Definitivno najjači tandem bar za mene u Italiji Cavani - Lavezzi,e sad biće zanimljiva pijaca na ljeto,bojim se da bi napolitanci ipak mogli prodat obojicu,a pri tom zaraditi ogroman novac, iako bih lično volio da recimo u slučaju da se desi (u šta ipak ne vjerujem) da se plasiraju na to treće mjesto koje će vodit u LP da ih gledam u dresu Napolija u najjačem takmičenju.Interista di cuore je napisao/la:nisam gledo tekmu,al jaranima govorim u gradu mogla bi 2 sijevnut...svaka cast za Napoli,kolkogod da ih ostali potcijenjuju oni se i dalje drze u vrhu...
Cavani nije normalan...
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
A de bogati reci zasto se to Napoli ne bi plasirao u lp,pa nije ovo pocetak sezone ljudi se bore za naslov prvaka a ti ne vjerujes da bi se mogli plasirat u lpmelanholicar je napisao/la:Definitivno najjači tandem bar za mene u Italiji Cavani - Lavezzi,e sad biće zanimljiva pijaca na ljeto,bojim se da bi napolitanci ipak mogli prodat obojicu,a pri tom zaraditi ogroman novac, iako bih lično volio da recimo u slučaju da se desi (u šta ipak ne vjerujem) da se plasiraju na to treće mjesto koje će vodit u LP da ih gledam u dresu Napolija u najjačem takmičenju.Interista di cuore je napisao/la:nisam gledo tekmu,al jaranima govorim u gradu mogla bi 2 sijevnut...svaka cast za Napoli,kolkogod da ih ostali potcijenjuju oni se i dalje drze u vrhu...
Cavani nije normalan...

LP je već obezbijeđena, samo svijetsko čudo može spriječiti Napoli u tome...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
nigdje veze da je liga prvaka obezbjedjena.. pa nije ostalo jos 5 kola do kraja vec vise od 10.. pa samo mala serija losih rezultata i Napoli lagano gubi to mjesto lige prvaka.. nadam se da to nece biti Napoli vec Lazio a da ce Napoli osvojiti titulu..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
+1Italia je napisao/la:nigdje veze da je liga prvaka obezbjedjena.. pa nije ostalo jos 5 kola do kraja vec vise od 10.. pa samo mala serija losih rezultata i Napoli lagano gubi to mjesto lige prvaka.. nadam se da to nece biti Napoli vec Lazio a da ce Napoli osvojiti titulu..
Jos je moguce da se sklizne. Idu tu teska gostovanja Palermu, Milanu, Juventusu.
Takodje, jos uvek je nepoznato sta ce biti sa Lavezzijem zbog one pljuvacine protiv Rome.
znam takođe da Juventus nećeItalia je napisao/la:nigdje veze da je liga prvaka obezbjedjena.. pa nije ostalo jos 5 kola do kraja vec vise od 10.. pa samo mala serija losih rezultata i Napoli lagano gubi to mjesto lige prvaka.. nadam se da to nece biti Napoli vec Lazio a da ce Napoli osvojiti titulu..

- SoloJuve26
- Kontakt:
muXmania je napisao/la:znam takođe da Juventus nećeItalia je napisao/la:nigdje veze da je liga prvaka obezbjedjena.. pa nije ostalo jos 5 kola do kraja vec vise od 10.. pa samo mala serija losih rezultata i Napoli lagano gubi to mjesto lige prvaka.. nadam se da to nece biti Napoli vec Lazio a da ce Napoli osvojiti titulu..opušteno, pališ iz prve
Ureces se mali,, nemoj dva put goviriti,, dobro ste na poziciji sada nema govora al znas da se to brzo preokrene.. dvi utakmice kiksa i eto... Al volio bi da ovako zavrsi na kraju da i vi odete u LP...
Juventus

Napoli
Milan
Inter
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kao prvo nisam mali, a drugo taj poredak možeš samo sanjati 

- pazzoetoogol
- Kontakt:
steta, ponisten gol Cavanija
al, mozete do kraja 1 zabiti

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
Jbga, nismo uspeli. Jos Aronica pofasova cevendaca na kraju.
Cribari slepac
Makar nismo primili gol. Bolje je i 0nula, no 1jedan.
Kao sto rekoh, nakon zreba, 35% sansi za nas. Andiamo ragazzi, kao u slavna vremena, kad su se najvece pobede pravile na strani.
Cribari slepac

