Elvir Rahimic

Orao
Kontakt:

Re: Elvir Rahimic

Post Postao/la Orao » 15 jun 2013, 03:06

Treba ''generala'' pozvati u Brazil ako Bog da, jer bice i tamo slicnih kao Latvija. Novi Zeland, Alzir slicne ekipe :mrgreen:

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 17 jun 2013, 02:39

MrMuscle je napisao/la:A BOGA ti ko ce igrati zadnjeg veznog, da nece mozda Zahirovic koji krpom ne moze obrisati Rahim-agi....
Jedva ga istjerali iz prve postave gdje je objektivno samo smetao, sad ga opet vracati, e uzalud vam trud sviraci, nece da moze....
Pape nedaj lakrdijasu da igra..... Ili Besa ili Zola ili Rahim (ako oni ne stasaju).... Cetvrtog nema...
Bez uvrede prema svima

Rahimic je covjek koji iako ima godine, ima daleko vise umijeca, ali i iskustva od Zahirovica.Slazem se i ja, da to nije isti Rahimic od prije 4 godine, iako da smo ga imali jos za Sliskovica, koliko bi nam tad znacio

Covjek je pokazao da je beton.Beton.Onaj udarac sto je dobio je prosetao, kao da nije nista.Ima nadimak celicni covjek jer se nikad nije ozlijedio u karijeri., dok pogledaj Pjanica s 20 godina koliko dobija povrede i lezi

Naravno, za razliku od Zahirovica.On itekako ide u duele, igra na iskustvo, i zna da prebacuje loptu, za razliku od Zahirovica koji bjezi od lopte.Birajuci izmedju Zahirovica i Rahimica.General je ipak jos uvijek general i profesor za Zahirovica.Ne vjerujem da ce Susic da starta Rahimica protiv Slovaka, jer ovi igraju prodoran napadacki fudbal za razliku od Grka, no opet.Ja bih ga sigurno stavio na tu poziciju, jer nemamo neki izbor.Nismo Spanija, pa da biramo

Realno, slazem se da taj covjek ne moze da igra vise 90 minuta.I to je ocito.No, ja bih radije igrao Rahimica do 65 minute.Nego da igram Rahimica zadnjih 20 minuta.Ja ne znam, kako neki ne vide, da mi nemamo zamjenu za njega trenutno.Nadam se da ce doci neko ko moze da ga zamjeni na toj poziciji, i ove mlade nade.Stalno pratim ko to moze da bude dostojna zamjena Generalu.Ali, bez uvrede.

To nije Zahirovic.I to ni blizo

Lik je legenda, i nije nas previse kostao.Vidi pod crveni Lulica protiv Portugala, i skoro je uvijek bez greske dobijao duele.Svaka cast i nadam se da ce mu se zadnja zelja ispuniti i da ce u Brazil

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 jun 2013, 08:46

Denizli je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:A BOGA ti ko ce igrati zadnjeg veznog, da nece mozda Zahirovic koji krpom ne moze obrisati Rahim-agi....
Jedva ga istjerali iz prve postave gdje je objektivno samo smetao, sad ga opet vracati, e uzalud vam trud sviraci, nece da moze....
Pape nedaj lakrdijasu da igra..... Ili Besa ili Zola ili Rahim (ako oni ne stasaju).... Cetvrtog nema...
Bez uvrede prema svima

Rahimic je covjek koji iako ima godine, ima daleko vise umijeca, ali i iskustva od Zahirovica.Slazem se i ja, da to nije isti Rahimic od prije 4 godine, iako da smo ga imali jos za Sliskovica, koliko bi nam tad znacio

Covjek je pokazao da je beton.Beton.Onaj udarac sto je dobio je prosetao, kao da nije nista.Ima nadimak celicni covjek jer se nikad nije ozlijedio u karijeri., dok pogledaj Pjanica s 20 godina koliko dobija povrede i lezi

Naravno, za razliku od Zahirovica.On itekako ide u duele, igra na iskustvo, i zna da prebacuje loptu, za razliku od Zahirovica koji bjezi od lopte.Birajuci izmedju Zahirovica i Rahimica.General je ipak jos uvijek general i profesor za Zahirovica.Ne vjerujem da ce Susic da starta Rahimica protiv Slovaka, jer ovi igraju prodoran napadacki fudbal za razliku od Grka, no opet.Ja bih ga sigurno stavio na tu poziciju, jer nemamo neki izbor.Nismo Spanija, pa da biramo

Realno, slazem se da taj covjek ne moze da igra vise 90 minuta.I to je ocito.No, ja bih radije igrao Rahimica do 65 minute.Nego da igram Rahimica zadnjih 20 minuta.Ja ne znam, kako neki ne vide, da mi nemamo zamjenu za njega trenutno.Nadam se da ce doci neko ko moze da ga zamjeni na toj poziciji, i ove mlade nade.Stalno pratim ko to moze da bude dostojna zamjena Generalu.Ali, bez uvrede.

