NK Zvijezda Gradačac

Posmatrac2
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Posmatrac2 » 20 jun 2019, 22:41

spiska je napisao/la:Javno vam kažem da nećemo dozvolit održavanje skupštinu bez načelnika ukoliko ne bude ništa do subote izaći ćemo sa djecom mi navijači i simpatizeri pred opstinu da vidimo dokle vise tako! Imam milion pitanja za upravu bivšu i načelnika. Combe sve je ok al brate skini masku dodji reci ljudima u lice, jer ovdje oni to ne uzimaju zaozbiljno
Nacelnika mozemo samo sanjati na skupstini, nemojmo biti naivni. Da ulaze milioni bio bi on prvi tu da se isprsi, al posto je ovakva situacija ode on iz grada na sluzbeni put kad bude skupstina.
Zivi bili pa vodjeli :salut:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 jun 2019, 22:42

crvenobijeli je napisao/la:Ljudi dzabe lupate glavom o zid.combe cekaj skupstinu i cekaj kraj sl.sedmice.a nacelnik nece bit na skupstini,ima on preceg posla.nego opet na izbore i opet za crvene...**** ce nam mamu
Druze ti sve nesto u siframa. Sta ce se to desit na skupstini i na kraju sljedece sedmice?Jedno veliko nista.
A za glasanje sam vec rekao jedino da ih natjeras da sta promjene je da im prodrmas stolicu.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 20 jun 2019, 22:44

Sta mislis Combe sta ce bit sad sa Zvijezde? Ko ce u upravu sta kako, koje ce mo mjesto bit? Sta je tvoje misljenje?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 jun 2019, 22:48

Ti combe znas sve ti nam eto reci sta ce bit...koji su **** ulizujes se svima njima medis a na forumu ocima ih gledat nemozes......vidimo se u subotu mali...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 jun 2019, 22:52

Ti mene ocigledno mijenjas sa nekim. Ja evo 4-5 godina njima yebem sve javno na stadionu. Kako ulizivanje i ka rina.
I par godina sam upozoravao na ovo kada ste me svi napadali.
Yebo vas oni sve redom konacno su klubu spjevali za dusu.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 20 jun 2019, 23:58

Drugovi moji pišete gluposti budžet će bit veći nego prošle sezone kakva crna mionica volio bi znat otkud vam te informacije u subotu ce se sve znat. Ja znam da moze bit samo bolje. A **** iz uprave koje bjeze od odgovornosti nek idu takvi nam i netrebaju. Lp ZVIJEZDA JE VJEČNA SVE OSTALO JE PROLAZNO

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 21 jun 2019, 01:09

Kad je u subotu skupština ili je i ona u općini???

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 21 jun 2019, 06:12

Niko ne govori u koliko je sati

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 21 jun 2019, 08:18

Nacelnik je na svom FB negdje napisao da nece biti na skupstini, davno.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 21 jun 2019, 08:25

Zvijezda1 ti jarugo si neki iz uprave izgleda... vadi nas iz corkosaka ako za boga znas... Velika sansa se otvoriöla sad ove sezone da udjemo u Premijer ligu...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 21 jun 2019, 08:32

SMR187 je napisao/la:Nacelnik je na svom FB negdje napisao da nece biti na skupstini, davno.
Normalno da nece boli njega taki za Zvijezdom. On je Zvijezdu za svog mandata došao gledat samo jednom. I to zamisli prosle godine dan pred izbore sa jaranikom Dasom protiv Bratstva. Sve za rad kojeg političkog poena.
Samo iz tog razloga nekad Musti i zaboravim neke stvari jer dole je jedini svaku utakmicu bez obzira sa kim se igralo. Prošlu godinu je znao čak i sam bit od svih **** iz uprave.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 21 jun 2019, 08:38

combe je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Nacelnik je na svom FB negdje napisao da nece biti na skupstini, davno.
Normalno da nece boli njega taki za Zvijezdom. On je Zvijezdu za svog mandata došao gledat samo jednom. I to zamisli prosle godine dan pred izbore sa jaranikom Dasom protiv Bratstva. Sve za rad kojeg političkog poena.
Samo iz tog razloga nekad Musti i zaboravim neke stvari jer dole je jedini svaku utakmicu bez obzira sa kim se igralo. Prošlu godinu je znao čak i sam bit od svih **** iz uprave.
Istina. I ja sam primijetio

Nacelnika i njegovu stranku samo po glasovima opaliti, gdje ih najvise boli. Naravno ako nas ne uvjere da imaju neke planove.
A premijer ligu mozemo sanjati, vec sad imas minimalno 3 ekipe koje su bolje / ce biti bolje od nas, a nisu ni pripreme pocele
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 21 jun 2019, 08:42

Musto je znao i djecu gledat svaka mu cast... dobro je da ga imamo jer voli sport nek nadje par jaki privrednika i lagano... sa ovim budzetom sto imamo fino mi deremo

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 21 jun 2019, 09:01

SMR187 je napisao/la:
combe je napisao/la:
Istina. I ja sam primijetio

Nacelnika i njegovu stranku samo po glasovima opaliti, gdje ih najvise boli. Naravno ako nas ne uvjere da imaju neke planove.
A premijer ligu mozemo sanjati, vec sad imas minimalno 3 ekipe koje su bolje / ce biti bolje od nas, a nisu ni pripreme pocele
To druze za Premier ligu. Da se ima volje sad na trzistu ima igrača(Piska to zna najbolje) da se sastavi top ekipa, koji bi sigurno dosli u Zvijezdu za malo bolje uslove.
Jer realno ove godine uz Olimpik nemaš pravog kandidata. TOŠK sigurno ni ne pomišlja na to. GOŠK se svake godine primiri sezonu dvije kad tek ispadne. Tako da ostaje samo Olimpik.
Dovedeš Matu i automatski uz njega imaš 3-4 igrača koja ti garantuju borbu za ulazak.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 21 jun 2019, 09:08

Mozemo samo dovest povisen krvni pritisak,secer,cir i tako te bolesti,nema nama naprijed,nasa slamka spasa je izgubljena,Gradina iz druge lige nadje klub za suradnju i ljudi im uplate dvije rate po 50 hiljada km,a mi u prvoj ligi koji smo uvijek u vrhu i mozemo svima napravit probleme kad hocemo,izgleda da cemo se i ugasit kako smo krenuli

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 21 jun 2019, 10:29

Ponovo je napisao/la:Mozemo samo dovest povisen krvni pritisak,secer,cir i tako te bolesti,nema nama naprijed,nasa slamka spasa je izgubljena,Gradina iz druge lige nadje klub za suradnju i ljudi im uplate dvije rate po 50 hiljada km,a mi u prvoj ligi koji smo uvijek u vrhu i mozemo svima napravit probleme kad hocemo,izgleda da cemo se i ugasit kako smo krenuli
Jest mi imamo ponos.mi smo zvijezda.a guze nas na svakom koraku...

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 21 jun 2019, 14:10

:kafa: ipak je mozda najbolje sacekat skupstinu

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 21 jun 2019, 14:38

Jos kad bi se znao tacan datum kad je, u koliko sati i gdje?????
A na njoj ce mo jos samo definitivno potonut.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 21 jun 2019, 15:12

U subotu u 19 h...

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 21 jun 2019, 15:44

Ocekujem Combeta u prvom safu na skupstini :opaopa: :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.