Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

noah
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la noah » 22 sep 2009, 09:24

Jack_Daniels je napisao/la:Imamo najbolji Savez..Doveli su Begovica za 20 dana i sredili mu papite...Savez je nabavio karte za sva gostovanja u ovim kvalifikacijama !!!

Nema potrebe nista da se mijenja i da kritikujemo ljude....Usanovic je dobar diplomata a i Suljo je stari lisac...
Ovaj je Uske :mrgreen:

elvir75
Kontakt:

Post Postao/la elvir75 » 22 sep 2009, 09:51

noah je napisao/la:
Jack_Daniels je napisao/la:Imamo najbolji Savez..Doveli su Begovica za 20 dana i sredili mu papite...Savez je nabavio karte za sva gostovanja u ovim kvalifikacijama !!!

Nema potrebe nista da se mijenja i da kritikujemo ljude....Usanovic je dobar diplomata a i Suljo je stari lisac...
Ovaj je Uske :mrgreen:
Ma jašta je vidi mu samo avatar

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 sep 2009, 11:17

elvir75 je napisao/la:
noah je napisao/la: Ovaj je Uske :mrgreen:
Ma jašta je vidi mu samo avatar
:mrgreen: :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 22 sep 2009, 12:29

I mi iz Saveza bas kao i BHF imamo muda i idemo svuda............. :D :D :D

Oni na racun svojih clanova a mi na racun BH Fudbala..Isto je to...

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 25 sep 2009, 02:02

matere mi moje ti kontas da je samo repka u nadleznosti saveza...pa jebote sta je sa ligom...procitao si ove gore postove i sta se sve radi, a ko je kriv zna se...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 sep 2009, 02:23

velez_mostar je napisao/la:Ja redovno citam ,i aktivno ucestvujem na hrvatskim forumima,i nakon jednog poraza ljudi tako "operu" i Markovica,i Bilica,i Stimca,i sve oko hrvatskog fudbala,i to na takav nacin da im psuju,da ih vrijedjaju na svakakve nacine,samo zato sto se jedne godine "mozda" nece plasirati na veliko takmicenje.
Dok mi,vidi sta mi radimo,pojavi se par ljudi koji javno kritizira rad saveza,kriminal,korupciju..lose stanje generalno,i tu se nadje dosta ljudi kojima se to ne svidja.
Pa,ja mislim da bi u Hrvatskoj,da je slicno stanje,i da imaju dugogodisnje neuspjehe repke,javno lincovali vodstvo saveza i sve te ljude,dok se u nas nadje velika vecina koja odjednom oprosti sve,jer imamo rezultate koje smo godinama trebali imati.
Sto se tice nasih klubova u Europi,iskreno ja sam fasciniran ovim rezultatima,ali vjerujem kako su oni dio naseg inata,srcanosti,i zelje za dokazivanjem..a i slobode igranja sto se tice sudija,jer nije isto kad te sudija stiti,i kad ti u premijer ligi sudija jasno daje do znanja da te protivnicki igrac moze ubit' namrtvo ako igras u gostima.
Sto se tice tog momka koji je prebijen,znam ga dobro,momak je hljeb hljebova,mrava zgazio ne bi ,eto ..otisao je da prati svoj voljeni klub,da pogleda utakmicu,dobio je drama degenek...i niko to ni osudio nije ,i nakon toga covjek izgubi volju i da prati to.
Ukratko, Hrvatska ima kriticku sportsku naciju i zato oni i imaju pravo da osuju drvlje i kamenje na i najmanji neuspeh svoje repke. Hrvati su od osnivanja propustili samo jedno takmicenje, a BiH je bila blizu jednog i zato je takvo stanje na Hrvatskim forumima, a na BH forumima ovakvo. Tesko je u BH ista menjati, a najteze foteljase po nacionalnom kljucu. Da me ne shvatis pogresno, i ja sam za blaze promene u N/FSBiH, jer riba od glave smrdi. Za neuspeh repke mogu slobodno reci da i funkcioner saveza treba da snosi minimalno moralnu odgovornost.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2009, 18:57

http://www.nfsbih.ba

Novi dizajn web prezentacije nogometnog saveza. Ništa posebno, ali svakako bolje nego prije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 sep 2009, 19:15

Čitam kažu Hrvati uzeli Katar tekmu u Rijeci 8.10. prijateljska ,a Ćiro odbio i savez a nije im do para sad ;) čudno al igrali smo s Iranom pa valjda razlog to.Hoće se pripremit u miru.
Fi hajati.
GO Bosno.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 29 sep 2009, 19:26

Savez u Kavez!!!
Kahva, Kava, Kafa!

elvir75
Kontakt:

Post Postao/la elvir75 » 29 sep 2009, 20:52

Virtu4l je napisao/la:http://www.nfsbih.ba

Novi dizajn web prezentacije nogometnog saveza. Ništa posebno, ali svakako bolje nego prije.
Bas sam malo pregledavo imena iz proslih kvalifikacija, majko mila kakvih je smo anonimusa proslo kroz reprezentaciju.
Ciro se bar toga rjesava mada i njemu zaluta pokoji.
Inace stranica je jos sprdacina

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 30 sep 2009, 08:58

Savez odlicno radi svoj posao...Vi sto se zalite nemate pojma zbog cega se i zalite...