To nije Zahirovic.I to ni blizo

Lik je legenda, i nije nas previse kostao.Vidi pod crveni Lulica protiv Portugala, i skoro je uvijek bez greske dobijao duele.Svaka cast i nadam se da ce mu se zadnja zelja ispuniti i da ce u Brazil
Ključna razlika između njih dvojice! :!: ;)

P.S Odličan potpis!
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 17 jun 2013, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 17 jun 2013, 09:12

Da budem iskren i ja se slazem da je Rahimic malo usporio i covjek ne igra vise, ali ne igra bas ni Zahirovic previse, ali ovaj prvi ima kvalitetu i to imas ili nemas.Ne moze se kupiti.To vec sad Bicakcic ima.A, ima i Kolasinac.Nadam se da ce neko zamjeniti Rahimica.Kazem neko, ali opet.Ko god misli da mi mozemo na mjesto generala

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 avg 2013, 22:59

elviru dok srce kuca doktor fudbala moze bit svim nasim igracima za poziciju zadnjeg veznog!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 14 avg 2013, 23:04

Dokazao je da bez njega smo daleko slabiji.Zahirovic se boji kontakta s loptom, bjezi od nje kao djavo od krsta, sta je ovo.Pomislio bih da je vampir, ili sta :D

Rahimic je daleko iskusniji i to je pokazao u 1 poluvremenu.Njega moramo igrati jer imati opciju njega ilI Zahirovica protiv Slovaka.Zna se ko bi trebao da igra

Svaka cast generale.Nisi zakazao danas, a mnogi jesu

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 avg 2013, 14:26

Kakvo je njegovo stanje sa CSKA-om,igra li tamo,ili je klupa.
Koliko je moguce da gledamo duel Edin-Elvir?
Keep walking.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2013, 14:41

Ja bih radije da Elvir bude u ulozi trenera nase repke, pa da momke poput Besica ima ko poducavati za tu poziciju ;)
Jer do godine od Elvira i lopte nema nista sigurno ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 avg 2013, 14:47

gringobih je napisao/la:Ja bih radije da Elvir bude u ulozi trenera nase repke, pa da momke poput Besica ima ko poducavati za tu poziciju ;)
Covjek iako je u godinama ostavlja utisak da opet bolje igra od njih. A i utisak da oni nikad nece biti kao on...

Mislim da ce nakon ove sezone da predje u vodstvo CSKA, vec mu je ponudjena neka od funkcija u tom klubu. Drug koji je bolesta je tamo isao na lijecenje i on ga posjetio. Kaze da bukvalno svi koji navijaju za CSKA imaju osjecaj odusevljenja kad ga vide. Kao zvijezda je i smatraju ga za legendu kluba :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 avg 2013, 14:53

gringobih je napisao/la:Ja bih radije da Elvir bude u ulozi trenera nase repke, pa da momke poput Besica ima ko poducavati za tu poziciju ;)
U sustini je ovo tacno, nazalost dolazi od gringa pa nema temelja :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2013, 16:27

DonCorleone je napisao/la:
U sustini je ovo tacno, nazalost dolazi od gringa pa nema temelja :mrgreen: .
:lol:
Gringo nikad nije fulao u procjeni nekoga ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2013, 03:54

@Grile fon Rajkan bi i u fulanju fulao,a kamoli nesto drugo :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 avg 2013, 14:35

harishp je napisao/la:@Grile fon Rajkan bi i u fulanju fulao,a kamoli nesto drugo :mrgreen:
Ooooo evo nam se i inventar vratio sa iznajmljivanja :D
U google nema potrebe kucati sportsport samo ukucas haris i na adresi si :P

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2013, 14:43

To @Grile fon Rajkan,ti si moj Idol .......Billy.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 avg 2013, 15:14

harishp je napisao/la:To @Grile fon Rajkan,ti si moj Idol .......Billy.
Reci posteno, da sam tvoje oci :lol: :lol:
Nesto te nije bilo ovdje, da nisi bio na odvikavanju od foruma u Rakovici :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2013, 15:19

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:To @Grile fon Rajkan,ti si moj Idol .......Billy.
Reci posteno, da sam tvoje oci :lol: :lol:
Nesto te nije bilo ovdje, da nisi bio na odvikavanju od foruma u Rakovici :lol: :lol:
Oftamologu @Grile fon Rajkan brzo, ima ih par rade prekovremeno.Posto psihijatri ne rade vikendom.
Samo ti pisi,da se malo ismijemo glupostima tvojima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 sep 2013, 14:39

Jučer CSKA igrao protiv Rostova,dobili 1-0,a Rahimić presjedio na klupi.
CSKA je prvi tim Ruske lige sa 20 bodova i bježi drugoplasiranom Zenitu 3.
Barem je redovno na klupi u najboljem timu jedne lige kao što je Rusija,a i igraju u LP protiv Cityja,Plzena i Bayerna.
Ja sam mislio da je potpuno zaboravljen i izgubljen tamo,ali eto,bar je nekad u mogućnosti da uđe sa klupe i pokupi koju minutu.
Keep walking.

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 16 sep 2013, 10:09

Ma Rahimic sa svojim načinom igre moze igrati jos 10 godina. Covjek ima inteligenciju i iskustvo, a to je nešto što se ne može trenirati. Dovoljno je vidjeti kako se kretao i postavljao protiv fizicki stoputa dominantnijih amerikanaca i sve ti odmah bude jasno...
Bratstvo do groba....

bundesk
Kontakt:

Post Postao/la bundesk » 02 okt 2013, 20:18

jest dobro ovom covjeku, u zadnjih 5 godina odigrao ukupno 1000min :lol: a ima platu sigurno dobru...

http://int.soccerway.com/players/elvir-rahimic/4583/" onclick="window.open(this.href);return false;

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 02 okt 2013, 20:23

bundesk je napisao/la:jest dobro ovom covjeku, u zadnjih 5 godina odigrao ukupno 1000min :lol: a ima platu sigurno dobru...

http://int.soccerway.com/players/elvir-rahimic/4583/" onclick="window.open(this.href);return false;

Plata mu je oko 2,2 milona eura bila sad jesu li mu smanjili zato sto manje ili nikako igra
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.