Sinoć su izgleda imali neko slavlje u Špici, valjda se otrijezne do utakmice večeras.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Navodno rezervisali cijeli klub i prizemlje UNITICA, tako sam čuo od par ljudi.Mirvićevi tjelohranitelji i obezbjeđenje bili raspoređeni okolo.PapirnaMarka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:11Sinoć su izgleda imali neko slavlje u Špici, valjda se otrijezne do utakmice večeras.![]()
Šta su jeli, zna li se štaLucas je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:29Navodno rezervisali cijeli klub i prizemlje UNITICA, tako sam čuo od par ljudi.Mirvićevi tjelohranitelji i obezbjeđenje bili raspoređeni okolo.PapirnaMarka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:11Sinoć su izgleda imali neko slavlje u Špici, valjda se otrijezne do utakmice večeras.![]()
MortemHz je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:33Šta su jeli, zna li se štaLucas je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:29Navodno rezervisali cijeli klub i prizemlje UNITICA, tako sam čuo od par ljudi.Mirvićevi tjelohranitelji i obezbjeđenje bili raspoređeni okolo.PapirnaMarka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:11
Sinoć su izgleda imali neko slavlje u Špici, valjda se otrijezne do utakmice večeras.![]()
Allahu dragi, ima li kraja ovom cirkusu? Ja ne znam vidi li ovo Mirvić, ali svaki dan novo blamiranje i kaljanje ugleda Kluba.
Ovo je pravio neko ko je sinoc sam zaduzio 2 boceGalileoGalilei je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:44Allahu dragi, ima li kraja ovom cirkusu? Ja ne znam vidi li ovo Mirvić, ali svaki dan novo blamiranje i kaljanje ugleda Kluba.
Poveo je ovaj put i ženu i curicu i familije jos,nebi valjalo pred rodbinom da ga izdaju igraciPapirnaMarka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:11Sinoć su izgleda imali neko slavlje u Špici, valjda se otrijezne do utakmice večeras.![]()