čim dole preselim sve ćeš mi ispričat na seoskom sastankuHum94 je napisao/la: Oces li cijeli tekst da ti zaljepim ili da odes do pdf-Zrinjskog pa se bolje upoznaj sa situacijiom...

sam dokazuješ moju poentu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
čim dole preselim sve ćeš mi ispričat na seoskom sastankuHum94 je napisao/la: Oces li cijeli tekst da ti zaljepim ili da odes do pdf-Zrinjskog pa se bolje upoznaj sa situacijiom...
U sustini ga i hoce prodati za velike pare, i to je njihova stvar, ali ovoliko uzdizanje nakon sto je bio u dobroj formi kod Jesica i pritisak da mora biti u reprezentaciji mi nije jasan. Da ne kazem da su neki isli toliko daleko da su izbacivali Lulica iz prvih 11 da njega ubace.tuzlak1987 je napisao/la:Prodati ce njega Sarajevo za dobar novac ali iz razloga jer za uslove lige imaju mehanizam da izvuku vise novca.
A sto se tice njegove igre nisam fan..
pa normalno, i normalno je da treba pritiskati da se ubaci u repku, pogotovo u našu gdje krila nemaš , Lulić je ofalio i to dobro ni naprijed ni nazad ne ide kakav je bio kad je tek došao u repku i sam selektor je rekao da je vrijeme za nove, mlade igračepinoglavi je napisao/la:U sustini ga i hoce prodati za velike pare, i to je njihova stvar, ali ovoliko uzdizanje nakon sto je bio u dobroj formi kod Jesica i pritisak da mora biti u reprezentaciji mi nije jasan. Da ne kazem da su neki isli toliko daleko da su izbacivali Lulica iz prvih 11 da njega ubace.tuzlak1987 je napisao/la:Prodati ce njega Sarajevo za dobar novac ali iz razloga jer za uslove lige imaju mehanizam da izvuku vise novca.
A sto se tice njegove igre nisam fan..
Sve u svemu, recenica RADOVAC CE BITI PJANIC2 dokazuje ono sto nas vecina pise, a to je da je Duljevic ni prvi ni zadnji igrac sa velikim potencijalom, a i nije trenutno jedini u ligi (cak ni u timu, Kadusic je odlican a jos mladji) koji ima taj veliki potencijal, samo se treba sacekati da uhvati konstantu dobrih utakmica i u narednoj polusezoni.
Nazalost neki nisu u mogucnosti da shvate o cemu se pise pa misle da smo ljubomorni na divove, ili pisu recenice poput Ivetic i Mehidic ce oboriti rekord lige i sl.
Dalje nisam citao, sve mi je jasno. Pozdrav.DenchiNL je napisao/la: jedino Višća ima koji igra konstantno ali nema tu završnicu , niti je ikad imao
u čemu je problempinoglavi je napisao/la:Dalje nisam citao, sve mi je jasno. Pozdrav.DenchiNL je napisao/la: jedino Višća ima koji igra konstantno ali nema tu završnicu , niti je ikad imao
oj majko moja djabe se ja trudim, nista odustajem neces ti skontat ovo nema sanse, uzivajDenchiNL je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Opet on mjesa pojmoveda ti ko djetetu objasnim ako ti daš 5km na sladoled npr. Snjeguljicu ne znaci da lizes bolji sladoled od Kinga niti da on sad vrijedi 5km
Valjda ti je malo jasnije jer si se a kroz izgubio
Isto tako ne vrijedi James r. 80 niti Bale 100m jer po tebi je takva logika, niti vrijedi cr milijardu ako real traži tu cijenu
pa kako ti znaš da je King King a Snjeguljica nije bolja od Kinga? možda se tebi jede Snjeguljica? možda imaš 2 Kinga?
o ukusima se ne raspravlja![]()
ili ako imaš 67 miliona u džepu pa kažeš daj mi 5 snjeguljica, 6 Kingova i uzmi jednu Snjeguljicu sebi![]()
pa možda od tih 11 jedan bude Magnum![]()
koji prodaš za 20KM
za mene vrijedi i Messi i Ronaldo i ti neki vrh igrači puno više nego 100 milki , jer samim urnebesom koji naprave sve zarade nazad uz to su i fenomenalni igrači, koji nose tim, jer da ne kažu ni real ni barca da toliko vrijede onda bi im Espanyol se javljao preko novina sa ponudama od 4 miliona za Ronalda itd.![]()
![]()
Suljo20002 je napisao/la:Yebo vas Dulja nikad on nece nesto napravit...Veseli je na svaku tekmu po 1 igraca napravio smijesnim naspram sebe.Ali eto Duljevic je velemajstor fudbala radi utakmice protiv Travnika...Svaka cast
Jel to u Sarajevu fali delegata?MosaaRajvosa je napisao/la:Suljo20002 je napisao/la:Yebo vas Dulja nikad on nece nesto napravit...Veseli je na svaku tekmu po 1 igraca napravio smijesnim naspram sebe.Ali eto Duljevic je velemajstor fudbala radi utakmice protiv Travnika...Svaka cast![]()
![]()
E svakakvih delegata u ovoj tz
Ostatak posta je generalno OK, ali odakle ti Irska u srednjem rangu... Ti si malo simplificirao kategorisanje sto je OK, ali evo moje misljenje prema stanju iz proteklih 5 godina:PiromanBL je napisao/la:Ljudi... Lige u Evropi i Aziji (u koje odlaze ugl nasi igraci) mogu se podijeliti na 3 ranga: najvisi - lige petice; drugi, srednji - Portugal, Irska, Belgija, Austrija, Rusija, itd. i najnizi rang gdje smo i mi uz ostale Ex Yu drzave (cak Hr i Srbija mozda su i iznad, mada tesko), ostatak Balkana, kao i neki Azijski klubovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.