FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 23 mar 2014, 22:11

Gospodski odigran susret ,gospodski rezultat kako i dolikuje gospodskom klubu ,bez obzira na sva prepucavanja fino je bilo danas vidjeti pun stadion i preko 4000 ljudi ,sada pripreme za Jedinstvo i uz 3 bobe bi se konacno izjednacili sa Biscanima ,svakoga dana u svakom pogledu 8-) .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 23 mar 2014, 22:12

Toro86 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:i opet se prepucavate...mi gazimo sve redom,a oni neka se jedu od muke,sledeci vikend padaju,premjer liga je nasa.....ciro **** 8-)
Dream on, dream on :lol:

Dobra stvar je sto ce mnogi kubovi ove sezone dobro zaraditi od Slobode
nekome ce se snovi srusiti,vidicemo ko ce to biti...pred nama je prijatelju.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 23 mar 2014, 22:21

Toro86 je napisao/la:pusti kamikazu, on prati sta mu ss.ba servira, sport avaz i sl. o posjeti na stadionima nema pojma, inace ne bi nikad izjavio ovako nesto :lol: :lol: :lol:
Pa kud baš mene dugogodišnjeg borca protiv naših medija - wannabe sportskih portala i "novinara" :oops:

Za nekog ko je 86´ godište puno voliš da pretpostavljaš......

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 mar 2014, 22:26

pinoglavi je napisao/la:Dakle kamenovat autobus igrača,a ne navijača :D (šala naravno,ne treba nikog kamenovat,samo nek oni nama dodju na jesen :D )
Nismo mi k'o komšinice iz Lukavca pa da kamenujemo autobuse igračima, jedino navijači mogu dobiti tu scenu :D

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 23 mar 2014, 22:33

Citam na portalima da postoji sansa da kone iz Lukavca dobiju prijavu glede transa(homofobnog sadrzaja),raspirivanja mrznje i ubacivanja pirotehnickih sredstava u teren.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 mar 2014, 22:36

Coraco je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Dakle kamenovat autobus igrača,a ne navijača :D (šala naravno,ne treba nikog kamenovat,samo nek oni nama dodju na jesen :D )
Nismo mi k'o komšinice iz Lukavca pa da kamenujemo autobuse igračima, jedino navijači mogu dobiti tu scenu :D
To aludiras da treba kamenovat Crvenu Armiju
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 22:37

HerLutwoII je napisao/la:Citam na portalima da postoji sansa da kone iz Lukavca dobiju prijavu glede transa(homofobnog sadrzaja),raspirivanja mrznje i ubacivanja pirotehnickih sredstava u teren.
Pa fino su danas zaradili oko 15-20 hiljada kako neko napisa,mogu fino i platiti kaznu još im ostane za košpa :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 mar 2014, 22:41

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
To aludiras da treba kamenovat Crvenu Armiju
Ma kakvi prijatelju, nece niko nikoga kamenovati, momak se zayebaye....aludira na neke klince iz Lukavca sto su kamenovali autobus Viteza ako se dobro sjecam.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 mar 2014, 22:42

Zanimljivo je čitati forum Jedinstva ,ovo su neki od komentara
Ma džaba i deset sudija,ako su podmazani. Uz fer i korektno suđenje, možemo do bodova.
Ne znam sta da kazem...
Nisam za kupovinu, ali isto tako kad vidim da drugi kupuju poludim. Podavio bih sviju. Mislim da bi nama islo u korist da se ova utakmica sa Tusnja prenosi na FACE TV-u iz razloga sto eventualno navlacenje Slobodni ne bi smjelo biti tako providno.

Molim samo igrace da pokusaju biti sto profesionalniji (opet sam cuo da se sinoc slavilo uz alc. pica, al de...), da se ne boje utakmice u Tuzli, ali da udju sa dozom opreza. Da ne nasjedaju na provokacije i da ostave srce na terenu!

:mrgreen:

Ja iskreno mislim da smo mi bolja ekipa i da tamo mozemo cak i do pobjede.
Ja smatram da smo kvalitetniji tim od Slobode, ali se to mora i pokazati na terenu. Ne trebamo razmisljati o sudijama, trebamo traziti svoju igru i sansu da ih ugrozimo sto cesce. Znaci napadacki do kraja utakmice i mozemo ocekivati bodove, ako budemo igrali bunker, sudijama je lakse navuci, a to im ne treba dozvoliti.

