Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Nije se odavno pojavio tehnicki potkovaniji igrac i momak sa ovakvim mudima. Idealan sljedeci klub za njega je Salzburg ili AZ Alkmaar
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moramo graditi ekipu oko njega pa taman i pod cijenu gubljenja. Koji ce nam qrac onakva igra kao protiv Svaba gdje nema mjesta za njega kad znamo da cemo izgubiti a samo se potrosimo bzvz. On je pokazao da je buducnost ove reprezentacije i apsolutno jasan primjer da godine ne igraju ulogu ako je neko kvalitet.
Ima li kakva knjiga o pravopisu ispod kamena?KoloDD je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:51Ima poteze I neku bezobraznost naprijed , ali tako kako sam već prije reko, nema nimalo smisla za defanzivu.
Nemozes tako uspjeti u evropi .
Pogotovo ako ti je ekipa losa, a problem ti je ako nema back up iza njega.
Mlad je, nek bude nezamjenjiv u MLSu i tadan može u Evropu.
Aktualno ja njega vidim u Norveškoj di se igra veoma napadski
Jbg nemoze svak biti profesor ko ti .CAGarfia je napisao/la: ↑15 okt 2024, 00:28Ima li kakva knjiga o pravopisu ispod kamena?KoloDD je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:51Ima poteze I neku bezobraznost naprijed , ali tako kako sam već prije reko, nema nimalo smisla za defanzivu.
Da ti šaljem maramice?
- PasodelMar
- Kontakt:
Barbarez Fan Boyse ne mozes više uzeti za ozbiljno. Pa mi centra prešli nismo u 5-3-2, da ne govorim o tome da im sada mali smeta dok smo bekove Mađara probijali. Potpuno dvije različite dimenzije u igri sa njim i bez njega, koje oni ili ne vide ili ne žele da vide.fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 00:26Moramo graditi ekipu oko njega pa taman i pod cijenu gubljenja. Koji ce nam qrac onakva igra kao protiv Svaba gdje nema mjesta za njega kad znamo da cemo izgubiti a samo se potrosimo bzvz. On je pokazao da je buducnost ove reprezentacije i apsolutno jasan primjer da godine ne igraju ulogu ako je neko kvalitet.
Jel igrao "Messi" sinoć?

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Momak je skroz solidan i tehnički uz Džeku već sada naš najači igrač. Nije baš trkač ali se trudi. Mora što prije preći u Evropu gdje bi unaprijedio sve segmente svoje igre. Ovo što on igra u USA je poluprofesionalni level.
Ima potencijala,al sirovo je to jos sve.Ako u narednih godinu,dvije ne ostvari transfer u pravi europski klub brzo bi ovo sve moglo izlapit.
Može, da ti materi obrišemo spermu s lica.KoloDD je napisao/la: ↑15 okt 2024, 00:35Jbg nemoze svak biti profesor ko ti .CAGarfia je napisao/la: ↑15 okt 2024, 00:28Ima li kakva knjiga o pravopisu ispod kamena?KoloDD je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:51Ima poteze I neku bezobraznost naprijed , ali tako kako sam već prije reko, nema nimalo smisla za defanzivu.
Da ti šaljem maramice?
Uffff pun pogodak , tebi tablete da šaljem?
Haram !
Direktor CSKA Moskve sinoc pratio Bajraktarevica i Huseinbasica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Meni mali Esmir ništa posebno.
Vidi se da ima ono nešto ali, još je on "zelen" (u istu ruku i jako mlad) da bi se shvatao ozbiljno.
Vidi se da ima ono nešto ali, još je on "zelen" (u istu ruku i jako mlad) da bi se shvatao ozbiljno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nadam se da ce zaobici ove mlade igrace
Kakva Rusija, jedvs cekam i Basic da ode
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Niko ne spori da je momak naše potencijalno zlato ako se nastavi pravilno razvijati. Zato vec u januaru mora put Europe.
Mađarska je bila dobra prilika da vidi koliko je još posla pred njim.
@Pasodel, ti porediš Mađarsku i 5x jače reprezentacije Njemačke i Nizozemske kada kazes da se nesto ofanzivno uradilo?! Svaka ti čast. Mađarska koja stane i kad ne vodi, a pogotovo kada vodi, i ostale dvije repke koje napadaju i kad vode i ne daju ti disati.
A stvarno si pošten.
Pa vise smo uradili protiv Njemačke nego sinoć, pogotovo kada uzmeš u obzir snagu protivnika.
@Pasodel, ti porediš Mađarsku i 5x jače reprezentacije Njemačke i Nizozemske kada kazes da se nesto ofanzivno uradilo?! Svaka ti čast. Mađarska koja stane i kad ne vodi, a pogotovo kada vodi, i ostale dvije repke koje napadaju i kad vode i ne daju ti disati.
A stvarno si pošten.
Pa vise smo uradili protiv Njemačke nego sinoć, pogotovo kada uzmeš u obzir snagu protivnika.
-
- Kontakt:
Malac ima u sebi taj mangupluk i bezobrazluk što dugo jedan igrač kod nas nije imao. U defanzivi nešto slabiji, ne učestvuje, čak mu je i par puta Barba s klupe sugerisao da se vraća nazad.
Ono što me interesuje, kako ga planira iskoristiti u narednim utakmicama, s obzirom na formaciju 3-5-2? Davati mu minutažu na kapaljku nadam se da nije opcija.
Ono što me interesuje, kako ga planira iskoristiti u narednim utakmicama, s obzirom na formaciju 3-5-2? Davati mu minutažu na kapaljku nadam se da nije opcija.
Nismo nikada imali ovaj talent od igrača. Esmir će ako se sve poslozi imati vrhunsku karijeru. Nadam se da će njegovi agenti odraditi dobar posao a obzirom da je u USA ne bi smjelo proći neopazeno od skauta iz Engleske.
Da je kod Pepa igrao bi već za vikend.
Da je kod Pepa igrao bi već za vikend.
4-IN-A-ROW
Holandija ili Salzburg a sve ostalo je promasaj.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Navodno su dvije ekipe iz belgijske lige zainteresovane (jedna od njih, navodno, Royal Antwerp).
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- PasodelMar
- Kontakt:
Navedi molim te i utakmice protiv Engleske i Italije da zaokružimo. Zatim pogledaj zadnji rezultat Engleza i sve će ti biti jasno, ili rezultate i igru Italijana na EP odmah nakon naše utakmice sa njima. Naravno da si i tada na isti način opravdavao kao i sada. Čudno, zar ne?hurem je napisao/la: ↑15 okt 2024, 12:32Niko ne spori da je momak naše potencijalno zlato ako se nastavi pravilno razvijati. Zato vec u januaru mora put Europe.
A stvarno si pošten.
Čitajući komentare vidim da se Esmirov talenat itekako spori i da mahom dolazi iz odjela Barbarez Fan Boysa. Stim da golim okom kroz 3 dodira sa loptom možeš vidjeti da mali ima suhi talenat a to što mu se prebacuje da ne igra odbranu jer stvar uigravanja i taktičke zamisli.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.