Dobra vam je himna .Petko je napisao/la:PROMOTIVNI FILM
[youtube][/youtube]
FK Krajina Cazin
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Krajina Cazin
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Eh juniori junioribosnacazin je napisao/la:Juniori-Fadil Nuhić,a kadeti Salim Karalićbavarian_bk je napisao/la:Interesuje me kako se zove trener juniora i kadeta Krajine ?

- bosnacazin
- Kontakt:
ako pričaš o utakmici u nedjelju,onda koliko ja znam junior bratstva je napao sudija i onda se zagužvalo,a ne znam sad da ga je trener napao.bavarian_bk je napisao/la:Eh juniori junioribosnacazin je napisao/la:Juniori-Fadil Nuhić,a kadeti Salim Karalićbavarian_bk je napisao/la:Interesuje me kako se zove trener juniora i kadeta Krajine ?Fadile Fadile , bolje da ne dolazis u Krupu
Ne znam gdje ima da trener ekipe uhvati za vrat igraca protivnika i prijeti : "ja cu tebe ubiti "
-
- Kontakt:
Ama čovječe , prvo naš igrač dobija crveni i hajd' to sve i napada sudiju i onda igrači Krajine idu na tog igrača što je napao sudiju . Ne znam ko su oni da brane sudiju ili glume već nešto ? E onda nastaje gužva gdje uleću i navijači sa tribina i napadaju nas igrače Bratstva da bi trener Nuhić udario igrača ( mene
) uhvatio me za vrat i rekao :" ja ću tebe ubiti " .

Mora da si bio ratoboran previše, mali Gattuso, a?bavarian_bk je napisao/la:Ama čovječe , prvo naš igrač dobija crveni i hajd' to sve i napada sudiju i onda igrači Krajine idu na tog igrača što je napao sudiju . Ne znam ko su oni da brane sudiju ili glume već nešto ? E onda nastaje gužva gdje uleću i navijači sa tribina i napadaju nas igrače Bratstva da bi trener Nuhić udario igrača ( mene) uhvatio me za vrat i rekao :" ja ću tebe ubiti " .

Uvijek ima smicalica i varnica na terenima i kod odraslih, pa tako i kod djece. Svakako da to ne podržavam, jer ako igrač sa 16, 17 godina ubija po terenu, kakav će manijak biti kao seniorski igrač? Zar nije bit svakog sporta jedinstvo, složenost, nenasilje? Bar je bilo kad sam ja igrala. Ali, pored laktova, podapinjanja i par psovki, žensko je ipak civilizovanije.

Nego, derbi samo što nije. Nadam se da ćemo napuniti stadion. Ipak je to duel ljutih Krajišnika, red je. Valja ovjeriti to dugo sačuvano prvo mjesto na tabeli i kroz taj slatki derbi.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
A ko ste vi da napadate sudiju?bavarian_bk je napisao/la:Ama čovječe , prvo naš igrač dobija crveni i hajd' to sve i napada sudiju i onda igrači Krajine idu na tog igrača što je napao sudiju . Ne znam ko su oni da brane sudiju ili glume već nešto ? E onda nastaje gužva gdje uleću i navijači sa tribina i napadaju nas igrače Bratstva da bi trener Nuhić udario igrača ( mene) uhvatio me za vrat i rekao :" ja ću tebe ubiti " .

Koliko znam, u tim kategorijama u Cazinu sude sudije iz Cazina, možda su ga zato branili?

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Dolaze nam gosti iz Kladuse tzv Hahari

Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
- SejtanCazin
- Kontakt:
Toliko o njihovom dolasku, bili smo bolji a penal se mogao svirati a i ne. Sad neka placu sto su prekinuli

Ponosan sto sam KRAJISNIK ! KRAJINA CAZIN SC99
Al smo je dobili muski
ko im je*e mater,ta kladuska bagra se nema sta buniti...oni su jos gori kod kuce 