Pametno do pobjede i da im zacepimo gubicu i njima i Ciri **** zbog izjava kako se pribojava svakog protivnika, a zna da su utakmice rijesene prije nego su odigrane..
Kako sam cuo odigrali su losije nego mi protiv Mladosti...
Pa pojeo ih je Radnicki ova sloboda nije sanse imala nikako ovo je smjesno,jesmo mi juce odigrali lose,ali oni su jos losije 2x haha ccc
Rezime je da smo podmazani i da Face nece prenositi radi mutnih radnji mada se dosad 50x ponovilo da Rtv Tk prenosi tekmi i ima u ponudi Moja Tv ,dakle ako oni pobjede sve je korektno jer su kvalitetniji a ako mi pobjedimo kupljeno je ,gospoda slika .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 23 mar 2014, 22:47

zato ce gospoda i dalje da igra prvu federalnu,neka pucaju ,kompleksi su cudo...zadnih 7 ut.7 pobjeda,18:1 gol razlika....gospodski :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 mar 2014, 22:48

dobit ce oni finu kaznu za ovo sve danas, ne toliko za ove parole i baklje (to je par 1000 maraka u vrh glave) koliko postoji sansa da ih se kazni sto su uopce pustili nas na stadion...ali ako se to desi imat ce podrske nase uprave sigurno, a vjerovatno i vecine ostalih klubova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 mar 2014, 22:48

Skver je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:To aludiras da treba kamenovat Crvenu Armiju
Ma kakvi prijatelju, nece niko nikoga kamenovati, momak se zayebaye....aludira na neke klince iz Lukavca sto su kamenovali autobus Viteza ako se dobro sjecam.
Ma jok ništa to nego ovo što Skver piše, vitežani i teleskop po leđima i razbijen bus dobiše, al' ne daju bod :D i ovi iz GOŠKa su kući razbijenog busa i umalo glave

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 23 mar 2014, 22:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:dobit ce oni finu kaznu za ovo sve danas, ne toliko za ove parole i baklje (to je par 1000 maraka u vrh glave) koliko postoji sansa da ih se kazni sto su uopce pustili nas na stadion...ali ako se to desi imat ce podrske nase uprave sigurno, a vjerovatno i vecine ostalih klubova
Pa ukoliko sve prihvate iz prijave,a po slovu zakona to je uz novcanu i suspenzija stadiona ili igranje bez gledaoca.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 mar 2014, 22:56

Coraco je napisao/la:
Skver je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:To aludiras da treba kamenovat Crvenu Armiju
Ma jok ništa to nego ovo što Skver piše, vitežani i teleskop po leđima i razbijen bus dobiše, al' ne daju bod :D i ovi iz GOŠKa su kući razbijenog busa i umalo glave
Izvini druze ja pogresno skontao. Nego hoce li bit tekma na Face Tv protiv Jedinstva. Znam nesto su govorili
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 mar 2014, 22:57

da, i prijeti im se time ali nasi su stali uz njih...ova gov.na iz saveza bi suspendovala sve redom, ali opet primjenjuju dvostruke standarde..naravno nikom nije palo na pamet da suspenduje Zelju i Grbavicu za isti slucaj, a za Radnicki hoce da primjene druge standarde...isto tako i za nas kad (ako ) ugostimo Biscane na Tusnju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 mar 2014, 23:02

Svaku utakmicu Slobode u Tuzli prenosi kantonalna tv RTV TK koja je u paketu Moja TV.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 23 mar 2014, 23:02

pustite @pinoglavog internet huligan ba :mrgreen:

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 23 mar 2014, 23:06

HerLutwoII je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:dobit ce oni finu kaznu za ovo sve danas, ne toliko za ove parole i baklje (to je par 1000 maraka u vrh glave) koliko postoji sansa da ih se kazni sto su uopce pustili nas na stadion...ali ako se to desi imat ce podrske nase uprave sigurno, a vjerovatno i vecine ostalih klubova
Pa ukoliko sve prihvate iz prijave,a po slovu zakona to je uz novcanu i suspenzija stadiona ili igranje bez gledaoca.
Koje slovo zakona...i navijaci sarajeva su bili na grbavici bez obiljezja i nista....pusti sad tu pricu.Bice neka kaznica za baklje i to je to...na premijer je 1000-3000KM,,,a u ovoj max.1000KM.

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 23 mar 2014, 23:08

wienultras je napisao/la:
Toro86 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:i opet se prepucavate...mi gazimo sve redom,a oni neka se jedu od muke,sledeci vikend padaju,premjer liga je nasa.....ciro **** 8-)
Dream on, dream on :lol:

Dobra stvar je sto ce mnogi kubovi ove sezone dobro zaraditi od Slobode
nekome ce se snovi srusiti,vidicemo ko ce to biti...pred nama je prijatelju.
sad jos vise imam optimizma, kad sam vidio kako ste dobili radnicki, dolazimo po pobjedu ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 23:11

Toro86 je napisao/la:
sad jos vise imam optimizma, kad sam vidio kako ste dobili radnicki, dolazimo po pobjedu ;)

Misliš pročitao?Bujrum,samo ja bih se zapitao.. 4 gola bez primljenog gola ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.