MLB (baseball)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: MLB (baseball)

Post Postao/la kad_kako » 28 feb 2012, 16:45

SaltCityAttack je napisao/la:ma moze jasta imam ja ovog lika on inace radi kao securiyu na svim utakmicama u chicagu....on je ustvari gazda te firme ebiga koja je jaka cak i Obamu osiguravali ovdje, Bearse ,Cubse i Chicago Fire utakmice rade...on ima uvjek ulaznica za svoju firmu pa mi kaze za cubse i chicago fire koliko god hocu kad god hocu da uzmem...tako da nije frka..Za Bearse ne moze dati, jer ipak tu je jako teze doci do ulaznica pa tamo to ne djele tako lahko :)
Vazi, vazi, brate. Odlicna ti ta stela ... Ma meni ce biti merak, i sto cu to moci sve pratiti i preko TV-a, bez da se handrim sa streamovima. :D
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 feb 2012, 03:18

brate zbog Rizza i LaHaira ...LaHair udara preko 30 HR i preko 100 RB, ali mu je 28 godina, dok Rizzo ima 21-22 godine i covjek udario HR 500. :)..koja zivotinja :)...i sad imati takva 2 igraca na prvoj bazi i dovoditi Princa?...ispravan potez Cubsa sto nisu to uradili, jer zaista ova dvojica mogu voditi ekipu..sad nam treba pitchera i treba nam jos jedan OF umjesto Soriana uskoro,a nadam se da ce to biti ovaj cubanac...ne znam sta ce biti za 3th base , ali mislim da imamo i tu rjesenje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 feb 2012, 12:47

Nakon već sada povijesne završnice regularne sezone i više nego uzbudljivog World Seriesa 2011. godine, nije trebalo dugo čekati da se baseball u tiskovinama "preko bare" vrati na naslovne stranice. Veliki transferi još većih igrača već sada su prouzrokovali velike rasprave o tome koliko daleko koja momčad može dogurati u MLB-u naredne sezone.

Piše: Filip Jukić

Vjerojatno najveća vijest offseasona je prelazak jednog od trenutno najdominantnijih sluggera u MLB-u, sada već bivšeg člana aktualnog prvaka St. Louis Cardinalsa, Alberta Pujolsa u LA Angelse. 254 milijuna dolara težak desetogodišnji ugovor, kojeg su s 32-godišnjim državljaninom Dominikanske Republike sklopili čelnici organizacije iz južne Kalifornije, bio je dovoljan razlog da se već sredinom prosinca krene s raspravama o tome koliko daleko Angelsi mogu i kakve se sve promjene u odnosima snaga mogu očekivati u AL-u.

Kao da ova akvizicija nije bila dosta za uzburkavanje strasti u Anaheimu, otprilike u isto vrijeme u Sunčanu državu stiže i pitcher C.J. WIlson iz Angelsima velikih divizijskih rivala Rangersa. Kako su još za vrijeme prošle sezone LA Angelsi produžili vjernost lokalne zvijezde Jereda Weavera na pet godina, svima postaje jasno kako naredne sezone Angelsi ne misle mirno sa sredine divizijske ljestvice promatrati borbu za doigravanje.

No, ako bi netko pomislio kako je nova postava Anđela garancija za dominaciju u AL-u, gadno bi se prevario, jer uz uvijek velike i snažne Yankeese i Red Soxe, još je jedan klub "nabavio" nešto veliko te u kombinaciji s onim što je već prije imao, postao ozbiljan kandidat za osvajanje pennanta.

Detroit je naime u 2012. godini već pokazao da želi mnogo više od prošlosezonskog sudjelovanja u finalu AL-a. U tu je momčad pristigao raspucani Prince Fielder iz Milwaukeeja, uz već, u gradu automobila, proslavljenog Verlandera i Cabreru. Koliko je po pitanju napadačkog dijela igre to velika stvar za Tigerse sama za sebe govori statistika Fieldera iz 2011., koja otkriva kako je ovaj tamnoputi 27-godišnjak lupio 38 homera te sakupio 120 RBI-ja i 95 runova, što ga svrstava u samu elitu MLB-a.