Makar nismo primili gol. Bolje je i 0nula, no 1jedan.
Kao sto rekoh, nakon zreba, 35% sansi za nas. Andiamo ragazzi, kao u slavna vremena, kad su se najvece pobede pravile na strani.
- Interista di cuore
- Kontakt:
1:1 tamo i mi sretni
nisam gledo tekmu,al se nadam da tamo Napoli moze do pozitivnog rezultata...
al me zivo zanima zasto je Hamso osto na klupi ? jel to Mazzari kalkuliso radi Serie A ? ako jeste onda nije ni cudo sto je talijanski fudbal u qrcu kakvom jeste...

al me zivo zanima zasto je Hamso osto na klupi ? jel to Mazzari kalkuliso radi Serie A ? ako jeste onda nije ni cudo sto je talijanski fudbal u qrcu kakvom jeste...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
dobra bi nam bila i bilo kakva pobjeda, ali nismo mogli, 0-0 je sasvim solidan rezultat i daje realne šanse za borbu
Ne verujem da je kalkulisao, jer je izveo punu postavu. Mislim da je bio takticki manevar. Probao je da ih fizickom igrom izbaci + ofanzivom sa tri napadaca. Jbga, nije proslo.Interista di cuore je napisao/la:1:1 tamo i mi sretninisam gledo tekmu,al se nadam da tamo Napoli moze do pozitivnog rezultata...
Lavezzi dobi tri meca kazne zbog pljuvaze. Divno, sad ga nece biti protiv Milana.
Kako samo prezirem tu juznoamericku prgavost, pa ljudi stalno pucaju u noge sebi sami.

Kako samo prezirem tu juznoamericku prgavost, pa ljudi stalno pucaju u noge sebi sami.

tuga, nije ista igra sa njim i bez njega, Cavani jest zabio golova koliko je zabio, ali Lavezzi je isto tako važan u ovom timu, Mascara će vjerovatno da ga mjenja...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nešto sam čitao da i cavania jedan karton samo djeli od suspenzije, znate li sigurno jel tako, da se navija sutra za to 

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Pa navijaj.tony-mortale je napisao/la:nešto sam čitao da i cavania jedan karton samo djeli od suspenzije, znate li sigurno jel tako, da se navija sutra za to
Najbolje bi bilo da uvek igrate sa oslabljenim protivnicima.
E kad bi to samo moglo uvek, mozda bi i uspeli da dobijete neku tekmu na San Siru ove godine.

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pa nisam ja kriv što imate pljuvače u ekipi
, za romu ništa neobično takvih je bilo kod njih oduvijek, a za cavania se šalim
, al ako stvarno dobije taj karton već vidim naslove u svim novinama kako je to sve silvio namjestio

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma samo ste vi posteni i kulturni.tony-mortale je napisao/la:pa nisam ja kriv što imate pljuvače u ekipi, za romu ništa neobično takvih je bilo kod njih oduvijek, a za cavania se šalim
, al ako stvarno dobije taj karton već vidim naslove u svim novinama kako je to sve silvio namjestio

Sve sami becki decaci: Abbiati - dokazani fasista, Gattuso - davitelj, Flamini - kostolomac, vBommel - izaberi sta hoces, Cassano - isto kao i vBommel, Ibra - isto kao i Cassano, Ambrosini - pljuvac, Oddo - takodje.
Tu su samo Nesta i Pirlo gospoda.
Ostalo sve problematicni likovi i oni koji ce to postati uz gorepomenute.

Izvini magicni nismo te prepoznaliMaGiCa je napisao/la:Ma samo ste vi posteni i kulturni.tony-mortale je napisao/la:pa nisam ja kriv što imate pljuvače u ekipi, za romu ništa neobično takvih je bilo kod njih oduvijek, a za cavania se šalim
![]()
Sve sami becki decaci: Abbiati - dokazani fasista, Gattuso - davitelj, Flamini - kostolomac, vBommel - izaberi sta hoces, Cassano - isto kao i vBommel, Ibra - isto kao i Cassano, Ambrosini - pljuvac, Oddo - takodje.
Tu su samo Nesta i Pirlo gospoda.
Ostalo sve problematicni likovi i oni koji ce to postati uz gorepomenute.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.