Haj valjda će biti.anfield je napisao/la:sutra zvanicnoJimmy from the hood je napisao/la:Zvanicno??
A vala i taj N'Gog više "odlazi" iz L'poola još otkako su doveli Hendersona.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Haj valjda će biti.anfield je napisao/la:sutra zvanicnoJimmy from the hood je napisao/la:Zvanicno??
Kod: Označi sve
Liverpool je doveo i peto ovoljetno pojačanje. Španjolski nogometaš Jose Enrique napustio je Newcastle i potpisao s 'redsima' ugovor vrijedan 7 milijuna eura
Nažalost još uvijek nije...Dirk je napisao/la:Kad vec nismo mogli dovesti Cissokha ili nekog boljeg moze i ovaj iako nisam odusevljen sa njim. Ovaj sto proziva Reinin odlazak izgleda nije gledao LFC prije kada su tu bili Westerveld , Kirkland , Carrson pa i Dudek ... boljeg golmana u zadnjih 15 godina nismo imali. Jos da se rijesiti Noge sve bi bilo bolje
Promaklo mi je jeli Poulsen odletio ?
Jeste, sa ostatkom ekipe nazad u Liverpool.Dirk je napisao/la:Promaklo mi je jeli Poulsen odletio ?
Jarane hajde reci broj 8Jimmy from the hood je napisao/la:Jeste, sa ostatkom ekipe nazad u Liverpool.Dirk je napisao/la:Promaklo mi je jeli Poulsen odletio ?
Nije ostao u Norveskoj.
imam skoro isto misljenje... cak sam prilicno siguran da su i kenny i drustvo isto tako razmisljali. mislim da ce on biti sasvim ok rjesenje. malo sam ovih dana od kad je blizu prelaska u liverpool pratio i iznenadio sam se kad sam vidio da je ovako krupan. ona utakmica protiv chelsea sto je neko ovdje stavio mu je vjerovatno jedna od najboljih u karijeri. kako je samo anelku unistioDirk je napisao/la:Kad vec nismo mogli dovesti Cissokha ili nekog boljeg moze i ovaj iako nisam odusevljen sa njim. Ovaj sto proziva Reinin odlazak izgleda nije gledao LFC prije kada su tu bili Westerveld , Kirkland , Carrson pa i Dudek ... boljeg golmana u zadnjih 15 godina nismo imali. Jos da se rijesiti Noge sve bi bilo bolje
Promaklo mi je jeli Poulsen odletio ?
Ti pratis Newcastle, pa eto ako ti nije frke da mi malo predstavis ovog Spanca, imal u njemu hljeba za LFCMonolog je napisao/la:Mogli biste preimenovati ime kluba u Liverpool United (ako dođe i Barton).
Monolog je napisao/la:Ne brinem se ja za njega, brinem se za Newcastle.
picture ian hodgsonJimmy from the hood je napisao/la:Money no object: What a difference a year makes at Anfield!