Phoenix Suns

Neutral
Kontakt:

Re: Phoenix Suns

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2010, 02:11

Neutralan sam u vezi našeg fudbala. A navijam za Bullse, no volim Magic, i još neke ekipe . Nekako mi draži Sunsi od Lakersa sada, upravo jer ih svi smatraju kao autsajderi neki.

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 26 maj 2010, 02:17

Evo jos malo pa cetvrta utakmica.
Ne mogu reci da sam uvijek bio navijac Phoenixa, ne zivim tamo pa je logicno. Ali sam navijac pojedinih igraca. Par sam piva spuco, tako ta mi pisanje moze biti dijasporsko, ali stvarno sporo tipkam na bosanskom.
back to Los Suns, Nash mi je uvijek bio drag igrac. Prvo ga gotivim kao osobu, inteligentna sa stavovima, a kao igrac je vanzemaljac. Posebno mi se svidja ovaj tima Sunsa, koji u stvari imaju dva tima; prvu i drugo petorku.
Grant Hill je uz Nash-a glavni igrac tima, jos jedan gigant od covjeka. Nije najbolji igrac, ali je vodja, a pored ove dvije starkelje:) svi se ostali zalazu i igraju za tim. Mogu reci da veoma gotivim i trenera, koji je dosta puno ucinio za Dragica. Dragic je nevjerovatno fin djeckic, ali mi Gentry stvarno uljeva samopouzdanja, koje Dragic stvarno treba. Trebace Dragicu jos malo vremena da krene vjerovati u sebe vise, ali bice odlican igrac od njega.

A Lopes, pa to je posebna prica.
posto ne znam dokle sam dosao, stacu. Kasnije, malo vise.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 26 maj 2010, 02:30

Blue_He4rt je napisao/la:Evo novi sam ovdje.....Oglasavam se kao vatreni navijac Sunsa,vjerovatno ce mnogi pomisliti da je razlog tome sto su dosli do finala,ali ne,naprotiv otkad znam za NBA ligu dajem podrsku ovom timu i mnogo faktora je me podsticalo na to....Navest cu, jedan od njih je sam stil igre ,kojim me ocaravaju,svojom napadackom RUn&Gun kosarkom...Nazalost spadamo u ekipe koje nemaju tog prstena od osnivanja ali svakako je ovo ekipa koja je uvijek imala timski duh i srce...Pozdravljam sve navijace Phoenixa i imam nekakav zafrkan osjecaj da veceras rezultatski izjednacujemo seriju(naravno trebat ce dosta truda i muke,ali treba razmisljat na onaj nacin kad smo stigli ovdje mozemo i do kraja)...Hajmo izbacit Lakerse i pokloniti ovoj legendi na mom avataru taj dugo zeljeni trofej,kojeg on zaista zasluzuje... ;)
I KNEW IT!!!

SUNS FANS = Bandgwagons fans, who will find a new team if they lose to Lakers!

Ti si sigurno poceo navijati za Suns ovu godinu!! Nisi Pravi navijac!

Ja sam navijao za Dalla since 2003, kad sam gledao tandem Nash-Nowitzki prvi put!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 26 maj 2010, 02:31

Ovo je izgleda youtube posting pravog Nash-a.
Stevo legenda
[youtube][/youtube]

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 maj 2010, 02:37

Bas je sladje kad te neko smatra autsajderom pa kad prodjes nego favoritom pa dobijes dusu :) Orlando je masina zadnje 2 sezone,Atlanta i Charlotte fasovase metlu,ali tu dolaze Celticsi i pokazu se kao tvrd orah,iako je Orlando bio ogroman favorit i pred finale Istocne konferencije...Chicago dovede li Jamesa,sumnjam da ne bi daleko dogurali pa i osvojili ligu,a ovako u sljedecim sezonama ce se nalazit od 5-8 mjesta sto opet zavisi od povreda i raznih faktora...Naravno CHicago mi je simpatican radi legendarnog,neunistivog "Jordana"...Prije sezone,smijesno komentari razni su se culi na nas racun,kako necemo ni u play off uci,smatrali nas ekipom koja je u rangu sa Golden Stateom ali vidi nas trenutno...Klupu su nam ismijavali,na kojoj se nalazi jedan Dragic talentovan momak,kojeg sputava trenutno kako bih reko "stidljivost" ili nedovoljno samopouzdanje ,ali dokaz da napreduje,da mu forma raste je 3.mec protiv Spursa gdje je odigrao brilijantnu cetvrinu,sto nisam dugo vidio da je tako ko uradio nesto :P Isto tako ona klupa na kojoj se nalazi Lopez centar koji je jednostavno solidan,popravlja nam statistiku u odbrani i u ofanzivnim skokovima gdje nije bas Stoudemire najbolji,tu je DUdley koji ima impresivan vanjski sut,pogadja u prelomnim trenutcima....Uglavnom sve rezerve su nam napredovale,mozda bi jos tu i naglasio i Frye-a,centra sa mekanom rukom,rijetkim centrom sa dobrim sutem izvana.....Nikako nesto ne mogu odredit odakle mi dolazi taj miris pobjede,pokusavam ali tesko,vjerujte bas ona aroma da cemo ama bas glatko dobit Žuje iz Kalifornije :mrgreen:
Chelsea F.C.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2010, 02:44

