Premijer liga BiH 2008/09

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: 19. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2009, 23:59

dobili smo, sljedeca stanica je Mostar, okey ocekujem da neko stavi rezultate i tabelu je rmeni je lijeno i da se otvori 20 kolo aBd.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 22 mar 2009, 00:03

bilino polje je napisao/la:
Admir_93 je napisao/la:A joj jake utakmice Čelik - Sloboda...Dva najzanimljivija trenutka na utakmici su bila vatromet i ono kad napucaše sudca u jaja...pa stvarno dosadna utakmica, dosadna da dosadnija ne može biti...Ukupno se igrallo možda jedno 10 minuta a ostalo je bilo ispucavanje u aut i ležanje na blatnjavom terenu...Takođe je bilo furka napucavati jedan drugog i trčati tako da ovi ljudi sa BHT-a ne moraju usporavat snimak kada im je to potrebno...Joj ljudi samo hodaju po terenu, valjaju se u onom blatu, prvom prilikom ispucavaju loptu u aut i pokazuju kvalitet za Evropu...
Budimo realni, ovo je dno svih dna...Još kad viđoh da su sve kečevi bili...pa stvarno :| ne znam šta je ovo...
sta je bolan dno svih dna da nije mozda bolja neka u hrvackoj ligi kakvo je blato ljudi su odlicno odigrali i jedni i drugi .....................
I na onome terenu nasa repka treba da igra za nekih desetak dana,oranica......tako nam i treba kad smo dopustili da nam djilkosi vladaju u svemu,pa tako i fudbalu........

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 mar 2009, 00:33

lopta je okrugla je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:
Admir_93 je napisao/la:A joj jake utakmice Čelik - Sloboda...Dva najzanimljivija trenutka na utakmici su bila vatromet i ono kad napucaše sudca u jaja...pa stvarno dosadna utakmica, dosadna da dosadnija ne može biti...Ukupno se igrallo možda jedno 10 minuta a ostalo je bilo ispucavanje u aut i ležanje na blatnjavom terenu...Takođe je bilo furka napucavati jedan drugog i trčati tako da ovi ljudi sa BHT-a ne moraju usporavat snimak kada im je to potrebno...Joj ljudi samo hodaju po terenu, valjaju se u onom blatu, prvom prilikom ispucavaju loptu u aut i pokazuju kvalitet za Evropu...
Budimo realni, ovo je dno svih dna...Još kad viđoh da su sve kečevi bili...pa stvarno :| ne znam šta je ovo...
sta je bolan dno svih dna da nije mozda bolja neka u hrvackoj ligi kakvo je blato ljudi su odlicno odigrali i jedni i drugi .....................
I na onome terenu nasa repka treba da igra za nekih desetak dana,oranica......tako nam i treba kad smo dopustili da nam djilkosi vladaju u svemu,pa tako i fudbalu........
koji to stadion u BiH, nakon vazdanskog padanja snijega, bljuhe, nece izgledati ovako???????????

teren ce biti puno bolji, jer se nece igrati na njemu vise do utakmice...

a mozda je i bolje da bude oranica,vecina nasih igarca je navikla na to.

pardon za off-topic, ali morao sam reply na baljezganje.

sto se tice utakmice sa Slobodom, nema se sta reci neko da smo zasluzeno pobjedili. pored 3 gola, imali smo jos 4-5 dobrih sansi. oni u 90min, samo jednom u okvir gola opalili, i to iz slobodnjaka.

svi igraci su odigrali veoma dobro. bas mi je drago sto je se i Dzekson upisao napokon u listu strijelaca.

LikCe Do Bagro!!!
Postovanje treba zaraditi.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 22 mar 2009, 00:43

celik rasturio slobodu...dobra igra mora se reci iako po teskom terenu...teren ce biti do repke pravo fit i nemojte se sekirat za to jer ljudi koji odrzavaju travu i sve imaju opremu evropskog standarda...sinoc moj boston rasturio u kosarci ...garnet se vratio al samo 15 min. igre..veceras pada memfis...evo otvaram hladne pive da zalijem veceras. kenanov-stari

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2009, 01:00

Ne mogu vjerovati da neki spominju teren, teren je odlican bio kakav je prije bio, pun snjega ociscen bio, ne zelim sada pricati o tekmama kada se helikopter spustao da vodu skolni zna se na koga mislim, i teren ce biti vrhunski kada repka bude igrala, samo je Bog mocan i niko vise, i On odlucuje kako ce biti, to se zove priroda, snjeg je padao, a izjava lol, sada sam se nasikiroa i necu moci spavati.