Naravno, bilo bi nepošteno izostaviti Texas Rangerse kao ozbiljnog kandidata za dominaciju u AL-u. To je klub koji je u dvije protekle godine igrao i izgubio u World Seriesu, ali i klub koji, osim što je doveo potentnog japanskog bacača Yua Darvisha, i dalje zadržava reputaciju momčadi koja u napadu jednostavno ima sve, od brzine pa do snage.

Uz osvježenje unutar bullpena Yankeesa, odlazak velikog potencijala Montera u Seattle te Jimeneza koji će sezonu početi u Clevelandu, sve upućuje na to da će AL i borba za njen broj jedan biti pravi užitak.

Međutim, silni transferi u AL-u nisu u potpunosti zasjenila transfere u NL-u. Glavna priča offseasona u toj ligi MLB-a je potpuni redizajn kluba s Floride, novog imena Miami Marlins, koji uz novo ime i stadion uvodi novitete kako u igračkoj postavi, tako i na poziciji menadžera. Marlinsi su naime doveli u najmanju ruku kontroverznog bivšeg skippera Chicago White Soxa Ozzieja Guillena. Od novih imena u Miamiju svakako treba izdvojiti brzonogog Josea Reyesa (New York Mets) te dva značajna pitcherska imena, Carlosa Zambranu (Chicago Cubs) i Marka Buehrla (Chicago White Sox).

Nadalje, zanimljivo je bilo vidjeti kako su Cardinalsi reagirali na prazno mjesto u sastavu nastalo odlaskom Pujolsa te su doveli Carlosa Beltrana, igrača koji je u prošloj sezoni, prošavši kroz redove New York Metsa i San Francisco Giantsa, ostavio trag od 22 home runa i 84 RBI-ja uz prosjek udaranja .300.

Organizacija koja opravdano puni novinske stupce mjesec dana od opening daya, je svakako i LA Dodgers. Trakavica koja još uvijek traje oko vlasništva nad klubom, naprosto fantastična prošla sezona Matta Kempa te novi ugovor s jednim od top bacača MLB-a, Claytonom Kershawom, razlozi su zbog kojih Dodgersi već sada stvaraju konkurenciju Lakersima i Kingsima u sportskim dijelovima kalifornijskih novina.

Zatim, uz Philadelphiju koja je uvijek "tu negdje" pri vrhu i koja se pojačala na bacačkoj poziciji zvučnim imenom, closerom Jonathanom Papelbonom, u NL-u će pozornost zasigurno trebati obratiti na prošlogodišnja ugodna iznenađenja, Diamondbackse i Brewerse. Mnogi jedva čekaju vidjeti kako će Giantsi odreagirati na proteklu sezonu u kojoj ih je, odmah na početku, zadesio šok u obliku teške ozljede Bustera Poseya. S druge strane, Bravesi se moraju iskupiti za šokantno ispadanje s playoff pozicije u samom finišu regularne sezone.

Puno se toga događalo u vremenu dok je dio ballparkova još uvijek prekriven snijegom, dosta toga će se tek dogoditi, a sve što ostaje (američkoj) baseball publici je da se uz praćenje NBA-a i NHL-a počne pripremati za proljetni trening te brojati dane do 28. ožujka, kada Athleticsi i Marinersi otvaraju sezonu u Japanu, odnosno 4. travnja i "stvarnog" početka na američkom tlu, kada će ogledom Miamija i St. Louisa i službeno biti otvorena nova sezona očeva i sinova, hot dogova i home runov
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 feb 2012, 14:11

za koga navijas u ovom poganom sportu?.. prepostavljam NYY ili Boston :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 feb 2012, 14:17

