Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

robovi88
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la robovi88 » 14 mar 2011, 20:31

Ima li neko normalan link od MSN bilo kojeg samo da radi, skino sam dosad 10000 vrsta al kad pokrenem instalaciju samo mi izbaci nesto win32 error :? :?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 14 mar 2011, 22:40

robovi88 je napisao/la:Ima li neko normalan link od MSN bilo kojeg samo da radi, skino sam dosad 10000 vrsta al kad pokrenem instalaciju samo mi izbaci nesto win32 error :? :?
probaj ove vrste:

http://www.toggle.com/lv/group/view/kl2 ... senger.htm

http://www.softpedia.com/get/Internet/C ... er-9.shtml

ovdje imas 3 vrste: http://free.com.hr/msn-messenger-free-download/

nadam se da je ispravan neki link i da ces uspjeti skinuti MSN... ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 mar 2011, 21:00

Mozel mi neko dati link za neki program preko kojeg pravis video, ono u pozadini ubacujes muziku, a redas slike i kasnije se u videu listaju slike, a muzika ih prati

Jel tesko to savladati, tj raditi to? :roll:
nema potpisa

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 mar 2011, 21:02

Admir_Sa je napisao/la:Mozel mi neko dati link za neki program preko kojeg pravis video, ono u pozadini ubacujes muziku, a redas slike i kasnije se u videu listaju slike, a muzika ih prati

start-all programs- movie maker :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 mar 2011, 21:11

samir_tm87 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Mozel mi neko dati link za neki program preko kojeg pravis video, ono u pozadini ubacujes muziku, a redas slike i kasnije se u videu listaju slike, a muzika ih prati

start-all programs- movie maker :D
Ev otvorio sam, valja se sad snaci u ovome :roll:
nema potpisa

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 mar 2011, 21:25

robovi88 je napisao/la:Ima li neko normalan link od MSN bilo kojeg samo da radi, skino sam dosad 10000 vrsta al kad pokrenem instalaciju samo mi izbaci nesto win32 error :? :?
Vjerovatno ti problem stvara to sto koristis XP, a svi linkovi te vode na Windows 7 ili Vistu.

probaj ovaj:
Windows Live Essentials for Windows XP
#divovi

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 mar 2011, 23:07

Sony vegas studio, jeste da je napocetku tesko, i meni je bilo pa sam svasta nesta radio, dosadilo, sad nista od toga ne znam

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 mar 2011, 19:21

imal ko link ili da stavi nero vision express ,treba mi da snimim neki video na dvd,a ne ide sta god skinum s neta ili nece ili ima virus itd,pa bi zamolio ako ko zna gdje se moze skinut

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 17 mar 2011, 19:23

dema je napisao/la:imal ko link ili da stavi nero vision express ,treba mi da snimim neki video na dvd,a ne ide sta god skinum s neta ili nece ili ima virus itd,pa bi zamolio ako ko zna gdje se moze skinut
http://www.softwarepatch.com/utilities/ ... press.html
http://www.afterdawn.com/software/audio ... xpress.cfm
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl3 ... xpress.htm

probaj jedan od ovih linkova,neznam koji moze koji ne... ;) pokusaj sa ovih linkova skinuti... :D :)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 17 mar 2011, 21:06

Imam jednu "veliku" molbu..
Nedavno mi je racunar zarazen virusima bio, i odnio sam ga na popravku,popravio se,blabla... I majstor mi je instalirao za antivirus - avast!pro Antivirus.
Eh sad... popravka je bila prije neke 3-4 sedmice, jedno vrijeme sam mogao da otvorim avast! i da sve fino odradim... Sad nikako da otvorim avast! i da skeniram stvari na compu..
Ovo mi pise: "This application has failed to start because ashBase.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem".
Moze li nekko da mi na neki nacin pomogne? Bio bih mu mnogo zahvalan,jer racunar koristim i poslovno,tako da me ovo nasekiralo pravo...
NON MOLLARE MAI

