SiamoNoi je napisao/la: Bas sa bratom komentiram kako su nasi uvijek umorni,a protivnici nikad
Bronca zlatnog sjajaSamo ne vjerujem da ce ovaj put biti i bronce.
Bronca zlatnog sjaja, jos jedna hrvatska floskula

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
SiamoNoi je napisao/la: Bas sa bratom komentiram kako su nasi uvijek umorni,a protivnici nikad
Bronca zlatnog sjajaSamo ne vjerujem da ce ovaj put biti i bronce.
žao mi ga je, al stvarno mislim da je bez ikakvog dogovora trebao preuzeti odgovornost i pucati sedmeracSiamoNoi je napisao/la:Kako se sjebo Duvnjak
Da fakat, lik izgleda kao da ce pociniti samoubistvo, a ovaj mu pitanjem dvostruko zagorca zivot.Kajzer10 je napisao/la:Duvnjak u suzama,ovaj glupson mu govori koliko puta je ispao u polufinalu
+ vaterpolisti Srbije, oni okrecu i -3-4 od Mađara par min prije krajaUnofficialpage je napisao/la:Ne može taj balkanski mentalitet iz ovih ekipa, luzeri smo i gotovo, milion prilika, promašit ćemo milion i jednu, mislim na sve ekipe EXYU prostora, osim Đokovića, on je jedini to prevazišao.
Ae. Ostali imaju luzere poput Janice, Sandre Perkovic, Tine Maze, Luke Modrica...marconato je napisao/la:+ vaterpolisti Srbije, oni okrecu i -3-4 od Mađara par min prije krajaUnofficialpage je napisao/la:Ne može taj balkanski mentalitet iz ovih ekipa, luzeri smo i gotovo, milion prilika, promašit ćemo milion i jednu, mislim na sve ekipe EXYU prostora, osim Đokovića, on je jedini to prevazišao.![]()
Steta zbog Hrvata, prijatno su me iznenadili obzirom na smjenu generacije i nedostatak par igraca
Što se uvijek Modrić spominje, ne vidim vezu ?KayserSose je napisao/la:Ae. Ostali imaju luzere poput Janice, Sandre Perkovic, Tine Maze, Luke Modrica...marconato je napisao/la:+ vaterpolisti Srbije, oni okrecu i -3-4 od Mađara par min prije krajaUnofficialpage je napisao/la:Ne može taj balkanski mentalitet iz ovih ekipa, luzeri smo i gotovo, milion prilika, promašit ćemo milion i jednu, mislim na sve ekipe EXYU prostora, osim Đokovića, on je jedini to prevazišao.![]()
Steta zbog Hrvata, prijatno su me iznenadili obzirom na smjenu generacije i nedostatak par igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.