Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Ajax » 20 okt 2015, 20:15

HariTz je napisao/la:@Ajax
Ne moraš odma' prozivati.. Ovdje niko normalan nije govorio da je Ara loš igrač. Nego on je Dinamov "projekat" tj nabijaju mu cijenu u domaćoj ligi a preko LP pokšuavaju prodati igrače koji su trenutno u prvom planu za zarađivanje miliona.
Svakako da je ovo velika stvar, jer ipak ostaviti Henriqueza na klupi nije mala stvar. Pa i Pjacu čak :bih:
I jos nesto druze. Ovdje se ne radi o nikakvim "projektima". Jer najveci projekti Pjaca i Coric pocinju ovu utakmicu na klupi. A ni prodaji preko lige prvaka. Ovdje se ide na pobjedu i igra najboljih 11 igraca. Ocigledno je Fernandes u boljoj formi od Pjace. A Ara od Henriqueza i Pjace.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 20 okt 2015, 20:18

Bgm vi ko djeca kakva..

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 okt 2015, 20:19

BigBigBang je napisao/la:Armin Hodzic ce veceras prestici IBisevica po broju nastupa u Ligi Prvaka a takodjer me interesuje Djurica ne vidim nigdje mora da sutra nastupa..
vrhunac gluposti
Don't believe the hype.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 20 okt 2015, 20:19

Ajax je napisao/la:
HariTz je napisao/la:@Ajax
Ne moraš odma' prozivati.. Ovdje niko normalan nije govorio da je Ara loš igrač. Nego on je Dinamov "projekat" tj nabijaju mu cijenu u domaćoj ligi a preko LP pokšuavaju prodati igrače koji su trenutno u prvom planu za zarađivanje miliona.
Svakako da je ovo velika stvar, jer ipak ostaviti Henriqueza na klupi nije mala stvar. Pa i Pjacu čak :bih:
I jos nesto druze. Ovdje se ne radi o nikakvim "projektima". Jer najveci projekti Pjaca i Coric pocinju ovu utakmicu na klupi. A ni prodaji preko lige prvaka. Ovdje se ide na pobjedu i igra najboljih 11 igraca. Ocigledno je Fernandes u boljoj formi od Pjace. A Ara od Henriqueza i Pjace.
Poenta mog posta je bila ta da svako iole normalan nije osporavao Aru, evo ja prvi nisam mislio da će biti u prvih 11, jer sam pretpostavljao da njega pokušavaju preko HNL-a prodat, ali očito da je priča drugačija čim je starter. Meni drago da jedan ovako mlad igrač igra LP. :bih:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 20:20

akisarajevo92 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Armin Hodzic ce veceras prestici IBisevica po broju nastupa u Ligi Prvaka a takodjer me interesuje Djurica ne vidim nigdje mora da sutra nastupa..
vrhunac gluposti
Nesto netacno?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 okt 2015, 20:22

Malo je reci da ste dosadni, sta vi ocekujte da Mesa sa njime rizikuje da igra protv Velsa ? Mozda, ako odluci tako.

Ali da ce za njega biti prilke u reprezentaciji, hoce ali mozda ne u brazu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 okt 2015, 20:23

Ok Hari nisam mislio na tebe. BIlo je ljudi koji su ovdje ismijavali kada sam napisao da treba da odigra 5-10 min protiv onih amatera iz Andore. I govorili da je on samo rezerva u DInamu. :lol: :lol: Doduse i danas ih je par napisalo da je samo rezerva cini mi se i slicne gluposti. I sto je najgore ja sam siguran da bi on rasturio protiv Andore. Mada i ovako je dobro ispalo jer onda mozda nebi Djuric dobio onakvu sansu. A Ara i ako je bolji igrac tesko da bi zabio dva gola u dvije utakmice po 30 minuta.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 okt 2015, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 20 okt 2015, 20:23

Kakva simultanka na topicu od strane vatrenog Dinamovca i Purgera sa krizom identiteta

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 20:25

hahaha cuj sa krizom identiteta, ne smijes simpatizirati Dinamo ako si iz Bosne jel? Zabranjeno :rol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 20 okt 2015, 20:27

Nema sumnje da je u pitanju Dinamo :roll:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 okt 2015, 20:34

Za nadati se da ce iskoristiti vecerasnju priliku, ovo je prva teska utakmica koju ce odigrati za Dinamo i to u najelitnijem takmicenju...one utakmice u HNL-u u kojima je i postigao 8,9 golova su maltene bile vise trening utakmice...protiv Olympiakosa ima priliku da pokaze koliko zna i koliko moze u ovom trenutku.
Protiv Walesa i Kipra je bilo nerealno da dobije priliku, protiv Andore je mozda mogao kao sto rece @Ajax, ali nije...ajde sada pustite se tih gluposti, hajmo na miru gledati vecerasnju utakmicu, a Hodzic ce dobiti priliku u A-reprezentaciji naredne godine (tesko protiv Irske)...

