FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
na kraju nije bilo lako , udine su odlicno odigrali drugo poluvrijeme zabili gol i imali jos nekoliko dobrih sansi , na kraju je vazna samo pobjeda , sad genova pa u london
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma to se momci tako radi, kad je najbitnije izvlace se pobjede. Cista momcadska pobjeda.
...Život za Široki...

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- alan_kardec
- Kontakt:
nevjernik je napisao/la:
Fin i realan prikaz trenutnog stanja u talijanskom klupskom fudbalu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
nije bilo dobro protiv Genove , mislim da je umor igraca Intera i strasno dobra igra Genove kriva za nulu , iako nam penal nije sviran necu o tome, Genovezima svaka cast za borbenost zasluzili su taj bod
veceras protiv Catanie , nadam se da ce tekma biti rijesena vec u prvom poluvremenu tako da se ekipa ne trosi puno i da bude spremna za Chelsea
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
materazzi je napisao/la:veceras protiv Catanie , nadam se da ce tekma biti rijesena vec u prvom poluvremenu tako da se ekipa ne trosi puno i da bude spremna za Chelsea
76. minut 1:1

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ove stepenice malo postale klizavenevjernik je napisao/la:

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zahuktava se u Italiji, ako ovako ostane. Slican scenario je bio i prosle sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
i prosle a pogotovo prije dvije sezone kada je svaka tekma na proljece znacila da ce inter zavrsiti tekmu sa jednim ili dva igraca manje pa smo opet osvajali ta scudetta , naravno da mi kao navijacu intera nije drago kad mi klub gubi ali ne smatram ovo katastrofom , poraz boli ali sam siguran u novi scudetto , ono sto me vise zanima je ova tekma u londonu , ako napravimo rezultat za prolaz a imam vjeru i osjecaj da mozemo onda je ovaj los period u prvenstvu ne vazan , prolaskom medju 8 najboljih bi napravili veliki posao najvise zbog toga sto bi izbacili chelsea jednu od naj kvalitetnijih ekipa i glavnih konkurenata za osvajanje LP , tako da bi i sami postali favorit a imamo snage za takav uspjeh , ova tekma u londonu ce date odgovor na sva ta pitanje FORZA INTERomerbavarac je napisao/la:Zahuktava se u Italiji, ako ovako ostane. Slican scenario je bio i prosle sezone.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
aha, al vjerovatno si mislio reći da su tako prolazili interovi suparnicimaterazzi je napisao/la:i prosle a pogotovo prije dvije sezone kada je svaka tekma na proljece znacila da ce inter zavrsiti tekmu sa jednim ili dva igraca manje pa smo opet osvajali ta scudetta , naravno da mi kao navijacu intera nije drago kad mi klub gubi ali ne smatram ovo katastrofom , poraz boli ali sam siguran u novi scudetto , ono sto me vise zanima je ova tekma u londonu , ako napravimo rezultat za prolaz a imam vjeru i osjecaj da mozemo onda je ovaj los period u prvenstvu ne vazan , prolaskom medju 8 najboljih bi napravili veliki posao najvise zbog toga sto bi izbacili chelsea jednu od naj kvalitetnijih ekipa i glavnih konkurenata za osvajanje LP , tako da bi i sami postali favorit a imamo snage za takav uspjeh , ova tekma u londonu ce date odgovor na sva ta pitanje FORZA INTERomerbavarac je napisao/la:Zahuktava se u Italiji, ako ovako ostane. Slican scenario je bio i prosle sezone.
2007/2008
http://roma.repubblica.it/dettaglio/Adi ... ti/1472661
2008/2009
http://www.asca.it/news-CALCIO__ADICONS ... -ORA-.html
toliko su sudije griješile na utakmicama intera da je od 39 grešaka u sezini 37 išlo u njihovu korist, bilo je 2 gola rukom, 4 gola iz zaleđa, s tim da je u jednom bilo čak 6 igrača al jbg sudije nisu vidjele ipak je to samo 6 igrača
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
gledam svaku tekmu intera , bilo je sudijskih gresaka koje su nam isle u prilog ali i onih kad smo osteceni , vjerujem da se i drugim klubovima desavaju iste stvari , ono sto je vazno a to vi svi znate je cinjenica da smo najkvalitetnija ekipa i da ce Inter osvojiti novi scudetto , ono sto je vazno je prolaz protiv chealsea kako za sam inter i najvise za inter tako i za cijelu SERIA A

Interesantno!
Inace ko ne zna , Altobelli je legendarni napadac Intera i jedan od najboljih strijelaca Serie A svih vremena!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
nema balotellia
predvidjem slijedeci sastav sutra
cesar
maicon-lucio-samuel-santon
zanetti-cambiasso-stankovic
snijeder
etoo- militto
predvidjem slijedeci sastav sutra
cesar
maicon-lucio-samuel-santon
zanetti-cambiasso-stankovic
snijeder
etoo- militto
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
bi volio da sutra Inter dobije utakmicu
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma ne mora dobiti, neka bude 0:0 ..BOSNA JE ZAKON je napisao/la:bi volio da sutra Inter dobije utakmicu

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- sarajlija89
- Kontakt:
od sutra ce od talijanskih prestavnika u evropi ostat samo najveci talijanski klub..bar do cetvrtka...jbo ovu ligu
biti prvak u italiji znaci biti najmanje losa momcad a ne najbolja......ko sto moggi rece ...i nek mi neko kaze da nije bio upravu,evropski nastupi su sve pokazali..unistili ste ligu izbacivsi najslavniji talijanski klub...al neka....zato u EVROPI NIKAD NSITA NECETE NAPRAVIT
inace ne pisem po ovoj..da ne kazem kakvoj temi..al samo sam doso da kazem da cu uzivat gledajuci kako chelsea prolazi..a tek nakon utakmice..kad moratti bude razmisljo o novom treneru
..tako je od 65 cini mi se
INTER VAFFAN CULO..nsita licno
biti prvak u italiji znaci biti najmanje losa momcad a ne najbolja......ko sto moggi rece ...i nek mi neko kaze da nije bio upravu,evropski nastupi su sve pokazali..unistili ste ligu izbacivsi najslavniji talijanski klub...al neka....zato u EVROPI NIKAD NSITA NECETE NAPRAVIT
inace ne pisem po ovoj..da ne kazem kakvoj temi..al samo sam doso da kazem da cu uzivat gledajuci kako chelsea prolazi..a tek nakon utakmice..kad moratti bude razmisljo o novom treneru

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Haj idi ljeci svoje bolesne frustracije negdje drugosarajlija89 je napisao/la:od sutra ce od talijanskih prestavnika u evropi ostat samo najveci talijanski klub..bar do cetvrtka...jbo ovu ligu
inace ne pisem po ovoj..da ne kazem kakvoj temi..al samo sam doso da kazem da cu uzivat gledajuci kako chelsea prolazi..a tek nakon utakmice..kad moratti bude razmisljo o novom treneru![]()
..tako je od 65 cini mi se
![]()

PAZA INTER AMALA
U cetvrtak prave Italijani inventar koji glasi.
''E sad se na miru mozemo izmedju sebe ganjati.''

''E sad se na miru mozemo izmedju sebe ganjati.''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.