Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 03 avg 2011, 22:54

anfield je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Zvanicno??
sutra zvanicno :D
Haj valjda će biti.

A vala i taj N'Gog više "odlazi" iz L'poola još otkako su doveli Hendersona. :roll:
FK Pjetlovi

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 avg 2011, 22:55

Kod: Označi sve

Liverpool je doveo i peto ovoljetno pojačanje. Španjolski nogometaš Jose Enrique napustio je Newcastle i potpisao s 'redsima' ugovor vrijedan 7 milijuna eura
ser del barça es el millor que hi ha !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 avg 2011, 22:57

Kad vec nismo mogli dovesti Cissokha ili nekog boljeg moze i ovaj iako nisam odusevljen sa njim. Ovaj sto proziva Reinin odlazak izgleda nije gledao LFC prije kada su tu bili Westerveld , Kirkland , Carrson pa i Dudek ... boljeg golmana u zadnjih 15 godina nismo imali. Jos da se rijesiti Noge sve bi bilo bolje :D

Promaklo mi je jeli Poulsen odletio ?
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 03 avg 2011, 22:58

Dirk je napisao/la:Kad vec nismo mogli dovesti Cissokha ili nekog boljeg moze i ovaj iako nisam odusevljen sa njim. Ovaj sto proziva Reinin odlazak izgleda nije gledao LFC prije kada su tu bili Westerveld , Kirkland , Carrson pa i Dudek ... boljeg golmana u zadnjih 15 godina nismo imali. Jos da se rijesiti Noge sve bi bilo bolje :D

Nažalost još uvijek nije... :roll:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 avg 2011, 22:59

Dirk je napisao/la:Promaklo mi je jeli Poulsen odletio ?
Jeste, sa ostatkom ekipe nazad u Liverpool.
Nije ostao u Norveskoj. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 avg 2011, 23:13

Jimmy from the hood je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Promaklo mi je jeli Poulsen odletio ?
Jeste, sa ostatkom ekipe nazad u Liverpool.
Nije ostao u Norveskoj. :D
Jarane hajde reci broj 8 :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 avg 2011, 23:16

8. :Q
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 avg 2011, 23:45

Dirk je napisao/la:Kad vec nismo mogli dovesti Cissokha ili nekog boljeg moze i ovaj iako nisam odusevljen sa njim. Ovaj sto proziva Reinin odlazak izgleda nije gledao LFC prije kada su tu bili Westerveld , Kirkland , Carrson pa i Dudek ... boljeg golmana u zadnjih 15 godina nismo imali. Jos da se rijesiti Noge sve bi bilo bolje :D

imam skoro isto misljenje... cak sam prilicno siguran da su i kenny i drustvo isto tako razmisljali. mislim da ce on biti sasvim ok rjesenje. malo sam ovih dana od kad je blizu prelaska u liverpool pratio i iznenadio sam se kad sam vidio da je ovako krupan. ona utakmica protiv chelsea sto je neko ovdje stavio mu je vjerovatno jedna od najboljih u karijeri. kako je samo anelku unistio :D
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 avg 2011, 00:02

Dominic Campbell
On another note, looks like the Enrique deal is drawing near to an end. Clubs have said to agreed a fee.

FourFourTom
Tomorrow's Daily Mail claims Liverpool will move for Gary Cahill.

Cahill bi nam legao kao kec na desetku :)

Usput, zainteresovani smo za Bartona. On i Carroll = mašina za golove :D mada čisto sumnjam da će on doći.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 avg 2011, 00:03

Mogli biste preimenovati ime kluba u Liverpool United (ako dođe i Barton). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 avg 2011, 00:14

Monolog je napisao/la:Mogli biste preimenovati ime kluba u Liverpool United (ako dođe i Barton). :mrgreen:
Ti pratis Newcastle, pa eto ako ti nije frke da mi malo predstavis ovog Spanca, imal u njemu hljeba za LFC :D

Kakvo je tvoje misljenje o Carrollu ??

