A taman ga krenulo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako budes ikad dolazio ja bi ti preporucio da uzmes hotel u Willamsburg i onda preko mosta za NY. Willamsburg je onako hipster area, imas dobre hrane i nocni zivot.ASD je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:17Da posjetim New York, prvo bih išao pogledati Yankeese uživo.
Možda bih volio i profi boks meč u Medisonu, iako to u New Yorku nije kao prije.
Volio bih onda ići malo do Pittsburgha dok još Crosby i Malkin igraju pa se kao veliki fan Western žanra filmova spustio do Arizone.![]()
London?
Ma iskreno, jedina stvar zbog koje mi se ne dolazi i vjerovatno neću skoro je što se ima puno toga za vidjeti.soko je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:31
Ako budes ikad dolazio ja bi ti preporucio da uzmes hotel u Willamsburg i onda preko mosta za NY. Willamsburg je onako hipster area, imas dobre hrane i nocni zivot.
Sto se tice tog spustanja, pa i nemas sta vidjeti kroz east i midwest. Izgubis citav dan u putu.
Mozda da odletis do Salt Lake, iznajmis auto i vozis kroz Utah kroz Arches do Arizone. Phoenix do San Diega je fino za voziti kroz pustinje i onda gore za San Fran, route 1 je ljepota za voziti
Sve i jedan bend miljama ispred bendova za curice poput guns n’ roses
Jel to brat Sajfa opet ide u tvorza? Ili je nesto drugo u pitanju?
Možda ga šmrle opet regrutuje pa se nema vremena više za muziku19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:40Jel to brat Sajfa opet ide u tvorza? Ili je nesto drugo u pitanju?
Mozda cak i Keljmendi, opasno je blizak bio sa ElvisomBosniaBoston je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:41Možda ga šmrle opet regrutuje pa se nema vremena više za muziku19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:40Jel to brat Sajfa opet ide u tvorza? Ili je nesto drugo u pitanju?
Da su rockbendovi rangirani u kartama, znam da bi Queen karta bila najjaca.
Pink Floyd po meni.samoposmatram je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:53Da su rockbendovi rangirani u kartama, znam da bi Queen karta bila najjaca.
Jel ti i Metallica za curice, System, Tool, Megadeth itd. London ima vecih ali nema vise bendova za koje svako znaxaviesta je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:58Pink Floyd po meni.samoposmatram je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:53Da su rockbendovi rangirani u kartama, znam da bi Queen karta bila najjaca.
Pa dodji vise puta.ASD je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:36Ma iskreno, jedina stvar zbog koje mi se ne dolazi i vjerovatno neću skoro je što se ima puno toga za vidjeti.soko je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:31
Ako budes ikad dolazio ja bi ti preporucio da uzmes hotel u Willamsburg i onda preko mosta za NY. Willamsburg je onako hipster area, imas dobre hrane i nocni zivot.
Sto se tice tog spustanja, pa i nemas sta vidjeti kroz east i midwest. Izgubis citav dan u putu.
Mozda da odletis do Salt Lake, iznajmis auto i vozis kroz Utah kroz Arches do Arizone. Phoenix do San Diega je fino za voziti kroz pustinje i onda gore za San Fran, route 1 je ljepota za voziti
Kao neko ko je stvarno veliki ljubitelj američke kulture bih morao par godina godišnjeg uzeti.
Ne bih volio mašiti recimo ni Sjever (Minnesota, North Dakota i tako te države). Ljubitelj sam hladnije klime, hokeja ali i onih filmova po relativno manjim gradovima.
Florida me recimo ne zanima. To bih mogao mašiti, iako mi jaran ima kuću tamo.
Ma jok, samo na piku imam gunse i Axlaalemsa je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:15Jel ti i Metallica za curice, System, Tool, Megadeth itd. London ima vecih ali nema vise bendova za koje svako zna
Floyd je beton btw. Rage je i @admin sluso u Sarajevu kad je bio mlad, sva ta generacija rodjena 70ih su przili Rage po Sarajevu. Oni su mi i pokazali![]()
Pa kad ti je Freddie vokal,ne moze mu niko papuca okrenutisamoposmatram je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:53Da su rockbendovi rangirani u kartama, znam da bi Queen karta bila najjaca.
Aha to zbog Slashaxaviesta je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:30Ma jok, samo na piku imam gunse i Axlaalemsa je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:15Jel ti i Metallica za curice, System, Tool, Megadeth itd. London ima vecih ali nema vise bendova za koje svako zna
Floyd je beton btw. Rage je i @admin sluso u Sarajevu kad je bio mlad, sva ta generacija rodjena 70ih su przili Rage po Sarajevu. Oni su mi i pokazali![]()
![]()
Po cemu? Kad je Metallica prodala 125 miliona albuma worldwide, a Iron 25. Znaci ne mogu biti veci eto od Metallice (osim da velicinu gledas sa vise paramtera sto je razumljivo, samo navedi koje). Desila se 2 velika wave-a iz Engleske, pa su bendovi koji su se nakacili tome, spominju i dan danas poput deep purple koji zivi od jedne pjesme smoke on the water. Svaka cast Englezima, ljudi su babuke rocka, ali da imaju vise bendova od Amera nemaju, nabrojat ces 15-20 za koje svako zna, a ja cu 50 k'o iz pi.cke.ASD je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:48Po meni je Iron Maiden najveći bend svih vremena. Led Zeppelin ima najbolji lyrics. Oni bi bili velikani i bez muzike.
Ovo pišem uz pokušaje objektivnosti. Meni najdraži bend je The Clash jer sam najviše bio navučen na njih u životu.
Kao gradovi, London je svjetski centar. Ni blizu nije nijedan.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 7 gostiju.