Za 10-tak godina,ako iko od ovih novih generacije bude znalo za Bolića ja ću staviti glavu na panj a vi zamahnite.
Pa Džeko je dao u godinu dana pola od onih golova koje je on postigao u skoro 10 godina igranja za repku BiH.
arius je napisao/la:....................begovic.........................
salihamidzic......konjic...hibic......spahic...
......................rahimic.....................
..............bajramovic.....salihovic........
......................misimovic..................
....................dzeko......barbarez.........
golmana nismo nikad ni imali do begovica, a sreca nasa pa vecina najboljih svih vremena igra danas
po cemu vi radite kriterije ove... begovic je odigrao 3 utakmice za portsmouth i 0 za reprezentaciju... a u najboljih 11... hehe
@Stone Island ajde se posjeti ko je najbolji strelac repke svih vremena...
Može se još koju godinu kititi tim perjem ali nakon toga će ga ljudi pamtiti samo po ležanju na terenu.Barem što se repke tiče. A nakon toga ga više neće ni pamtiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stone Island je napisao/la:Za 10-tak godina,ako iko od ovih novih generacije bude znalo za Bolića ja ću staviti glavu na panj a vi zamahnite.
Pa Džeko je dao u godinu dana pola od onih golova koje je on postigao u skoro 10 godina igranja za repku BiH.
pa lako je dzeki dat go kad ga ima ko pitat loptama pa sto ga sad ne dadne pa on je zesca truba ti nemozes poredit dzeku i bolica nikad dzeko se sad mogo prodat u milan i nece vise nikad sljedece godine ce ga kupit neki njemacki drugoligas ako vako nastavi igrat
Stone Island je napisao/la:Za 10-tak godina,ako iko od ovih novih generacije bude znalo za Bolića ja ću staviti glavu na panj a vi zamahnite.
pa lako je dzeki dat go kad ga ima ko pitat loptama pa sto ga sad ne dadne pa on je zesca truba ti nemozes poredit dzeku i bolica nikad dzeko se sad mogo prodat u milan i nece vise nikad sljedece godine ce ga kupit neki njemacki drugoligas ako vako nastavi igrat
A Bolić je sam sebi stvarao prilike.
Otkad ti pratiš repku ?
Elvir Bolić, rođen 10. oktobra 1971. godine u Zenici, je bosanskohercegovački nogometaš. Elvir je rekorder u reprezentaciji po broju nastupa (55) i golova (22). dovoljno za vidit kad dzeko postigne voliko onda cemo pricat da je neki drugi trener umjesto cire sjedio bi on na klupi nego se on dobro uvukao ciri u dupe pa ga ciro nece da zamjeni nego mjenja ibisevica koji je duplo bolji od dzeke
Ko se nasao govoriti o pracenju repke
Svake prestupne po pola utakmice gledao i cova postao strucnjak
Eto Kodro ti je najbolji strelac u repki ikad
Vise skoro Spahic od njega zabio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
mrzim_ulizice je napisao/la:
Elvir Bolić, rođen 10. oktobra 1971. godine u Zenici, je bosanskohercegovački nogometaš. Elvir je rekorder u reprezentaciji po broju nastupa (55) i golova (22). dovoljno za vidit kad dzeko postigne voliko onda cemo pricat da je neki drugi trener umjesto cire sjedio bi on na klupi nego se on dobro uvukao ciri u dupe pa ga ciro nece da zamjeni nego mjenja ibisevica koji je duplo bolji od dzeke
Koliko je Džeko dao dosad ?
Ta 22 gola nedostižna ? Ne bi da je 200 golova dao.
@harishp:Ne znaš,majke mi,šta pričaš.
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 17 sep 2009, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
kad ovo dzeko postigne neka se javi sta je bolic golova dao za fenerbahce 15 nastupa 26 golova,rayo vallecano 165 nastupa 73 gola,reprezentacija jugoslavije 12 nastupa 10 golova i bosna i hercegovina 52 nastupa 22 gola pa ti sad vidi dzeko slobodno moze sabirat golove i sa treninga nece ih voliko sabrat
O cemu ovaj prica pa ko biva nema pojma da mu je zemljak Baka pravio taktiku 8-1-1 sa Barbarezom na liberu.
U toj postavi ni Miler nebi za 15 godina dao 10 golova
A godisnje jedna Spanija odigra 20 meceva dok mi ponekad 6-7
Toliko o pracenju repke
Mozda Dzeko zabija puno golova jer je tvoj omiljeni selektor na klupi
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
mrzim_ulizice je napisao/la:kad ovo dzeko postigne neka se javi sta je bolic golova dao za fenerbahce 15 nastupa 26 golova,rayo vallecano 165 nastupa 73 gola,reprezentacija jugoslavije 12 nastupa 10 golova i bosna i hercegovina 52 nastupa 22 gola pa ti sad vidi dzeko slobodno moze sabirat golove i sa treninga nece ih voliko sabrat
Pa kako to da ga Real M. nije uzeo sebi ili Barca ? Manchester Utd. ?
Pojmas-koliko je bio ono Muslimovic odigrao a koliko zabio pojmas a
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
mrzim_ulizice je napisao/la:kad ovo dzeko postigne neka se javi sta je bolic golova dao za fenerbahce 15 nastupa 26 golova,rayo vallecano 165 nastupa 73 gola,reprezentacija jugoslavije 12 nastupa 10 golova i bosna i hercegovina 52 nastupa 22 gola pa ti sad vidi dzeko slobodno moze sabirat golove i sa treninga nece ih voliko sabrat
ma nemas ti pojima kad dzeko jednoj armeniji nije mogo go da dadne dali mu ljudi i penal da puca i opet nemoze kad je smotan al ja mislim dobro cemu doc onaj vas mladi reprezentativac dzafic heehehhhehehehe iste su te dvi letve
ma nemas ti pojima kad dzeko jednoj armeniji nije mogo go da dadne dali mu ljudi i penal da puca i opet nemoze kad je smotan al ja mislim dobro cemu doc onaj vas mladi reprezentativac dzafic heehehhhehehehe iste su te dvi letve
Kakve veze ima Džafić s ovim ? Ti si žestok kompleksaš matere mi.
ma nemas ti pojima kad dzeko jednoj armeniji nije mogo go da dadne dali mu ljudi i penal da puca i opet nemoze kad je smotan al ja mislim dobro cemu doc onaj vas mladi reprezentativac dzafic heehehhhehehehe iste su te dvi letve[/quote]
Kakve veze ima Džafić s ovim ? Ti si žestok kompleksaš matere mi.
To oko penala,pa brato desi se svakome.[/quote]
ja jos nisam vidio da se nekom desi kad izvodi penal da lopta ode preko stadiona pa nako ni supic ne izbija loptu iz sesnesterca
mrzim_ulizice je napisao/la:quote="mrzim_ulizice"]
ja jos nisam vidio da se nekom desi kad izvodi penal da lopta ode preko stadiona pa nako ni supic ne izbija loptu iz sesnesterca