Dobar je, iako sam ga morao platiti 30 milionaMElloo je napisao/la:Semedo iz BenfikeUnitedWA je napisao/la:Preporuka za isprobanog, a mladog desnog beka?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Dobar je, iako sam ga morao platiti 30 milionaMElloo je napisao/la:Semedo iz BenfikeUnitedWA je napisao/la:Preporuka za isprobanog, a mladog desnog beka?
ja sam krenuo sa benfikom pa ga prodao nakon prve sezone sitiju za 42 mil razvaljiva maliUnitedWA je napisao/la:Dobar je, iako sam ga morao platiti 30 milionaMElloo je napisao/la:Semedo iz BenfikeUnitedWA je napisao/la:Preporuka za isprobanog, a mladog desnog beka?
jopaa7 je napisao/la: Dolberg je ovu zadnju sezonu prekucao
Strasan jeDoeTz je napisao/la:jopaa7 je napisao/la: Dolberg je ovu zadnju sezonu prekucaoOvo je na samom startu
Do kad mu važi ugovor ? Koja mu je klauzula ? Kolika mu je plata ? Itd, itd ...UnitedWA je napisao/la:Ima li kakav patch da se stane u kraj ovim debilnim transferima? Ponudim izdašnih 50 miliona za klinca Dembelea iz Dortmunda, oni odmah stave da žele 130 miliona. I nije samo on u pitanju nego svaka 2. ponuda takva bude.
Mbappe, Dembele preko 120 miliona traže, Bakayoko 80, Weigl isto blizu 80. Dolberga ću da provjerim, a i te podatke što si tražioDerdiyok je napisao/la:Do kad mu važi ugovor ? Koja mu je klauzula ? Kolika mu je plata ? Itd, itd ...UnitedWA je napisao/la:Ima li kakav patch da se stane u kraj ovim debilnim transferima? Ponudim izdašnih 50 miliona za klinca Dembelea iz Dortmunda, oni odmah stave da žele 130 miliona. I nije samo on u pitanju nego svaka 2. ponuda takva bude.
Sasvim normalno. Zasto bi prodavali najbolje igrace i najvece talente opcenitoUnitedWA je napisao/la:Mbappe, Dembele preko 120 miliona traže, Bakayoko 80, Weigl isto blizu 80. Dolberga ću da provjerim, a i te podatke što si tražioDerdiyok je napisao/la:Do kad mu važi ugovor ? Koja mu je klauzula ? Kolika mu je plata ? Itd, itd ...UnitedWA je napisao/la:Ima li kakav patch da se stane u kraj ovim debilnim transferima? Ponudim izdašnih 50 miliona za klinca Dembelea iz Dortmunda, oni odmah stave da žele 130 miliona. I nije samo on u pitanju nego svaka 2. ponuda takva bude.
Kako za godinu ovakvu ekipu sastavi?IlCapitano je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Kako za godinu ovakvu ekipu sastavi?IlCapitano je napisao/la:
Daj ss transfera
Dobru si ekipu sastavio.Zanima me kakav si sa factilitiom,trenerima,finansijama i kako ide sa repkom,pa eto baci koji ss ako nije teskoDerdiyok je napisao/la:Njesra na pomolu po 2. put, roknuću se![]()
Neće futavac da produži ugovor a kad sam ga doveo menadžer mu diktirao odštetu 750k. kuknjava
Saću ga zakucati za klupu da propadne do transfer roka
Hvala. Slabije obraćam pažnju na repku vala, psihički me umori više utakmica na obje strane a nikad nisam volio ovaj sistem igrati nego jedini razlog je taj što mi je došao poziv za našu reprezentaciju da vodim. Evo ti par SSova usput kako igram.Bela je napisao/la:
Dobru si ekipu sastavio.Zanima me kakav si sa factilitiom,trenerima,finansijama i kako ide sa repkom,pa eto baci koji ss ako nije tesko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.