Upravo je Frye loš bio u posljednoj utakmici, mislim 0-6 šut.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 maj 2010, 02:51

volim_ciglu je napisao/la:Ovo je izgleda youtube posting pravog Nash-a.
Stevo legenda
[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: budale....

Neutral:Upravo je Frye loš bio u posljednoj utakmici, mislim 0-6 šut.

Mislio sam na cjelokupnu sezonu..Da,u 3.utakmici je imao je katastrofalan sut iz igre 0-7 za 2 poena dok za tricu 0-5,medjutim da tu nismo pobijedili drugacije bi se gledalo to...Evo polako se pripremam za mec,cujemo se....Jason Richardson ce otvorit mec sa 3-com :D
Chelsea F.C.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2010, 02:58

Napokon počinje, haha, ako Bog da očekujem dobru utakmicu, načekao sam se.

Edit:

+10 za Sunse, jao im klupe, onaj Dragić je igračina, kada se samo sjetim da ga je određena ekipa nije htjela, govorili slab :roll:

Slavim kao da su Bullsi :mrgreen:

Edit 2:

Fenomenalna utakmica, o my God, kako je dobro ovo prvo poluvrijeme bilo. It's amazing....čovjek odmah motiva nekoga dobije, kako niko sada nije budan da idemo košarke igrati :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2010, 05:35

115-106 za Phoenix Suns

Klupa Sunsa, šta reći o njima. Fenomenalni, onakvu imati klupu aaaaaaaaaaaa :mrgreen:

Goran Dragić, čovjek je novi Steve Nash, možda nema tu "lahkoću " za asistenciju, ali je prebrz i ima osjećaj za igru. Ono što je još bolje, je da je još sasvim mlad, i ako Bog da još će napredovati.

Izjednačena serija, Kobe je pokazao da je najbolji, ali sam ne može. Iako sam uz Sunse u ovoj seriji, i dalje mislim da su Lakersi prejaki, upravo ekipa koja najbolje zna iskorstiti domaći parket.

2:2 u seriji, ako Bog da next game in Los Angeles.

Edit 1 :

Šta bi bilo da poprave slobodna bacanja još :mrgreen:

Edit 2 :

Šta za doručak :lol:
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 maj 2010, 05:38, ukupno mijenjano 2 puta.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 26 maj 2010, 05:36

Omg, svi navijaju za Suns
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2010, 05:39

Pa jednostavno ih moraš simpatizirati. Još kada imaju igrača koji na -ić završava. Dobro, imaju ga i Lakersi, no nije ni ovu, a ni prošlu igrao. Mislim da je Goran Dragić buduća velika NBA zvijezda. Eksplodirao je ove sezone, a briljirao je u nekim utakmica ove sezone, no evo i u playoff-u dobar, noćas odličan.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 maj 2010, 07:41

Samo je jedno u mom životu vrijedno
da pustim suzu s oka jer tebe volim ja
život mi dao baš ko da je znao
da nikad neće nestat s mojih usana
PHOENIX

Beat L.A.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 26 maj 2010, 08:09

To je sve što su napravili za ovu sezonu,sledeću gube 20 razlike
a u šestoj utakmici se završava serija........

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 maj 2010, 08:32

LET'S GO SUNS!!!

Sta reci nakon sinocnje utakmice, bilo mi je mrsko paliti komp poslje tekme odmah pa sad tek pisem, obistinilo se ono sto sam vec negdje rekao Kobia se ne moze zaustaviti ali se ostali mogu zaustaviti. Vise puta za vrijeme tekme sam poludio poslje suteva Kobia pogotovo u trecoj cetvrtini kad su skinuli zaostatak. Najjaci trenuci tekme objetkivno su se dogodili u drugoj cetvrtini kada je PHX otisao na +10 i onda 6 napada za redom = 6 trica po tri na svakoj strani (naravno za LAL Kobi za PHX Frye 2 i cini mi se Nash jednu tada :D).

