Mora administracija pregledati svaku prijavu. Imas likova poput gefufne koji pravi po dvadeseti profil. Kao sto sam jucer spominjao vec.
Ali ne sumnjam da ce ubrzo nam se pridruziti ljudska velicina Mirsad.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Mora administracija pregledati svaku prijavu. Imas likova poput gefufne koji pravi po dvadeseti profil. Kao sto sam jucer spominjao vec.
?Marciano87 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:06Dzafic, Dupovac, Besic, Pidro, Islamović, Hodzic, Pejovic, Velkoski,Mustedanagic, Cruz, Fanimo, Handzic, moze se napraviti ekipa bolja od pola u PL. Uz trku i zalaganje i zelju za dokazivanjem pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Ja bi Ahmedhodžića stavio umjesto Dupovca.Marciano87 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:06Dzafic, Dupovac, Besic, Pidro, Islamović, Hodzic, Pejovic, Velkoski,Mustedanagic, Cruz, Fanimo, Handzic, moze se napraviti ekipa bolja od pola u PL. Uz trku i zalaganje i zelju za dokazivanjem pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Zalutao si. Nije ovo amaterska plbih.Marciano87 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:06Dzafic, Dupovac, Besic, Pidro, Islamović, Hodzic, Pejovic, Velkoski,Mustedanagic, Cruz, Fanimo, Handzic, moze se napraviti ekipa bolja od pola u PL. Uz trku i zalaganje i zelju za dokazivanjem pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Malo si ofulio temu, vjerovatno si sastavljao tim za VeležMarciano87 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:06Dzafic, Dupovac, Besic, Pidro, Islamović, Hodzic, Pejovic, Velkoski,Mustedanagic, Cruz, Fanimo, Handzic, moze se napraviti ekipa bolja od pola u PL. Uz trku i zalaganje i zelju za dokazivanjem pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Mirsad je već bio oženjen kad je otišao za Švedsku, supruga i cijela porodica se sklonila u Švedsku za vrijeme rata a on nije htio ići i tek je nakon rata otišao i spojio se sa porodicom.
Emire imal Juka kakvi informacija u vezi Becira?
Hoće Bećir
Znaci mozemo i to ubrzo ocekivati. Ipak je Miske i njega neki dan spominjao.
Treba i Mirsi papire sređivati, dok ga nisu Švedi kaparisali.
Duljevic ovakav gol nije dao 2 godine,jos Mirso ima bolju kondiciju od njegaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 22:27Treba i Mirsi papire sređivati, dok ga nisu Švedi kaparisali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.