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 17 mar 2011, 21:16

Alen Škoro je napisao/la:Imam jednu "veliku" molbu..
Nedavno mi je racunar zarazen virusima bio, i odnio sam ga na popravku,popravio se,blabla... I majstor mi je instalirao za antivirus - avast!pro Antivirus.
Eh sad... popravka je bila prije neke 3-4 sedmice, jedno vrijeme sam mogao da otvorim avast! i da sve fino odradim... Sad nikako da otvorim avast! i da skeniram stvari na compu..
Ovo mi pise: "This application has failed to start because ashBase.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem".
Moze li nekko da mi na neki nacin pomogne? Bio bih mu mnogo zahvalan,jer racunar koristim i poslovno,tako da me ovo nasekiralo pravo...
Da se citiram ako neko nije vidio.. Hitno mi je pravo,comp sad fercera dobro,al me ovaj avast!pro Antivirus. pravo nasekirao..
NON MOLLARE MAI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 mar 2011, 21:18

Alen Škoro je napisao/la:
Da se citiram ako neko nije vidio.. Hitno mi je pravo,comp sad fercera dobro,al me ovaj avast!pro Antivirus. pravo nasekirao..
Avast najgori antivrus na svijetu uz Kasperkog i norton.....
Nadji drugi antivirus npr.Nod32 :) skini nod32 i rijesio si problem a taj Avast izbrisi pod hitno sve sto ima veze sa njim,i registry brisi znaci sve moguce i sistem ocisti znacio sve sto je vezano za avast!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 17 mar 2011, 21:21

Ponos Torina je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:
Avast najgori antivrus na svijetu uz Kasperkog i norton.....
Nadji drugi antivirus npr.Nod32 :)
Na koji nacin? Koliko sam upoznat, preko google-a ne valja skidati antiviruse,jer oni u sebi sadrze viruse..
Da li se ima antivirus kupiti u nekoj radnji ili sta vec? I kolika je cijena antivirusa otprilike..
NON MOLLARE MAI

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 mar 2011, 21:36

Kupi BullGuard na njihovoj stranici.
Malo je poskup al fercera pravo ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 17 mar 2011, 21:45

Adinjo je napisao/la:Kupi BullGuard na njihovoj stranici.
Malo je poskup al fercera pravo ;)
hvala na savjetu,ali je ipak on malo poskup..
NON MOLLARE MAI

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 mar 2011, 22:13

DAVID VILLA je napisao/la:
dema je napisao/la:imal ko link ili da stavi nero vision express ,treba mi da snimim neki video na dvd,a ne ide sta god skinum s neta ili nece ili ima virus itd,pa bi zamolio ako ko zna gdje se moze skinut
http://www.softwarepatch.com/utilities/ ... press.html
http://www.afterdawn.com/software/audio ... xpress.cfm
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl3 ... xpress.htm

probaj jedan od ovih linkova,neznam koji moze koji ne... ;) pokusaj sa ovih linkova skinuti... :D :)
hvala ti ali ne ide skinem ih i onda postoji opcija samo da se snimi cd fali za dvd ,ma valjda cu nesto uspjet nac da radi normalno

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 mar 2011, 17:15

http://ninite.com/

tu izaberete koje ocete programe, i onda samo pokrete sa racunara i ono samo sve zajedno skine i installira vi ne morate nista i sve je u najnovijim verzijama :D to najbolje nakon obaranja sistema :D najaca stranica :D

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 mar 2011, 20:40

Raja imam problem, molim za pomoć :(
Prije tri dana sam ubacio dodatni HDD i sve funkcionisalo perfektno do danas.
Danas pokušao da ga otvorim, samo se zaledi i od tad nikako ne mogu raditi ništa u njemu, čim uđem zaledi.
Da dodam u safe mode-u normala otvori i sve datoteke, ali ovako tako da kažem normalno, neće.
Šta da radim? :roll:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 mar 2011, 21:13

Iko? :(
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 mar 2011, 23:18

updateuj windows, pa ti se nece pojavljivati 8-)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 23 gosta.