.

slika
& $ - & " - & - &
ФСРС

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 23 okt 2010, 17:12

drinin vuk je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ma bio je mnogo bolji. Na kraju krajeva, ovim rezultatom bi Zvezda trebala biti i sretna(prvo poluvrijeme nisam kako treba ni gledao, ali drugo jesam). Boya(ako se ne varam) je mogao zabiti još barem jednom i na vrijeme riješiti pitanje pobjednika, a svojim promašajima je samo ulio malo nade navijačima i igračima Zvezde. Sve u svemu, zaslužena pobjeda, no i dalje mi je čudno da nisi gledao Drinu koja ti je igrala pred nosom, a gledao si Partizan. :?
Partizan sam gledao uzivo,mozes li to skontat,ili pokusavas da provociras?!
Moram isto tako priznati da navijanje na obe strane nije bilo nesto narocito,s tim da mi je ovo bio 9 derbi na kom sam bio.Svi su nekako bili pod utiskom onih desavanja.

slika
Sta pise na majci nevidim sta pise ? ;)
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 okt 2010, 17:17

Pise "Oprostite mi moju ruznu proslost"

Moreira pokazao zbog čega je najviše pl ... finišu.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 okt 2010, 18:15

Komsije cestitke na pobedi bili ste manje losija ekipa.Ko zna sta bi bilo da nije one greske Psiha na startu,vi niste imali zelje za napred a ako lopta dodje to Tomica na desnu stranu onda nije bilo ni znanja. :roll:
Pokazalo se ono sto sam i rekao pred mec juce a to je da se jedino u napadu pribojavam Doktora i Ilica,te da me u odbrani brinu Krstajic i Savic (ovaj drugi nije ni igrao).Ostalo je kako sam i ocekivao bilo veliki prosek.Iznenadilo me ostavljanje Ilieva na klupi,ali izgleda da nema snage da igra sreda-subota.
Stojkovic pokuzao nesigurnost na sutevima i sigurnost na izletima na centarsuteve,u toku utakmice je pokazivao svoj debilizam tipa ceka sudijski znak da izvede gol aut te se pravi naivan kada je dobio zuti,ili onaj ofsajd kada je pola minute dozivao sudiju da ga pita odakle da izvede ofsajd.Na kraju debil jos vise sebi ugrozava zivot onom majicom i onda ce naredna dva meseca kukati kako mu je zivot ugrozen. :lol: :roll:
Krstajic Definitivno veliki problem ce biti kada ode na kraju sezone,ko ce njega zameniti kada ode u penziju,Savic je isuvise mlad da bi dirigovao kompletnom odbranom,doktorska partija za potvrdjivanje klase.
Jovanovic jovanovic je dosta sigurni kada mu je Krle tu jer onda on pokriva njegove greske,danas nije bilo potrebe za tim jer nije bilo napada. :roll:
Miljkovic Nije me nesta impresionirao kao ove sto su davali ocene.
Lazevski Lazevski takodje nista narocito u prvom poluvremenu su mu svi uzimali nevinost nista nije uspeo da zatvori kasnije kako su i nasi napadi tamo otupeli uspeo da popravi ocenu.
Petrovic Cika Toletov pulen se i dalje pravi mangup i seta po terenu tek ponekad uradi nesta korisno dovoljno da je i dalje u repki.
Ilic se dosta vise iskazivao kada je igrao bez Doktora sada kada je on tu dobija manje slobode ali i dalje je to profesorski.
Moreira pokazao da je Bog JSL,shvata polako i Stanojevic da je bio nepravedno zapostavljen i bez sumnje najbolji igrac danas u Partizanu pored Krleta.
Tomic Danas je na tribinama sa mnom bio ortak okoreli Grobar koji nije hteo ici na Jug nego hteo mene malo u zdrav mozak :lol: i nakon nekoliko bolesnih napada Tomica kaze "I Misa Tumbas bi bio opasni po Zvezdin gol",moram priznati da je u pravu.
Cleo Rekao sam juce kada se igra na njemu flaster nema sanse da nesta uradi,osim da iskoristi neku glupost odbrane.
Medo je odlican igrac ali u moru "zvezda" on ne moze da igra,danas malo prilike imao i ostao neocenjen.
Babovic Sta ja ono vama rekoh nekidan za njega. :lol: Njegovo otvaranje kontre je na nivou puza sa invaliditetom :roll: pored toga 4 kontra faula od kako je usao i zuti karton zbog zadrzavanja lopte.
Pero Za njega mora jedanslika kao da je nesta naucio dok je bio u inostranstvu no i dalje je okretan kao zemlja oko sunca mada ako mu se gurne lopta u prostor svasta bi moglo da bude.

Na kraju jos jedne cestitke komsijama na pobedi.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.