Fantasy liga za plavu raju
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Fantasy liga za plavu raju
Evo da se javim i ovdje. Na fantasy me krenulo pravo cak imam bodova ko @LjoZee nije to mala stvar. 

Imas potencijala onda

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Skuter ce dobiti ko bude najbolji na polusezoni koliko sam shvatio, a ovako sedmicno imas ili top 3 dobiju ove pive ili top 10 dobije bonusa 20 KM na onom Mozzart racunu.
A na forumskim pulenima se dres dobija? Mislim da sam tako pročitao negdje, ako je istina.
Trebalo bi, ja ti tu vodim samo bodove jer imam trenutno vremena. Za nagradu nisam ja odgovorni.
Ljoze ako ti treba sta pomoci ako tabele, javi se. Skontat cemo onda zajedno da ti nadjemo nekog, da se ne patis sam 

Naci cemo onda zajedno tebe da mi pomognes.
“I ovaj put za one najbolje spremne su nagrade, a u trećem kolu SportSport.ba Fantasy Premijer lige nagradit ćemo tri najbolja menadžera i to svakog sa po paketom od 24 limenke 0,5l vašeg omiljenog Sarajevskog piva.”
11.8. objavljeno

Jel za najbolje ukupno il 3 igraca sa najvise osvojenih poena u 3 kolu.
Za tri igraca u svakom kolu se dobije puno pive. Ko ne voli pivu, a dobije, nek se javi
A prvih deset u svakom kolu dobije i po 10-20 km bonusa na mozzartu. Provjeri mozzart racun, mozda si dobio, a ne znas

A prvih deset u svakom kolu dobije i po 10-20 km bonusa na mozzartu. Provjeri mozzart racun, mozda si dobio, a ne znas
Sad sam ja gledao na mozzartu, nisu ništa prebacili.
Irfo, jel imas ovog iz TC?
Nukiću je ovo posljednji voz #samokŽem
Moje psovke se konačno pokazale pozitivan efekat i Maksimović mi je vratio golom. 

Imam

Napokon vise, jos Vojo jedan da uvali sad

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nek računaju ovo Voji kao asistenciju
Ubiparip je šutirao nakon ubačaja Rugaševića, Bukvić loptu odbio do Maksimovića koji loptu posprema u mrežu.
Trenutno korisnika/ca: edinedin, Hrasno15, knoa, Majestic-12 [Bot], MarcosSenna i 58 gostiju.