izgleda da niko ne zna.I na zvanicnom sajtu lige jedino nema rezultata te utakmice.Moguce da Napredak nije ni otisao u Kosjeric ,posto je zadnje kolo a obezbijedili su opstanak.Malo vjerovatno,ali nije i nemoguce.Usput da se zahvalim Galatasaraju jer sam 623 put pao na toj ekipi,i treba mi tako!Willy je napisao/la:Zna li iko šta je sa srbijanskom košarkom Crnokosa - Napredak?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
91-85Willy je napisao/la:Zna li iko šta je sa srbijanskom košarkom Crnokosa - Napredak?
Hvala flagrantusu i mikyju. 

danas sam opasno zijanio para odem se popraviti i cekam kotrijka i milana jos oba keca za 140 km.zasad vode idemo izdrzati
edit eto jedni 2-0 jedni 3-0 .valjda necve prokockati
edit eto jedni 2-0 jedni 3-0 .valjda necve prokockati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Evo ti Kortrijk 4:0. Prošao si. Čestitam.
A pazite ovo, odigrao sam PSV- Groningen ( ne znam ni sam zašto) dp 2 !
Bravo ja.
A pazite ovo, odigrao sam PSV- Groningen ( ne znam ni sam zašto) dp 2 !
Bravo ja.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
mislim da je sada gotovooooooooooooooo milan 3-0.sutra probati pametno 3 para i cener i nista vise
znali neko kolko ce biti kvota mladost zvijezda 1
znali neko kolko ce biti kvota mladost zvijezda 1

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
@ willy nema na čemu
@astra čestitam, popravi nam dan svima na forumu, bravo
a ludog dana, kod švaba tri prelaza wolfsburg 2/1, dortmund 1/2 i freiburg 2/1, englezi wba 94 za 3-2 i odmah 95 3-3, chelsea izgubi, city samo jedan gol dao, mancho pobjedio
francuzi monaco pušing lagano, ostatak ekipe salzburg blijedo, milan će pobjediti
zato sutra ima da ih uništimo, ima finih parova, samo pametno

@astra čestitam, popravi nam dan svima na forumu, bravo

a ludog dana, kod švaba tri prelaza wolfsburg 2/1, dortmund 1/2 i freiburg 2/1, englezi wba 94 za 3-2 i odmah 95 3-3, chelsea izgubi, city samo jedan gol dao, mancho pobjedio

1.60 u hrvatskoj lutrijiastra1922 je napisao/la: znali neko kolko ce biti kvota mladost zvijezda 1
- donCorleone1892
- Kontakt:
Bas je lud danzgmiky je napisao/la:@ willy nema na čemu![]()
@astra čestitam, popravi nam dan svima na forumu, bravo![]()
a ludog dana, kod švaba tri prelaza wolfsburg 2/1, dortmund 1/2 i freiburg 2/1, englezi wba 94 za 3-2 i odmah 95 3-3, chelsea izgubi, city samo jedan gol dao, mancho pobjediofrancuzi monaco pušing lagano, ostatak ekipe salzburg blijedo, milan će pobjediti
![]()

Sutra očekujem bolji dan kao što ti kazes ima finih parova i pametno

moš si mislit kad u jednom danu pobjede i milan i manchodonCorleone1892 je napisao/la:Bas je lud danzgmiky je napisao/la:@ willy nema na čemu![]()
@astra čestitam, popravi nam dan svima na forumu, bravo![]()
a ludog dana, kod švaba tri prelaza wolfsburg 2/1, dortmund 1/2 i freiburg 2/1, englezi wba 94 za 3-2 i odmah 95 3-3, chelsea izgubi, city samo jedan gol dao, mancho pobjediofrancuzi monaco pušing lagano, ostatak ekipe salzburg blijedo, milan će pobjediti
![]()
zato sutra ima da ih uništimo, ima finih parova, samo pametno![]()
Sutra očekujem bolji dan kao što ti kazes ima finih parova i pametno

Milijrdu puta sam rekao Holandjane na golove samo i cekam raspalog PSV-a da izvucem citav ovaj dan koji je bio ogromna zavala i 20 minuta prije kraja gube 3:2 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
1,75 - 3,40 - 5,20astra1922 je napisao/la:zna li neko kolko ce biti kvota mladost zvijezda 1
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
gdje su dobitni listići, tema je zatrpana tamo 

nadao sam se bar kvoti 2 ali nije ni ovo losedr.van nostrand je napisao/la:1,75 - 3,40 - 5,20astra1922 je napisao/la:zna li neko kolko ce biti kvota mladost zvijezda 1
@zgmiky vjeruj da sam zaboravio kada sam zadnji put dobio i sto je najzalosnije nema tu dobitka sve je to ulog ui prosle dvije sedmice ali bar se nesto vratilo
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 29 mar 2014, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bem ti sunce i PSV taman kontam popravit ce mi dan,hameljiiiiii jedni
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ovi Genkovi i Gentovi nikad vise na listic.Smradovi Belgijski 

Chelsea F.C.
Yebem ti PSV.

nemojte zaboraviti pomaknuti sat noćas da ne zakasnite uplatiti dobitne sutra 

Ja cu svoj vratit jedno 2 mjeseca,tad se bar moglo dobit stazgmiky je napisao/la:nemojte zaboraviti pomaknuti sat noćas da ne zakasnite uplatiti dobitne sutra

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
večeras napokon neki napredak u Bosni 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.