Također kljucan razlika sinoc je upravo bio C. Frye po meni, u prve tri tekme sve skupa je imao sut 1/20, a sinoc je ubo 4 troje u vaznim trenucima svaka :D. Također veliku zaslugu ima i klupa Sunsa koje bukvalno vodila Sunse sinoc do pobjede, ona je napravila razliku u drugoj a i vratila razliku u cetvrtoj :D.

Sunse su svi otpisali prije trece tekme, onda su 99% bili otpisani poslje trece ali oni su pokazali da nisu nista losiji od LAL i da sa njima mogu igrati. Zato samo hrabro pa dokle se dogura aBd da se napravi iznenađenje pa da odu do kraja zasluzili su prije svega Steav Nash pa onda i ostali :D
Mes Que Un Club

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 maj 2010, 11:08

Svi neutralni fanovi navijaju za Phoenix osim navijača Dallasa koji nas ne mogu smisliti, idemo momci na 2smo pobjede od NBA finala, idemo pobijedit u LA-u, vi to možete.

Fanovi Lakersa se nisu žalili na suđenje u prijašnjim serijama kad su ih suci vodili do prolaza
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 maj 2010, 11:56

Bio sam ko u deliriju poslije utakmice,pa nisam mogao ni pisati odmah......Sta reci,jedan mec bez rijeci,nasa borbenost se isplatila,imam osjecaj kao da smo zeljeli tu pobjedu vise nego ista.....Kad se prelamao mec nasa klupa je bila aktivna i mislim da je ona i zasluzna za trijumf u 4.seriji...Frye nije mogao da trpi uvrede na racun partija koje je pruzio u prva 3 meca sa katastrofalnim postotkom suta,ali oduzio nam je se sinoc....Kao sto sam u proslom mecu nahvalio Dragica,momak je dosta prodoran,(kad se sjetim onog prodora meni se cini izlomio je Fishera) :mrgreen: ,za razliku od Nasha koji je majstor za asistencije,i siguran sam da smo dobili jednog playa poslije odlaska legende koji moze nositi ekipu,a bio je cak slagat cu 45 pick i to odabran od strane Spursa...Lakersi su se vracali u zivot zahvaljujuci jedino Bryantu koji se je i jucer ,jednom od 1000 puta dokazao majstorom,ali klupa je bila presudna,bio sam na trenutak zaspo baksuz,umor me savladao,kad komentator BARBOSA :lol: Idemo u 5.utakmica jos bolje i opreznije odigrati,dati sve od sebe pa sta bude....BIce jedna doza sudacke naklonjenosti prema Lakersima,Boze moj ne moze se nista po tom pitanju uradit.....Hajmo i nasikirat Phila Jacksona i pokvarit mu onaj rekord kada povede 2-0!!!LETS GO SUNS!
Chelsea F.C.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 28 maj 2010, 08:44

Steta samo cu to raci, i ako se misli napasti prsten sljedece godine ako se nedo Bog ne vrate ove pod histno se morau rjesiti Amundsena a i Lopeza a ima i onaj Coling i da se dovede jedan normalan centar, nikakva superzvijezda samo da je normalan :D
Mes Que Un Club

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 16:50

Lopez je još mlad, ima tu mjesta za napretka.

Onaj Dudley je čudo, čovjek pogodio recimo 3 trice, promaši dva slobodna bacanja, pa pogodi 2 trice, pa onda promaši cijeli obruč.

Trebaju igrati još brže.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 28 maj 2010, 22:55

Steta sto izgubismo vitalnu utakmicu,za koju bi rekao da je mozda i odlucujuca u ovoj seriji.....Za prolaz nam treba i srece i mnogo truda,znanja,pogotovo u onoj 7 utakmici ako bih slavili kod kuce....Ne mozemo reci da nismo imali srece radi Lakersovog vodstva u 90% meca,dobro je to sto smo na kraju ikako se rezultatski izjednacili i mozemo biti tuzni zbog stizanja velike razlike u 4.cetvrtini a da ne kraju ne napustimo Californiu veseli.....NE treba odmah gubiti nadu i dalje trebamo svim srcem navijati!!!
Chelsea F.C.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 maj 2010, 23:35

Momcima sve zasluge za sinošnju utakmicu, želim im mnogo sreće sutra, da pobijede i da se vratimo u LA
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Odgovori

Natrag na “Phoenix Suns”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.