SaltCityAttack je napisao/la:za koga navijas u ovom poganom sportu?.. prepostavljam NYY ili Boston :)
NYY
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 feb 2012, 14:38

prepostavljao sam nisam ni morao pitati...a zasto tako navijas za sve ove ekipe koje su hajmo reci najbolje na svijetu.. ako nista najbolje su finansiski stojece ekipe koje ulazu i td?...ne barem sam tako mogao da primjetim da nav ijas za sve takve timove...ja sam uvjek simpatioo one ekipe koje su u podredjenom polozaju.Za Cubse recimo navijam jer zivim u Chicagu, tako za Bullse,Bearse,Hawkse, ali kad bi se morao odlucivati da navijam za drugog uvjek bi to bila ekipa koja nije najbolja i koja nije toliko dominantna..nekako mi je to zanimljivije...recimo NBA finala nekad ranije sam uvjek bio uz ekipe koje su nesto slabije PhILA, Sacramento.Detroit,Spursi i td..ne kazem da su slabi, ali nisu kroz historiju dominantni recimo od Lakersa i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 feb 2012, 14:46

SaltCityAttack je napisao/la:prepostavljao sam nisam ni morao pitati...a zasto tako navijas za sve ove ekipe koje su hajmo reci najbolje na svijetu.. ako nista najbolje su finansiski stojece ekipe koje ulazu i td?...ne barem sam tako mogao da primjetim da nav ijas za sve takve timove...ja sam uvjek simpatioo one ekipe koje su u podredjenom polozaju.Za Cubse recimo navijam jer zivim u Chicagu, tako za Bullse,Bearse,Hawkse, ali kad bi se morao odlucivati da navijam za drugog uvjek bi to bila ekipa koja nije najbolja i koja nije toliko dominantna..nekako mi je to zanimljivije...recimo NBA finala nekad ranije sam uvjek bio uz ekipe koje su nesto slabije PhILA, Sacramento.Detroit,Spursi i td..ne kazem da su slabi, ali nisu kroz historiju dominantni recimo od Lakersa i td
Zato što za te timove igraju ljudi, odnosno igrači koji su mi najdraži u tome sportu i radi njih sam taj sport odnosno sportove počeo pratiti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 feb 2012, 16:46

pa zasto su ti najdrazi oni koji su uglavnom najbolji?..mislim hajde u jednom sportu, ali bas u svakom hmmm..ma hajde nema veze kako hoces uvjek sam protiv najboljih kako god
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 feb 2012, 17:02

SaltCityAttack je napisao/la:pa zasto su ti najdrazi oni koji su uglavnom najbolji?..mislim hajde u jednom sportu, ali bas u svakom hmmm..ma hajde nema veze kako hoces uvjek sam protiv najboljih kako god
@salty i ti kao sto sam mogao vidjeti, navijas za milan, i oni i nisu na ovoj drugoj strani kao sto ti kazes, uvijek su tu medju najboljima, ako ne i najbolji u serie a, lp da ne spominjem, a ni bullsi nisu nesto losi bili kao sto si naveo ove druge, pogotovo od dolaska jordana :mrgreen: jedino ti se cubsi uklapaju u taj profil underdog-s, sto si naveo, jer oni imaju tu tradiciju "neosvajanja"...al dobro to vjerovatno navijas zato sto zivis u chicagu pa bodris sve timove iz tog grada, kao sto ja bodrim boston sports..jedino ne mogu razumijeti kad neko kaze da navija za patse, i za lakerse recimo..ili za patse i yankse, jer to ne ide jedno sa drugim..to su uvijek bili rivali i biti ce..isto da kazes da u fudbalu navijas za barcu, a za madrid u kosarci ili obrnuto :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 feb 2012, 17:58

stani ba Milan da, ali nije najbolji ovih zadnjih godina...samo care to je opet jedna ekipa ha ja, za razliku od mnogih gdje uvjek cudno izaberu onu najbolju :)...evo recimo meni je glupo kad vidim navijaca da navija za ekipu gdje mu je presao omiljeni igrac...Evo ja cu ti reci meni je omiljeni igrac, pa cak i omiljeni od Rosa bio Ben Gordon...i dan danas imam njegov dres, ali care sta ja trebam sad navijat za Detroit zbog njega?...kod njeg aipak nije to vec jednostavno voli one najbolje koji prtenduju na titule i samo titule nista vise :)...ma hajde nije ni bitno brate idemo dalje.

