HVALA VAM AMERIKANCI
SP - Grupa C
Moderator/ica: admin
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: SP - Grupa C
goooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll znao sam majke mi ....trebalo mi za kladionice i eto prodje
HVALA VAM AMERIKANCI
HVALA VAM AMERIKANCI
A C A B !
- moustapha
- Kontakt:
Odlican duel. Mada, ako budu igrali i sa Srbijom, bit ce super utakmica, a ako nastave ovako mogli bi se i kuci vratiti prije nego su mislili.Neutral je napisao/la:Hahah, Engleska ide najvjerovatnije na Njemačku . Bolje i da nisu prošli
#divovi
koji šugavi prolasci dao Bog da odmah ispadnu od njemačke i srbije.. u osmini finala..
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Samljet ce ih EngleziNeutral je napisao/la:Hahah, Engleska ide najvjerovatnije na Njemačku . Bolje i da nisu prošli
Rođen s tobom da budem
Englezi su imali milion sansi da izbjegnu Nijemce, sad im je vjerovatno kraj
Drago mi je sto idu na Nijemce samo zato sto su me povalili na kladionici sad s ovim svojim promasajima, pa se nadam da ce Svabe da im ocitaju jednu lekciju u 1/8 finala
Drago mi je sto idu na Nijemce samo zato sto su me povalili na kladionici sad s ovim svojim promasajima, pa se nadam da ce Svabe da im ocitaju jednu lekciju u 1/8 finala
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 23 jun 2010, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
- roy_makaay
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Bečki Kongres je napisao/la:Da, moglo bi se desiti kao onda u Berlinu. Ako se ne varam bilo je 5-0 ili 5-1 za Engleze.Neutral je napisao/la:Hahah, Engleska ide najvjerovatnije na Njemačku . Bolje i da nisu prošli
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Haha kako mi je drago. Ode bagra. Imali su previse srece u prvoj i drugoj tekmi, sad se to vraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bečki Kongres je napisao/la:Da, moglo bi se desiti kao onda u Berlinu. Ako se ne varam bilo je 5-0 ili 5-1 za Engleze.Neutral je napisao/la:Hahah, Engleska ide najvjerovatnije na Njemačku . Bolje i da nisu prošli
Otvaranje Wembleya, Pander iz svlačionice "jakom" Engleskom golmanu
Sa ovakvom igrom Englezi da pruđu Nijemce hahahahahhahahahah. Joj, jedva čekam, gledajte noćas ako Bog da u 20:30 kako se igra fudbal.
ccc Pa SLOVENCI jooooooooooooooooj
sad se samo nadat da će Srbija i Gana ponizit USU i Englesku ccc Pa Slovenci bolji cijelo vrijeme bili da ne bi Birse pobijedili bi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- sarajlija89
- Kontakt:
sve se vratilo slovenicima...sretna pobjeda u prvoj utakmici,ponisten gol amerikancima u drugoj....i sad u 90+ ovo im se desilo...sta da kazem...zao mi sto alzir ne zabi iz one akcije nakon koje je bila kontra i gol amerikanaca al dzaba...
pogodjen prolaz i grupe c
3 od 3 grupe prolaz pogodjen...da sam uplatio kladionicu bar
pogodjen prolaz i grupe c
3 od 3 grupe prolaz pogodjen...da sam uplatio kladionicu bar
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nema mi mrzeg igraca od terrya, al' kapa do poda za ona dva blokiranja kad su slovenci imali dva zicera zaredom u sesnaestercu engleza!
[youtube][/youtube]roy_makaay je napisao/la:[youtube][/youtube]Bečki Kongres je napisao/la:Da, moglo bi se desiti kao onda u Berlinu. Ako se ne varam bilo je 5-0 ili 5-1 za Engleze.Neutral je napisao/la:Hahah, Engleska ide najvjerovatnije na Njemačku . Bolje i da nisu prošli![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Koja je piz** ovaj Capello,pa on cuva 1:0 protiv Slovenaca
.E nek su Ameri dali gol,sad ce Englezi na Svabe,a znamo kako prolaze protiv njih.Prizivat ce oni Garrya i onu njegovu cuvenu.
Volio bih da je Dedic utrpao onaj gol,pa da odmah ispadnu,ali neka,sladje je ovako.
Volio bih da je Dedic utrpao onaj gol,pa da odmah ispadnu,ali neka,sladje je ovako.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Večeras u 20:30? Pa ne igraju Španci i Brazilci.Neutral je napisao/la:
Otvaranje Wembleya, Pander iz svlačionice "jakom" Engleskom golmanu![]()
Sa ovakvom igrom Englezi da pruđu Nijemce hahahahahhahahahah. Joj, jedva čekam, gledajte noćas ako Bog da u 20:30 kako se igra fudbal.
Jonson je blokirao Dedicu, a James vec lego u suprotnu stranu. Da nebi Jonsonove nogesteve-o je napisao/la:nema mi mrzeg igraca od terrya, al' kapa do poda za ona dva blokiranja kad su slovenci imali dva zicera zaredom u sesnaestercu engleza!
Joj Gengisa, napalio se ko neka djevica pred prvu bračnu noć
Sabura čovjeće, vidjeti ćemo ako Bog da kako će se završiti ta utakmica, Bože zdravlja.
Sabura čovjeće, vidjeti ćemo ako Bog da kako će se završiti ta utakmica, Bože zdravlja.
Sabura i kod tebe nedostaje, ti vec "izracunao" parove a ima jos 90 minuta da se igraNeutral je napisao/la:Joj Gengisa, napalio se ko neka djevica pred prvu bračnu noć![]()
![]()
![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
dobro trebao sam napisati jasnije, mislim pokusaj terrya da blokira(pogotovo drugi udarac kad se bacio glavom gdje neki i kopackom nebi)Bilal je napisao/la:Jonson je blokirao Dedicu, a James vec lego u suprotnu stranu. Da nebi Jonsonove nogesteve-o je napisao/la:nema mi mrzeg igraca od terrya, al' kapa do poda za ona dva blokiranja kad su slovenci imali dva zicera zaredom u sesnaestercu engleza!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.