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 22 mar 2009, 01:30

yebo majku svi se jadaju na teren pa de eto kad ste tako pametni navedite koji to stadion ima grijanje ispod terena????vi dlaku u jajetu trazite.......pa repka vise voli igrat i na terenu onakom kao veceras u zenici nego na "suhom" kosevu.......a ovakav teren ako bude u srijedu to samo nama moze biti + jer ja neznam da juniori belgije igraju u nakom blatu a kamoli prvi tim dakle jos jedna prednost za nas

sloboda razbijena....oni i europa.....jedina zelja nakon veceras mi je da i mi jednom imamo nako sudenje u gostima

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 22 mar 2009, 08:12

daidza je napisao/la:yebo majku svi se jadaju na teren pa de eto kad ste tako pametni navedite koji to stadion ima grijanje ispod terena????vi dlaku u jajetu trazite.......pa repka vise voli igrat i na terenu onakom kao veceras u zenici nego na "suhom" kosevu.......a ovakav teren ako bude u srijedu to samo nama moze biti + jer ja neznam da juniori belgije igraju u nakom blatu a kamoli prvi tim dakle jos jedna prednost za nas

sloboda razbijena....oni i europa.....jedina zelja nakon veceras mi je da i mi jednom imamo nako sudenje u gostima
upravu si jarane imali su sudiju samo sto nije obuko dres slobode ali nema veze pobijedili smo zasluzeno malo sam se smrzo ali nisam dzaba imalo je se sta vidjeti........................................a sloboda neka trazi evropu na nekom drugom stadinu
samo celik ale samo celik ale

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 22 mar 2009, 09:35

Gledao sam samo zadnjih 15-20 minuta... sloboda i nakon drugog pa i nakon treceg gola, cista defanziva. Smijesna ekipa do bola, bice sramota ako odu u europu :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 mar 2009, 10:19

RK Gradacac je napisao/la:Gledao sam samo zadnjih 15-20 minuta... sloboda i nakon drugog pa i nakon treceg gola, cista defanziva. Smijesna ekipa do bola, bice sramota ako odu u europu :roll:
eto nek Zeljo nije smijesna ekipa,dobro je ba tih komentara,svakoj ekipi se desi pad u igri,jedna prelosa utakmica,uz izostanak 4-5 prvotimaca zbog povreda...
sve u svemu necu da raspravljam ovdje o kvaliteti Slobode ili ostalih klubova,vec sad,kad su se malo utisci slegli,da kazem da je Celik sasvim zasluzeno pobijedio,jednostavno ljudi su odigrali dobro i takticki i borbeno i u svakom smislu,koliko smo i mi u svakom tom smislu zakazali,definitivno jedna od najlosijih utakmica Slobode u posljednju sezonu,sezonu i pol,i zasluzena pobjeda Celika,idemo dalje srijeda polufinale kupa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 22 mar 2009, 10:54

Sad Sloboda Zrinjski...Ako bude na TV-u a nema sto drugo biti Sloboda se moze pozdravit sa evropom :D
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 22 mar 2009, 12:57

antipolitika je napisao/la:Sad Sloboda Zrinjski...Ako bude na TV-u a nema sto drugo biti Sloboda se moze pozdravit sa evropom :D
Nama smeta europska Sloboda! :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 mar 2009, 13:31

Bas gledam sinosnju tekmu, pa boze, dali onaj trener Slobode (Malkocevic) kaze igracima svojim "Daje gol", ili se sve svodi na "nemoj da primimo"....Covjece, igraj, igraj, igraj....Samo igraj, pusti se valjanja, kukanja, izlijezavanja...

I da cestitam ekipi Borca, 45 minuta 4 gola u mrezi Zvijezde, sve pohvale...Mi cekamo velikog ZELJU (da, velik je, kolilo god pojedinci to osporavali) i nadamo se pobjedi, mada...Vjerujte, nebih zalio da ZELJO pokupi bodove, ni ovi nasi nisu ono sto su bili, valjda nedostatak koncentracije, para, motiva...Euforija polako pada ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 mar 2009, 17:10

TABELA
1. Zrinjski 19 14 2 3 40:24 44
2. Slavija 19 10 5 4 24:16 35
3. Sloboda 19 10 3 6 22:14 33

4. Laktaši 19 8 5 6 27:21 29
5. Sarajevo 19 8 5 6 23:20 29
6. Š. Brijeg 19 9 1 9 31:21 28
7. Borac 19 8 3 8 26:19 27
8. Željezničar 19 8 3 8 19:20 27
9. Zvijezda 19 6 8 5 23:22 26
10. Leotar 19 8 2 9 17:28 26
11. Čelik 19 7 4 8 17:20 25
12. Orašje 19 5 6 8 21:24 21
13. Modriča 19 5 6 8 22:28 21
14. Travnik 19 5 4 10 18:32 19
15. Velež 19 5 2 12 19:28 17
16. Posušje 19 3 7 9 23:34 16
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 22 mar 2009, 17:53

Ovo je po meni jedno od najgorih kola ove sezone,netko će reć da ga treba što prije zaboraviti ali ja kažem da ga treba dobro upamtiti,jer se preko ovoga više ne može prelaziti.
Rezultati 19. kola

TREBINJE: Leotar – Sarajevo 1:0
U Trebinju nema bodova za goste odavno,svaki gol koji gosti postignu je zaleđe.