A sto nam je liga slaba i klubovi, pa ebote nije samo Savez kriv, sta je sa upravama klubova i igracima koji se klade i prodaju utakmice...Dok se takvi ne zatvore iza resetaka, tesko da se nesto moze poboljsati...Nije samo Savez kriv oko toga...Klub nema da plati mjesecne plate igracima i onda
Zadnja izmjena: Jack_Daniels, dana/u 30 sep 2009, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.

ADMIR
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR » 30 sep 2009, 09:29

Sve je kriva sudbina,što je Muniba rodila:)
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 sep 2009, 15:46

Jack_Daniels je napisao/la:Savez odlicno radi svoj posao...Vi sto se zalite nemate pojma zbog cega se i zalite...

A sto nam je liga slaba i klubovi, pa ebote nije samo Savez kriv, sta je sa upravama klubova i igracima koji se klade i prodaju utakmice...Dok se takvi ne zatvore iza resetaka, tesko da se nesto moze poboljsati...Nije samo Savez kriv oko toga...Klub nema da plati mjesecne plate igracima i onda
Inteligencija ti je na vrhunskom nivou,cestitke!Kontam da repliciram na tvoj "post" u pravom smislu rijeci,ali je suvisno...nema se tebi sta napisati!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2009, 01:58

Maloprije sam vidio da NSBiH ima otvoren račun u BOBAR banci. Malo čudno zar ne? Pored toliko boljih i većih banaka u državi, oni sarađuju sa BOBAR bankom...!?
Voli te tvoje Sarajevo.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 okt 2009, 22:07

Virtu4l je napisao/la:Maloprije sam vidio da NSBiH ima otvoren račun u BOBAR banci. Malo čudno zar ne? Pored toliko boljih i većih banaka u državi, oni sarađuju sa BOBAR bankom...!?
To je onaj Bobar sto ima lanac benzinskih pumpi,ima svoj radio,obogatio se preko noci,:D ...hahaha..kakve se tu radnje rade,cccc!

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 02 okt 2009, 23:42

velez_mostar je napisao/la:
Jack_Daniels je napisao/la:Savez odlicno radi svoj posao...Vi sto se zalite nemate pojma zbog cega se i zalite...

Inteligencija ti je na vrhunskom nivou,cestitke!Kontam da repliciram na tvoj "post" u pravom smislu rijeci,ali je suvisno...nema se tebi sta napisati!
Na sta bi licio ovaj forum da nema ovakvih kao sto je jeck?
Mlad, pametan, pun elana, za kratko vrijeme postao idol mnogima, covjek bez koga se nemoze, Zlate mi ;)
93,4 % " !!!

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 03 okt 2009, 00:17

Virtu4l je napisao/la:Maloprije sam vidio da NSBiH ima otvoren račun u BOBAR banci. Malo čudno zar ne? Pored toliko boljih i većih banaka u državi, oni sarađuju sa BOBAR bankom...!?
To je vjerovatno u amanet ostavljeno od pokojnog Jelića.
Kako kaže on pjesma što si dalje sve te srce više voliiiiii... dakle, aludiram na novčane transakcije koje se prebacuju u glavnu filijalu na primarni žiro račun saveza. Glavna filijala Bobar banke je u Bijeljini... drugi entitet, dalje ne trebam objašnjavati.
NSBIH stacioniran u glavnom gradu (Sarajevu), a račun i banka u Bijeljini... fino oni to. :mrgreen:
Zna li ko kakav je epilog o krivicnom postupku?? Jesmo li krivi što smo živi? :mrgreen:
Vjerovatno je u ovu storiju umiješan još neko iz stranacke garniture, pa je maca pojela jezik i štampi i televiziji.
Kahva, Kava, Kafa!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 okt 2009, 00:26

Zato i jesu zasticeni ko polarni bjeli medvjedi :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2009, 00:30

8. Bankovni podaci za uplatu ulaznica

KM RAČUN 5659012800000302 NS/FS BiH kod BOBAR BANKE filijala Sarajevo

BOBAR BANKA AD BIJELJINA INSTRUCTION FOR CUSTOMER TRANSFER INTERMEDIARY BANKS

For: EUR, USD, CHF, SEK, GBP
SWIFT CODE: LHBIDEFF
LHB INTERNATIONALE HANDELSBANK AG FRANKFURT AM MAIN, GERMANY

For: EUR
SWIFT CODE: UNCRITMM
UNICRDITO ITALIANO SPA MILAN O, ITALY

For: EUR, USD
SWIFT CODE: EABMRUMM
EUROAXIS BANK MOSCOW, RUSSIA

ACCOUNT WITH SWIFT CODE: BATOBA22
BOBAR BANKA AD BIJELJINA

BENEFICIARY BA395651200000062761 NOGOMETNI SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE SARAJEVO
Bobar, nevjerovatno...
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 okt 2009, 00:37

Pa zar tebe u nasem savezu jos ista moze iznenaditi. :roll: :?:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cautinho, hurem, invincible1921, zastitaIdentiteta i 68 gostiju.