Coachvisokohz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 17:33???AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 17:25Momci, spremite se na udar sutra. It's gonna be a nice day, Dan D.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hajd na hajrAlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 18:19Coachvisokohz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 17:33???AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 17:25Momci, spremite se na udar sutra. It's gonna be a nice day, Dan D.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo strpljenja, i ja jedva čekam. Ali, neka, lijepo je ovo čekati i biti na iglama. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesu li dobri sa glavom?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ocekuju se dobra pojacanja na zimu
!Nam ce malo budzet povecati da se pojacamo po zeljama Čuste 

Ibrahimovic Zlatan 

-
- Kontakt:
Ako Rahman nece da potpise novi,neka traze 400k(ako odbiju onda 350k €) ovi ce prihvatiti vjerovatno..ne bi to bilo lose..bolje ga prodat za 400k nego da bude do kraja ugovora i ode nam besplatno..To vazi i za ostale igrace kojima istice na ljeto...ako nece da novi potpise a ima zainteresovanih kupaca prodaj i rekonstruisi tim..
Ne znam postavljati sliku na forum, ali upravo gledam jednu na kojoj Gavric igra turnir u malom fudbalu u Brckom. Pa ako ovo nije amaterizam, onda nas neko pravi budalama. Odmah otkaz i to na njegovu stetu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hhahahhahahahaahhahahahhahahahhah koja je ovo mentolčina 

Samo relax nema vise dovoDZenja indijanci
- AlfredNobel
- Kontakt:
ja Sam Runda Nedim
O ebote led, kakvi likovi za sebe misle da su neko i nešto. Ovaj kiflar je gori od onog Husarića mamlaza, što konta da je Mino Raiola. Ja papaka, samo se brukaju, a još su gori oni što ih podržavaju po fejzbuku i lože da su bitna figura.

O ebote led, kakvi likovi za sebe misle da su neko i nešto. Ovaj kiflar je gori od onog Husarića mamlaza, što konta da je Mino Raiola. Ja papaka, samo se brukaju, a još su gori oni što ih podržavaju po fejzbuku i lože da su bitna figura.

- ThrillerHz
- Kontakt:
Tako je, u zatvor ga strpat! Ma na goli otok! Sram ga bilo igra fudbal na pauzi! Ja sam cak cuo da par prvotimaca ide u teretanu svojevoljno i da imaju privatne treninge, sve ih otjerat treba!
Ovo je Gavricu samo jedan od minusa u nizu, prvo sto vodi sportski zivot, drugo sto zivi s kerom i hoda s njim, trece sto je zut, cetvrto sto je istetoviran, cak se prica da nije musliman, ma davno ga je trebalo otjerat!
1946~
Jos slavi Novu godinu... Tacno to treba po kratkom postupku...ThrillerHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 19:32Tako je, u zatvor ga strpat! Ma na goli otok! Sram ga bilo igra fudbal na pauzi! Ja sam cak cuo da par prvotimaca ide u teretanu svojevoljno i da imaju privatne treninge, sve ih otjerat treba!
Ovo je Gavricu samo jedan od minusa u nizu, prvo sto vodi sportski zivot, drugo sto zivi s kerom i hoda s njim, trece sto je zut, cetvrto sto je istetoviran, cak se prica da nije musliman, ma davno ga je trebalo otjerat!
Vi ste zaista ludi ako mislite da profesionalni fudbaler smije nastupati na lokalnim futsal turnirima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Vjerujem da se cuva od nekih duela i povreda. Na tom turniru su i igrači slobode, tuzle sitija, pa i luka jovic
NEMA NAZAD
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa dzeko ibricic i spahic svake godine u Dubrovniku igraju onaj turnir

Bas me zanima kakav je stav doticnog za Hasetov turnir i igrace koji igraju na njemu. Cisto da vidimo duple standarde
1946~
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Devedesetka, Hamagara i 34 gosta.