ORAŠJE: Orašje – Široki Brijeg 2:0
Ista stvar kao i sa gore navedenim parom.Široki sa juniorima nebi od Orašja izgubio 2:0.Dok je Ilje i Orašja će biti.

ISTOČNO SARAJEVO: Slavija – Velež 2:1
Ukoliko kojim slučajem u Lukavici poslije 70-te minute bude neriješeno ili ne daj Bože gost vodi onda se dešava scenarij koji se svima poznat,Slaviji se poklanjaju penali.Da nije sudija Spalević nebi gola dao a kamoli bio najbolji strijelac lige.

SARAJEVO: Željezničar – Laktaši 1:0
Utakmicu nisam gledao,ali mislim da je ovdje suđenje bilo koliko-toliko korektno.Željo mora što prije mijenjati upravu,a Manijaci to JEDINO VI možete promijeniti.

BANJALUKA: Borac – Zvijezda 4:0
Borac je koliko sam ja vidio dosta dobra ekipa,nisam gledao utakmicu pa ne znam šta je bilo

MOSTAR: Zrinjski – Travnik 3:0
Ovdje je suđenje bilo korektno,jer kad sam pregledavao snimku utakmice baš sam na to gledao.

ZENICA: Čelik – Sloboda 3:0
Sve viđeno na televiziji,čestitke Čeliku na pobjedi
POSUŠJE: Posušje – Modriča Maksima 1:1

E ova me je utakmica najviše razljutila.Em što se uljarima sudi u njihovu korist kući,sada se to radi i na strani.
Modriči je poklonjen penal,dok se Posušju nije dosudio očiti.Mislim da je sada jasno tko ide u niži rang- Posušje i Travnik jer nemaju pomoć sudaca.Meni je žao najviše Posušja jer je meni kao Ultrasu jedno od najjeftiniji gostovanja,jer me tamo smjeste na normalnu tribinu što nam ni mnogo veće i razvijenije sredine od Posušja ne mogu priuštiti,što je tamo suđenje korektno prije svega jer Posušje nikada nije imalo sudijskog pomaganja ili pomaganja od saveza.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2009, 18:07

sramota, jedino odigrma posusja i izgube, i jos kada vidim odnosno procitam kako su odigral nerijeseno onda je to za plakati, modrica je klub u kojem haraju namjestanjem, ovu nasu ligu niko ne gleda, i cudimo se sto dodje jedva 500 ljudi nqa tekmu, da Bog da je ukinuli odmah sutra i mamic bio manager nekom nasem klubu.

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 22 mar 2009, 18:19

esso je napisao/la:dajte ljudi apsolutno ce biti sve jedinice a gosti mozda zabiju 2-3 gola i to ce biti uspijeh a dvica mozda u slijedecem mileniju :D :D
ja rekao sta ce biti sve jedinice a vise trudite nesto kao prognozirati hahahaha u nasoj tz ligi ne treba prognozirati kad se sve zna kao sto sam i rekao sve jedinice a gosti mozda zabiju koji gol a dvojka u slijedecem mileniju to je sigurno a modrica je spasila malo obraz :D

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 22 mar 2009, 18:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Gledao sam samo zadnjih 15-20 minuta... sloboda i nakon drugog pa i nakon treceg gola, cista defanziva. Smijesna ekipa do bola, bice sramota ako odu u europu :roll:
eto nek Zeljo nije smijesna ekipa,dobro je ba tih komentara,svakoj ekipi se desi pad u igri,jedna prelosa utakmica,uz izostanak 4-5 prvotimaca zbog povreda...
sve u svemu necu da raspravljam ovdje o kvaliteti Slobode ili ostalih klubova,vec sad,kad su se malo utisci slegli,da kazem da je Celik sasvim zasluzeno pobijedio,jednostavno ljudi su odigrali dobro i takticki i borbeno i u svakom smislu,koliko smo i mi u svakom tom smislu zakazali,definitivno jedna od najlosijih utakmica Slobode u posljednju sezonu,sezonu i pol,i zasluzena pobjeda Celika,idemo dalje srijeda polufinale kupa
Stvar je u tome da je Celik djelovao premocno u odnosu na vas, a ni oni nisu neka velesila ;)
010 ISN'T JUST A CODE

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 mar 2009, 18:49

slazem se ja potpuno s tim,bar onoliko koliko sam vidio...ja samo kazem da nam je ta utakmica sigurno najlosije odigrana u zadnje 2 sezone,pad se desi svakoj ekipi nekad,ja se samo nadam da je ovo bila samo jedna nasa prelosa partija i da ce se to normalizovat vec u srijedu u kupu...niko ne porice da je celik bio superioran ali jedna tekma nije mjerilo da se kaze da je sloboda " smijesna ekipa i da je sramota da odu u evropu"..kad se tako gleda onda niko ne zasluzuje plasman u evropu,ni jedna nasa ekipa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 mar 2009, 21:36

fenomenalan video svaka cast :D :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.