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 avg 2011, 00:25

@Dirk,

Stavio je @Phil Jackson njegovu statistiku iz prethodne sezone (prije desetak-petnaest stranica). S obzirom da ste trenutno na Aureliu i Insui, Enrique će vam biti k'o kec na desetku. Dobar je i u ofanzivi i u defanzivi. Odlično će sarađivati sa Downingom (on je lijevo, jelde?), budi siguran u to. Plus je što ne'a potrebe da se prilagođava na engleski fudbal, jer je već dokazan tu. Što se tiče lijevih bekova, Baines i Evra su imali bolju sezonu, sa Clichy-jem i Kolarovom je na povuci-potegni (recimo). :mrgreen:

Eh, Carroll. Napisao sam da je preplaćen, al' da je to razumljivo iz više razloga (ukratko, posljednji sati prelaznog roka, lokalni dečko, engleski reprezentativac, potpis'o novi ugovor). :mrgreen: Syebala ga je povreda zbog koje se i nije uspio u potpunosti nametnuti Dalglishu, al' vjerujem da će ove sezone biti na 15+ golova u Premiershipu. To što se nije odmah raspuc'o je sasvim razumljivo (pogledajmo Torresa i Džeka). :D

Ne brinem se ja za njega, brinem se za Newcastle. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2011, 00:39

mislim da nema sanse da ce doci barton ( osim mozda ali veliko mozda ako ode aquilani pa nasi odluci opet pojacati vezni red )
isto vazi i za croucha, benayouna i bellamya i vjerovatno jos veliki broj bivsih igraca koje ce do sutra izmisliti mediji... tracevi su cudo.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 avg 2011, 01:04

De ba kakav Barton ? :? :mrgreen:

Što se tiče ovog Enriquea,bolje išta nego ništa. :mrgreen:

Nisam ga pratio prošle sezone tako da ne mogu reći ništa posebno ali u svakom slučaju da je bolji od Insue,Aurelia,Koncheskog i ostalih bekova koji su igrali u posljednje vrijeme za LFC. 8-)

P.S. Ako @Monolog kaže da valja,to je tako i nikako drugačije. :D
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 avg 2011, 01:07

Ma dobar je Enrique, cini mi se da je prosle sezone odigrao svaki mec za Newcastle. ( Prateci onu statistiku koju je stavio Phill :mrgreen: ). Utakmice koje sam ja pratio, je odigrao zaista solidno. Eto i Monolog koji je sigurno vise od mene posmatrao Svrake je rekao da je odlican igrac. Gledam njegove klipove na youtube i zaista me podsjeca na Cissokha, imaju iste prodore. :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 avg 2011, 01:08

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ds-newsxml" onclick="window.open(this.href);return false;

Daily Mail piše da smo zainteresovani za Cahilla što je veoma dobro čuti. Nadam se da ćemo ga dovesti za neku razumnu cijenu. Nekih 10-15m funti.

Ben Smith
Nothing done yet but #LFC's Joe Cole has put his house up for sale. Taxi ...

Veoma važna vijest, ne vjerujem da je patka s obzirom da je autor tweeta Ben Smith. Nadam se da nas i Cole napustiti jer bi se fakat sljedeće sezone nasjedio na klupi, al' obzirom da ima veliku platu možda i izabere sjedenje. Bože, pomozi i njemu i nama.

Brian Durand
Just had word from 'Deep Throat' that the Enrique fee is agreed at £5.5m

Sutra official 8-)
Monolog je napisao/la:Ne brinem se ja za njega, brinem se za Newcastle. :lol:
:mrgreen: :mrgreen:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 avg 2011, 01:23

Money no object: What a difference a year makes at Anfield!

slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2011, 01:55

Jimmy from the hood je napisao/la:Money no object: What a difference a year makes at Anfield!

slika
picture ian hodgson :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 avg 2011, 02:04

Nadam se da ću ujutru kad se probudim vidjeti na službenoj da je dogovoreno s Enriqueom :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 avg 2011, 10:05

Nazalost, jos nista Carlo.

Lijepo od Riisea. :mrgreen:
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... iise-talks" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 4 gosta.