NK Iskra Bugojno

doci
Moderator
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno

Post Postao/la doci » 17 jan 2012, 18:00

Makavelii je napisao/la:Adnan Džihan vjerovatno napusta Iskru i odlazi u redove niželigasa ekipe Kruševa iz Domljanovica, inače momak je veoma mlad i predvidjaju mu blistavu karijeru
jel ovaj uopce odigrao i jednu tekmu za Iskru...

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 17 jan 2012, 18:13

doci je napisao/la:
Makavelii je napisao/la:Adnan Džihan vjerovatno napusta Iskru i odlazi u redove niželigasa ekipe Kruševa iz Domljanovica, inače momak je veoma mlad i predvidjaju mu blistavu karijeru
Ja bih rekao da se ovaj makavelli za*ebava :D Cuj Krusevo iz Domljanovica.. :D

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 17 jan 2012, 18:27

jel ih ima dvojica il je to onaj iz donjeg vakufa? :?
Sloga Uskoplje

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 17 jan 2012, 22:54

Sadin Seferović pojačava plave sa Jaklića ?

Nakon jučerašnje prozivke i kratkog treninga , danas su sa pripremama nastavili fudbaleri Iskre iz Bugojna. Iskra je od danas brojnija za jedno novo lice, a radi se o napadaču Sadinu Seferoviću koji u Iskru dolazi iz hrvatskog drugoligaša Gorice. Sadin igra na poziciji napadača, a u Bosni i Hercegovini več je nosio dres momčadi Podgrmeča iz Sanskog Mosta.

slika

Situacija sa Alvinom Karađom je i dalje neizvjesna, ali u Iskri se nadaju da će pronači zajednički jezik i da će Karađa pojačati zadnju liniju bugojanskih plavih.

Na današnjem treningu pojavio se i Filip Perkovič, golman plavih, koji je iz nepoznatih razloga propustio jučerašnju prozivku.

U Iskri su sigurni da povratkom Perkoviča, klub biti još jači kada je golmanska pozicija u pitanju , pogotovo jer je jedno od pojačanja plavih i Adnan Keranovič prema mišljenju mnogih , najbolji golman prvog dijela Prve lige Federacije.

Prva provjera momčadi Iskre zakazana je 1.februara protiv premijerligaša Travnika iz Travnika.

Izvor: bug.ba

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 17 jan 2012, 22:57

doci je napisao/la:
Kako nije, odigrao je poluvrijeme u Banovicima kup utakmica, osjetili ga ovi iz Banovica na desnoj strani i navalili sve po desnoj hahah

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 17 jan 2012, 23:00

v_b_8_9 je napisao/la:
doci je napisao/la:
Ja bih rekao da se ovaj makavelli za*ebava :D Cuj Krusevo iz Domljanovica.. :D
Krusevo iz Domljanovica, u bivsoj jugi jedan od jačih klubova u zonskoj ligi grada Mostara, nesluzbeno uzeo je veliku svotu novca tamo : :D :d

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 18 jan 2012, 12:21

nek je Fico tu a za ostale cemo lako....zna li ko jel se ova s travnikom igra kuci ili u ovom njihovom seheru :D

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 18 jan 2012, 12:27

doci je napisao/la:nek je Fico tu a za ostale cemo lako....zna li ko jel se ova s travnikom igra kuci ili u ovom njihovom seheru :D
Neka Fice ali kostao nas je 5 domacih bodova ovu polusezonu, i red je bio da mu se nadje konkurencija :)
Ne vjerujem da ce se igrati na Jaklicu, mozda u Turbetu ili na stadionu u Docu kod Travnika, tamo uvijek zimi igramo protiv njih. :)

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 18 jan 2012, 12:29

slogauskoplje je napisao/la:jel ih ima dvojica il je to onaj iz donjeg vakufa? :?
Ma valjda je iz Vakufa, nisam ga gledao nijednom. :D

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 19 jan 2012, 00:33

v_b_8_9 je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:jel ih ima dvojica il je to onaj iz donjeg vakufa? :?
Adnan Dtihan velika nada Iksre nije trenirao zbog povisenog tlaka danas, ali odlucio je napusititi Iskru smrcc

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 19 jan 2012, 00:36

Makavelii je napisao/la:
v_b_8_9 je napisao/la:
Adnan Dtihan velika nada Iksre nije trenirao zbog povisenog tlaka danas, ali odlucio je napusititi Iskru smrcc
Izvinjavam se zbog rukopisa Adnan Džihan napusta Isku :D i odlazi ipaku ekipu Karaule jebga koliko para toliko muzike haha

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 19 jan 2012, 11:06

Makavelii malo se uozbilji i normalne informacije stavljaj za ostale forumase...LP

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 19 jan 2012, 18:15

doci je napisao/la:Makavelii malo se uozbilji i normalne informacije stavljaj za ostale forumase...LP
Doci neka malo :D,

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 19 jan 2012, 19:03

Sta je sa Keranovićem jel trenira sa Iskrom?

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 jan 2012, 19:09

haha / Adnan Dzihan sin od Hulija trenira mladze selekcija Radnika iz Donjeg Vakufa . Znam ja momka licno znaci to je sirovina zešča sto se kaze . Nije on toliko loš u fudbalu , ima volje uvijek trči na stadionu trenira uporan je ali je momak sirov da vam prevedem tipa igrač Pepe ! Bio je u Travniku pa slomio nogu momku na treningu i izbacili su ga od tad neznam gdje . Tako da on nikako ne može biti mlada nada nikako .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 19 jan 2012, 19:36

CoDe je napisao/la:haha / Adnan Dzihan sin od Hulija trenira mladze selekcija Radnika iz Donjeg Vakufa . Znam ja momka licno znaci to je sirovina zešča sto se kaze . Nije on toliko loš u fudbalu , ima volje uvijek trči na stadionu trenira uporan je ali je momak sirov da vam prevedem tipa igrač Pepe ! Bio je u Travniku pa slomio nogu momku na treningu i izbacili su ga od tad neznam gdje . Tako da on nikako ne može biti mlada nada nikako .
to je taj. igrao je on za slogu i za ramu :lol: Samo mi nije jasno kako u iskri završi :?
Sloga Uskoplje

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 19 jan 2012, 23:01

eminem22 je napisao/la:Sta je sa Keranovićem jel trenira sa Iskrom?
Trenira, eto ga na zadnjoj slici na treningu.

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 20 jan 2012, 23:47

Keranovic izgelda da nece ostati u Iskri, koliko imamm informacije sutra ujutro ide da dogovori sa Bratstvom iz Gračanice!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 jan 2012, 00:58

I taj igrač je zaista više postao dosadan. Zar ne može naći klub da u njemu bude bar jednu sezonu? Jer svake polusezone mijenja klub(ove). Ako ovako nastavi izmjenjati će čitavu ligu tokom karijere.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 jan 2012, 15:32

Keranovic se vraca u Bihać.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.