FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2020, 21:09

FRANK RIBERY je napisao/la:
31 avg 2020, 23:17
Debelo prosjecan igrac koji bi u Bayernu samo primao platu.

Pojedincima je dobar jer je Hrvat. :oops:

Puno kvalitetniji igrac i mladji je Aouar. On bi se idealno uklopio u tim. A ova pijandura nek se opija po Italiji.
:urnebes:

Pogledanih utakmica: 2

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 01 sep 2020, 21:30

SiamoNoi je napisao/la:
01 sep 2020, 21:09
31 avg 2020, 23:17
Debelo prosjecan igrac koji bi u Bayernu samo primao platu.

Pojedincima je dobar jer je Hrvat. :oops:

Puno kvalitetniji igrac i mladji je Aouar. On bi se idealno uklopio u tim. A ova pijandura nek se opija po Italiji.
:urnebes:

Pogledanih utakmica: 2
Jeste, lik je svijetska klasa. Odavno smijesniji vic nisam cuo. To sto je Hrvat ne znaci da je igracina. On vrijedi koliko je i placen (5 miliona) 😆
Jos ce neko napisati da je Inter vrhunski tim, pa da cirkus moze poceti.

Taman nam treba jedan za tribina da degustiras njemacko pivo.🤣
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2020, 21:45

Vjerujem da nitko osim tebe neće napisati da je svijetska klasa.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 sep 2020, 22:06

Nije WC ali nije ni dobar igrac samo jer je iz Hrvatske.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 01 sep 2020, 22:08

SiamoNoi nisi shvati sarkazam, Boze dragi 🤣

Evo par postova prije napisano da je svijetska klasa. Kad me hercika nije strefila. Jos se tresem.🤣

Goretzka je za njega prekucao igricu pa nije svijetska klasa,jos uvijek ne.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 sep 2020, 22:11

Goretzka je otprilike isti nivo kvaliteta, samo je trenutno u dosta boljoj formi i napreduje stalno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 01 sep 2020, 22:17

harden je napisao/la:
01 sep 2020, 22:11
Goretzka je otprilike isti nivo kvaliteta, samo je trenutno u dosta boljoj formi i napreduje stalno.
Trenutno je Goretzka daleko ispred tog Croata, cesto bude igrac koji napravi razliku na terenu, bar je to bio od povratka sa pauze. Brozovica ako spomene komentator pet puta u toku prijenosa nek me sjeku gdje sma najtanji. Sad ce se neko ubaciti sa pricom kako je on radilica i odradjuje nevidljivi posao, nemoj zivota ti, to nema veze sa realnoscu.
Nista licno protiv momka, samo nije pojacanje za Bayern i tocka, pardon tacka.

Za Bayern bi pojacanje bio Aouar...

Pa: Da ne bi neko pomislio da ne do Bog mrzim Hrvate, Perisa je dobro došao, odlican za rotacije.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 01 sep 2020, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 01 sep 2020, 22:20

01 sep 2020, 22:17
harden je napisao/la:
01 sep 2020, 22:11
Trenutno je Goretzka daleko ispred tog Croata, cesto bude igrac koji napravi razliku na terenu, bar je to bio od povratka sa pauze. Brozovica ako spomene komentator pet puta u toku prijenosa nek me sjeku gdje sma najtanji. Sad ce se neko ubaciti sa pricom kako je on radilica i odradjuje nevidljivi posao, nemoj zivota ti, to nema veze sa realnoscu.
Nista licno protiv momka, samo nije pojacanje za Bayern i tocka, pardon tacka.