- SejtanCazin
- Kontakt:
Uvijek sam govorio da trebamo biti jedinstveni, a oni ljudi ( ne djeca niti hahari koji nisu dosli), vec ljudi odrasli su pokazali sta misle o nama kada su povikivali ono 'babo,babo' . Sljedeci ko mi kaze u lice da su bili natjerani na to sve ce od mene dobiti saku u nos, sami su pokazali da ih niko ne tjera i da su bagra najveca. I neka su izasli, nadam se da ce ispasti iz lige . I licno ako bude neka utakmica odlucivala hoce li Krajisnik ispasti iz lige, ja cu otici da navijam za drugu ekipu pa koja god bila . Mi jesmo oteli utakmicu, isto su i oni nama uradili prosle sezone sa golom rukom i drugim golom iz ofsajda .
Penal je bio kako sam ja vidio čist, samo sumnjivo ponavljanje penala
, ali ovi nisu ništa bolje ni zaslužili! Krajina imala više prilika od toga jednu prečku i odličan udarac Nuhana u prvom dijelu, pa kasnije serija udaraca ali golaman brani sve, ona 3-ca mi je vukla živce u drugom dijelu
! Ali je bila jaka scena kod kontre za njih kad vraća ruku Račiću

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Moderator
- Kontakt:
I kakav je komentar vaš iz Cazina ..
svi imaju pošteno suđenje u vas ili ste sad promjenili mišljenje ?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SejtanCazin
- Kontakt:
Jok, samo ovimaBenjo_AFC86 je napisao/la:I kakav je komentar vaš iz Cazina ..

- bosnacazin
- Kontakt:
Komentar na utakmicu i na suđenje nije potreban,a i vi iz srebrenika niste čisti prošle godine su bili neki pištolji u igri,kolko ja znam.Benjo_AFC86 je napisao/la:I kakav je komentar vaš iz Cazina ..
juventus 0244 je napisao/la:Penal je bio kako sam ja vidio čist, samo sumnjivo ponavljanje penala, ali ovi nisu ništa bolje ni zaslužili! Krajina imala više prilika od toga jednu prečku i odličan udarac Nuhana u prvom dijelu, pa kasnije serija udaraca ali golaman brani sve, ona 3-ca mi je vukla živce u drugom dijelu
![]()
![]()
Onaj dan u Bihacu si rekao da ce biti bar 3:0.

BHF Bosanska Krajina!
Pa izgleda da nisam ništa pogrešio biće 3:0apocalyps je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:Penal je bio kako sam ja vidio čist, samo sumnjivo ponavljanje penala, ali ovi nisu ništa bolje ni zaslužili! Krajina imala više prilika od toga jednu prečku i odličan udarac Nuhana u prvom dijelu, pa kasnije serija udaraca ali golaman brani sve, ona 3-ca mi je vukla živce u drugom dijelu
![]()
![]()
Onaj dan u Bihacu si rekao da ce biti bar 3:0.![]()
![]()

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Samo da dopunim....prikazano na tv-u penal i ponavljanje penala, na USK....i sve je ok. Penal je bio a kod izvodjenja igrac Krajisnika ranije usao. Valjda ce se neko sjetiti pa staviti na youtube 
da napisem i ovdje

da napisem i ovdje

Nismo od tebe ni očekivali da ćeš reći da nije bio penalFKKrajina je napisao/la:Samo da dopunim....prikazano na tv-u penal i ponavljanje penala, na USK....i sve je ok. Penal je bio a kod izvodjenja igrac Krajisnika ranije usao. Valjda ce se neko sjetiti pa staviti na youtube
da napisem i ovdje

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Grdan je napisao/la:Nismo od tebe ni očekivali da ćeš reći da nije bio penalFKKrajina je napisao/la:Samo da dopunim....prikazano na tv-u penal i ponavljanje penala, na USK....i sve je ok. Penal je bio a kod izvodjenja igrac Krajisnika ranije usao. Valjda ce se neko sjetiti pa staviti na youtube
da napisem i ovdje.
Ja tebe ne ocekujem nikako na ovoj temi....Nismo ista liga, kazem ti

- SejtanCazin
- Kontakt:
Sta ti vise pametujes po forumu i po nasoj temi, ko si ti da pricas tu uopce ? Nisi ni bio na utakmici, niti vidio. Ja sam bio medju navijacima, vidio da je bio penal a da je ponovljen nisam vidio jesu li usli igraci kada je ponovljen jer nisam obracao paznju, valjda je sudija. Eto ako kaze da ima na internetu video onda sta ces ? Dolazis tu provocirati bezveze i srati nama, bolje bi ti bilo da nadjes sebi kakvu zanimaciju .Grdan je napisao/la:Nismo od tebe ni očekivali da ćeš reći da nije bio penalFKKrajina je napisao/la:Samo da dopunim....prikazano na tv-u penal i ponavljanje penala, na USK....i sve je ok. Penal je bio a kod izvodjenja igrac Krajisnika ranije usao. Valjda ce se neko sjetiti pa staviti na youtube
da napisem i ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.