I da se razumijemo ja samo navijam za Slobodu jer za nju sam emotivno i zivotno vezan, a ostale naravno simpatisem mislim kako u kojem sportu naravno mislim na Bullse,Bearse,Cubse,Hawkse,Milan i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 03 mar 2012, 00:54

http://www.mlb.com/news/article.jsp?ymd ... b&c_id=mlb" onclick="window.open(this.href);return false;

Salty, ovo je neka drastična promjena?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 mar 2012, 03:46

a ja playoff veca sansa kako za Cubse, tako za Metse i NYY da naprave playoff :)..s obzirom da imaju jace divizije
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 mar 2012, 20:35

ajde sad je manja sansa da se ponove one situacije sa kraja ove sezone :( sto se tice red soxa :mrgreen: ali ce to i da smanji uzbudljivost reg sezone, mada mislim da se jos treba prosiriti PO na 6 timova iz svake konferencije, kao u nfl-u, 4 direktno da idu, a dva u wild card, tako da po 6 timova iz svake konferencije ide u PO ;) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2012, 20:57

samo da Cubsi dovedu ovog malog iz Cube da moze Soriana zamjenit za par godina uhh.. ljudi ovaj mali sto je u minor ligi u AAA Iowa na poziciji CF ubija ....reko sam to tamo je udarao 331. 33 HR... vec udario 3 HR u ove 3 utakmice ....samo nece igrati ove sezone ostavit ce ga kao i Rizza u AAA da se jos nakupe i onda da dodju i da igrjau.. bice ovi Cubsi strasni za 2-3 godine..samo sta fali to su pitcheri, a ostalo ce sve biti beton
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2012, 05:59

Najbolja reklama koju sam gledao :)..naravno reklama je a PS3 MLB igricu ali fakat je dobra ..ima isitne u reklami jer zaist bi ovako grad igledao kad bi Cubsi uzeli world seriju..u reklami su koristeni stari snimci sa utkamica kad cak navijaci ne mogu uci na popunjeni wreagley field , pa napolju proslavljaju iza stadiona proslavljaju pobjede Cubsa, onda i ovo ostalo namontirano :)...djedo reze bradu haman se kladio da nece Cubsi uzet world seriju :)

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 mar 2012, 10:50

Dobra reklama @salty, ja mislim da kad bi cubsi osvojili, da bi bilo vece slavlje u chi-u nego da bearsi, hawksi i bullsi svi zajedno osvoje svoje sampionate :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 mar 2012, 17:28

DA osvoje Cubs-i, bilo bi 5+ miliiona dusa na paradi. Odlicna reklama svega mi.

Ide sve do sada dobro sa Epstein, i companijom. Odlucili su se za mlade igrace, i nisu htjeli da ista ulazu previse u starije. Ova godina i vjerojatno iduca ce nam biti bez POfa, ali za 3 godine nas vec vidim kao contenders. Samo dobar rad sa mladicima, a imamo ih talentovanih masAllah, i nema zime.

GO CUBS GO!!!
Postovanje treba zaraditi.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 mar 2012, 01:53

gledam na rezultatima ove pripremne utakmice i odakle sad majami da igra bejzbol :roll:
nema potpisa

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 10 mar 2012, 02:07

Admir_Sa je napisao/la:gledam na rezultatima ove pripremne utakmice i odakle sad majami da igra bejzbol :roll:
Bivši Florida Marlinsi, od ove sezone su se preimenovali jer su promijenili stadion
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 mar 2012, 03:11

CHicago Cubsi zgazili Chicago White Soxe :)... nek su tako im itreba ebo te southsiderse :)....Zbog njih Bullsi ispastaju jer isti im je owner Soxa i Bullsa...u njih ulaze 150m godisnje , a u Bullse ne moze preko 60m :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.