Za Bayern bi pojacanje bio Aouar...
Eriken? :)
Forzza Velez

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 sep 2020, 22:21

Ne mogu se porediti jer imaju različite uloge na terenu, jedan je direktniji btb vezni, igrač iz drugog plana, bolji skorer i ulazi u više šansi, bliži suparničkom golu (Goretzka), dok je drugi više za građenja igre, pozicioniranja, pasovi, kontrola posjeda, i igra više nazad (Brozovic). Broz se može porediti sa Thiagom, kažem porediti ne mislim u smislu kvalitete, jer Thiago je i po formi i statistici iznad.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 sep 2020, 22:22

On uopste nije isti profil igraca kao Goretzka tako da ih nema smisla porediti. @Sljivo objasnio. Ne moze Kimmich igrati citavu sezonu, ne znam cemu toliko protivljenje transferu. Vidjet cemo da li je dovoljno kvalitetan ili ne. Govorili smo i za Perisica da nije dovoljno dobar, pa ispade odlican backup.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 01 sep 2020, 22:25

Upravo, takav u ovoj formaciji nam ne treba. Neko ko pelja loptu po pola minute je suvisan. Thiago je igrac koji ima vic u svojoj igri, Brozovic je napuhan igrac ko cepelin. Ne vidim nijedan segment igre u kojem bi me isti odusevio.

Kimmich i Goretzka nisu isti profil igraca ko Brozovic, pa koji ce nam qurac onda?

Manite se nacionalnih simpatija, pitanje je ko bi bio pojacanje za Bayern.

Perisa DA jer je koristan u rotaciji,Brozovic NE jer nema sta traziti u stilu i sistemu koji gajimo.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 01 sep 2020, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 sep 2020, 22:29

Treba, jer je prije povrede Pavarda Thiago i Kimmich igrali par na sredini terena i igrali su odlično. Mislim da je to i ideja i plan Flika za dalje. Sad kad ode Thiago biće to velik downgrade i kvalitetom na toj poziciji i kadrovski. Dobro bi bilo da ga neko sličnog stila zamjeni. Ako se ne dovede desni bek Kimmich ce vjeorvatno ulijetati i na poziciju beka tako da i to može biti problem.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 sep 2020, 22:30

Brozovic je slican profil igraca Kimmichu, naravno ne na tom nivou ali potreban za rotaciju. Imali bi njega, Tolissoa i Cuisancea da igraju odredjen broj utakmica jer ne mozes sa dva veznjaka iznijeti sezonu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 sep 2020, 22:32

sljivo je napisao/la:
01 sep 2020, 22:29
Mislim da je to i ideja i plan Flika za dalje.
Nema sanse, Kimmich i Goretzka su prvi pick.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 01 sep 2020, 22:33

Znas li koliki je down kad sa Thiaga spadnes na Brozovica.
Bez komentara!
Ja sam siguran da Ce Flick dobro razmisli i uzeti mladju i korisniju opciju, a ima ih sigurno.

Uzeti Aouara i imas vezni red bar 5-7 godina

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 sep 2020, 22:36

@Ribery
Uzmes Aoura i sta ces s njim? Da ti sjedi 90 % utakmica na klupi? Kimmich ide na Thiagovu poziciju i to je to. Tako je i bilo do povrede Pavarda. Thiago je bio na klupi i kada se oporavio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2020, 22:42

Lyon ne pušta Aouara ispod 60 mil tako da je teško očekivati transfer a još nam treba desni bek i 4 krilo koje bi trebao biti Perišić za nekih 15 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 sep 2020, 22:43

Aouar je ofanzivniji od Goretzke i igra ljevlje, bliže aut liniji, formacijski nam ne odgovara plus što je skup tako da neće doći sigurno.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 01 sep 2020, 22:49

A sta ako se ne daj Boze povrijedi Muller, ko ce na njegovu poziciju?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2020, 22:51

01 sep 2020, 22:08
Evo par postova prije napisano da je svijetska klasa. Kad me hercika nije strefila. Jos se tresem.🤣
Napisano je da je svjetska klasa ;)

Retard je bio najbolji igrač Intera prošle sezone do prekida sezone.Već dvije godine igra na visokom nivou,tamo od početka 2018.I vjerojatno ostaje u Interu što je najvažnije.A i ako slučajno ode to sigurno neće bit za ispod 60ak M što je opet malo.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.