BigBang - ne moras biti toliko naporan i toliko gluposti pisati da se ljudima povraca od tvojih postova.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 okt 2015, 20:44

BigBigBang je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:
vrhunac gluposti
Nesto netacno?
Tačno je to moj Pajo, ali prestani nas bombardovati sa tim glupostima. Ibišević je mogao pola karijere provesti u klubovima tipa Dinamo i svake godine imati 6 nastupa u LP.

Shvatili smo te i fakat postaješ prenaporan. Obojica su naši i nema potrebe da nas toliko smaraš.

Ari želim svu sreću večeras u najbitnijoj utakmici njegove dosadašnje karijere, a biće ih još mnogo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 okt 2015, 20:53

DragonGirl je napisao/la:Čemu omalovažavanje ostalih napadača da bi se dokazao Arminov kvalitet i to da ima mjesto u reprezentaciji? Sve to već znamo i momak će zasluženo dobiti priliku čim prvi put bude pogodan trenutak da debituje bez nekog pritiska na plećima jer je za takve situacije još uvijek zelen, međutim vi vjerovatno niste ni svjesni koliko ovim nekakvim spuštanjem ostalih da bi ovog momka uzdigli stvarate ružnu sliku i bespotrebno njemu samom potencijalno odmažete tako. Nekome ko je na početku karijere, ko u miru treba da radi, da se dokazuje, da ide stepenicu po stepenicu, najmanje trebaju ovakve stvari.
Čemu bespotrebno uzdizanje pojednih igraca....tipa Đurić?

slika

Pa ima stoepra sa boljim ucinkom bruku.... :crazy:
=\_1921_/=

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 20 okt 2015, 21:00

Moram priznat da Dinamo igra veoma dobro, dosta bolja igra od grka za sada
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 okt 2015, 21:03

invincible1921 je napisao/la:Čemu bespotrebno uzdizanje pojednih igraca....tipa Đurić?
Evo čemu,

slika

Za tebe ne postoji način da pohvališ jednog igrača a da ne omalovažiš drugog. Ne voliš ti Hodžića ništa više nego ja i većina nas. Nisam ni ja lud za Đurićem, ali sam mu vječno zahvalan zbog ovoga što je uradio i nikad više neću reći nešto protiv njega.

Stavljate na pijedestal igrača koji večeras igra prve ozbiljnije minute u fudbalu na visokom nivou.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 okt 2015, 21:09

Virtu4l je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Čemu bespotrebno uzdizanje pojednih igraca....tipa Đurić?
Evo čemu,

slika

Za tebe ne postoji način da pohvališ jednog igrača a da ne omalovažiš drugog. Ne voliš ti Hodžića ništa više nego ja i većina nas. Nisam ni ja lud za Đurićem, ali sam mu vječno zahvalan zbog ovoga što je uradio i nikad više neću reći nešto protiv njega.

Stavljate na pijedestal igrača koji večeras igra prve ozbiljnije minute u fudbalu na visokom nivou.
Reci istinu o nekome nije nista lose....niti pljuvanje ;)

Ako cemo po forumu i on je igracina...

slika
=\_1921_/=

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 okt 2015, 21:12

Dinamo odlican zasad, Ara djeluje kao da igra u grču, primjeti se trema
Don't believe the hype.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 okt 2015, 21:29

Loš Armin za sada ali realno nije ni imao prostora a ni lopti da šta pokaže.Ja mislim da će van sad uc će Pjaca ili Henriquez
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 okt 2015, 21:32

Jako dobar defanzivno. Trci ima ga po cijelom terenu. Malo je ovako pokretljivih 9-tki. Fakticki se branis sa 11 igraca. Napadacki nije bilo pravih cistih prilika za gol. Pjaca ulazi umjesto Fernandesa a ne Are vjerovatno.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 okt 2015, 21:42

Dinamo se besotrebno povuko nakon odlicnih 20 minuta....nije Olympiacos nista puno jaci od njih
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Zglavkar i 28 gostiju.