Jel ovo i dalje prozivanje sto je klub privatizovan, a evo godinu dana se nadate da vas neko kupi. Otego amerikanac pljuc.

Jel ovo i dalje prozivanje sto je klub privatizovan, a evo godinu dana se nadate da vas neko kupi. Otego amerikanac pljuc.
Pravi je hordas?
Gdje on sad uopste igra?NisamInSajder je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:25Može neko u pp napisat kakav je Seid Behram bio u Veležu ?
Što je otišao iz Veleža ?
U Hrvatskoj, u Mladosti Zdralovima, igrali su sada za ulazak u 2. HNL, ali izgubili. A ime za njega neka kombinacija, pa pitam.Kaunas je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:45Gdje on sad uopste igra?NisamInSajder je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:25Može neko u pp napisat kakav je Seid Behram bio u Veležu ?
Pogledaj emisiju. Valjda lik koji je prosao sve nase selekcije,ciji otac navija za Sarajevo treba da bude nas navijac uglavnom sve je objasnio mada smo to znali i prije,kao i ovaj Dzafic sto je nas navijac,Nardin i jos dosta njih
Ja koliko sam upratio dobro je tehnički potkovan,zna povući loptu,nije paničar,igra lopte.Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:48Ako mi mogu komsije opisati ovoga Senica,kakav je igrac i slicno posto vidim da su ga pratili zadnjih godina?
Jel bolji od Barisica?
Nije zeljo prazan stan da ga kupi vincent tan.. Iduca scena americka zastava na sred tribine
Prosjek, nikad nije nadošao na neki vrhunac a talenat posjeduje neminovno. Povrede su ga spriječile da napravi iskorak a kad je bio fizički spreman mislim da je imao malo više prostora za igru da bi sigurno postigao više. Odličan šut ima. Elem nisu mu se bile baš poklopile sve okolnosti u VeležuNisamInSajder je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:25Može neko u pp napisat kakav je Seid Behram bio u Veležu ?
Espiritosanto je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:56Ja koliko sam upratio dobro je tehnički potkovan,zna povući loptu,nije paničar,igra lopte.Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:48Ako mi mogu komsije opisati ovoga Senica,kakav je igrac i slicno posto vidim da su ga pratili zadnjih godina?
Jel bolji od Barisica?
Sjećam ga se još iz Goška,Bgm je napredovao poprilično dobro.
A što se Barišića tiče ispavi me ako griješim ali taj dečko je više borac,zna i udariti fino,skok dobar
Sjećam se utakmice u prvoj ligi federacije,neko ga je dobro pokupio.Hamza Mešanović ga izveo sa terena do klupe.JimmyPage je napisao/la: ↑20 jun 2022, 23:02Prosjek, nikad nije nadošao na neki vrhunac a talenat posjeduje neminovno. Povrede su ga spriječile da napravi iskorak a kad je bio fizički spreman mislim da je imao malo više prostora za igru da bi sigurno postigao više. Odličan šut ima. Elem nisu mu se bile baš poklopile sve okolnosti u VeležuNisamInSajder je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:25Može neko u pp napisat kakav je Seid Behram bio u Veležu ?
A šta se vi imali prodati? Ponuditi investitoru?
A sta vi imate od imovine, ako je zbpg dugova rasprodate.
Behram je u trenutku povratka Veleža u Premijer ligu važio za najboljeg igrača Veleža i velike stvari su se očekivale od njega. Kobna povreda ramena čini mi se da ga je totalno psihički izbacila i nikad nije povratio samopouzdanje koje je prije te kobne povrede imao.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:25Može neko u pp napisat kakav je Seid Behram bio u Veležu ?
Senić je dosta sličan našem Zeljkoviću, po načinu igre pa i samoj poziciji. Zna iznjet loptu, ima dug pas, odličan pregled igre..zna zabit glavom...uglavnom radi se o odličnom igraču koji će sigurno biti u prvih11.Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:48Ako mi mogu komsije opisati ovoga Senica,kakav je igrac i slicno posto vidim da su ga pratili zadnjih godina?
Jel bolji od Barisica?
Ajde ajde pred sadakicu i pruzi ruku ne bil ko marku bacio, mani se nas i besmislenog prozivanja kad bi svaki od vas dao guze da se privatizirate
Vječiti podstanari kako u Bitmiru tako i na Koševu, jedina vaša imovina veš mašina, niste kompetentni da raspravljate o stadionu kao i ostali klubovi u državi
Neka je sram i stid Herthu, Lazio, Romu, Inter što također nisu kompetentni za razgovaraju sa vama.Mamba21 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 23:39Vječiti podstanari kako u Bitmiru tako i na Koševu, jedina vaša imovina veš mašina, niste kompetentni da raspravljate o stadionu kao i ostali klubovi u državi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 193 gosta.