joker90 je napisao/la:Auuu! E zamisli kakav moras peksin biti da Cifu.te pokrades i zajebes!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel istina da su chifuti kad su dosli u zenicu, okrenuli one kapice i koristili ih kao maske 
TobeYarabi je napisao/la:jel istina da su chifuti kad su dosli u zenicu, okrenuli one kapice i koristili ih kao maske
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
TobeYarabi je napisao/la:jel istina da su chifuti kad su dosli u zenicu, okrenuli one kapice i koristili ih kao maske
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
To neka pjesma, nesto?dzelllo je napisao/la:Mala mi iz Tuzle bratoMocMahale444 je napisao/la:Grijesis, nego jel ti paša navijas za Velez ili Slobodu? U zadnje vrijeme nesto si blizak njima.dzelllo je napisao/la:Vise se prati Sloboda u seheru od Man.Uniteda
Trazena si roba u gradurasavoje je napisao/la:Ne masi, slomit cu ti ruku.MocMahale444 je napisao/la:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- MocMahale444
- MocMahale444
Kako se ovo promasio od brata talibancaTobeYarabi je napisao/la:jel istina da su chifuti kad su dosli u zenicu, okrenuli one kapice i koristili ih kao maske
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- AzaKamikaza
- Kontakt:
- RizahLegenda
- Kontakt:
Od hiljadu fazona, jedan dobar. Mozda.
Ali to i dalje ne sprijecava horde zlih manijaka da nastave sa pisanjem, jer oni jedni drugima stavljaju smajlije tipa
, kao dobar fazon de i ti meni stavi kad ja budem pisao, jer treba ohrabriti hendikepirane stand up komicare.
Ali to i dalje ne sprijecava horde zlih manijaka da nastave sa pisanjem, jer oni jedni drugima stavljaju smajlije tipa
Rizah Meskovic o osvojenoj tituli Kupa prvoligasa 1971:"Pobjedili smo velike timove na putu do titule poput Hajduka i C.Zvezde. Sloboda je bila drugi klub od bh klubova koja je uzela titulu u Jugoslaviji. Ponosan sam na to"
- TobeYarabi
- Kontakt:
okupaj se, mozda ti neko i pristaviRizahLegenda je napisao/la:Od hiljadu fazona, jedan dobar. Mozda.
Ali to i dalje ne sprijecava horde zlih manijaka da nastave sa pisanjem, jer oni jedni drugima stavljaju smajlije tipa![]()
, kao dobar fazon de i ti meni stavi kad ja budem pisao, jer treba ohrabriti hendikepirane stand up komicare.
- RizahLegenda
- Kontakt:
Znaci stavljate jedni drugima tj. pristavljateTobeYarabi je napisao/la:okupaj se, mozda ti neko i pristaviRizahLegenda je napisao/la:Od hiljadu fazona, jedan dobar. Mozda.
Ali to i dalje ne sprijecava horde zlih manijaka da nastave sa pisanjem, jer oni jedni drugima stavljaju smajlije tipa![]()
Rizah Meskovic o osvojenoj tituli Kupa prvoligasa 1971:"Pobjedili smo velike timove na putu do titule poput Hajduka i C.Zvezde. Sloboda je bila drugi klub od bh klubova koja je uzela titulu u Jugoslaviji. Ponosan sam na to"
- TobeYarabi
- Kontakt:
zagadjujes ovu lijepu temu sa svojim glupim pokusajima da budes smijesan. uspjesan si u tome ko slobodanka u svojoj stogodisnjoj istoriji. hajd sad odleprsajRizahLegenda je napisao/la:Znaci stavljate jedni drugima tj. pristavljateTobeYarabi je napisao/la:okupaj se, mozda ti neko i pristaviRizahLegenda je napisao/la:Od hiljadu fazona, jedan dobar. Mozda.
Joj pekpim, upao u stupicu
- RizahLegenda
- Kontakt:
Ko je glup, ima pravo da se ljuti 
Kako su igrali seljo i tanajevo jucer nisam nesto stigo upratit znal neko ???

- TobeYarabi
- Kontakt:
Mustafa10 je napisao/la:Kako su igrali seljo i tanajevo jucer nisam nesto stigo upratit znal neko ???![]()

- RizahLegenda
- Kontakt:
Zavuce ga Dzelllo, pitari i manijaci u sokudzelllo je napisao/la:Vise se prati Sloboda u seheru od Man.Uniteda
Lacoste pauzira heftu.Lakoste je napisao/la:staragarda je napisao/la:Sestre i braćo Slobodasi,Fukare i svi oni kojima je starac iz Rudarske 2 na srcu...Sutra je veliki dan za našu SLOBODU... BUDIMO PRAVI,BUDIMO SLOBODASI.... Sutra svi naši putevi vode u čelični grad... Ponesite vjeru,nadu i ponos sa sobom....Puno puta su nas lomili al nikad do kraja... Digli smo se poput Feniksa... MI nismo gubili nadu u bolje sutra....a bolje sutra je SUTRA....SRETNO NAM I SRCE NA TEREN...ZA KLUB, ZA GRAD, ZA DRZAVU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Starac![]()
fenix![]()
Tako isto ce I ostali koji kopiraju postove sa drugih tema da bi ih ovdje ismijavali.
PL Prepucavanje je iskljucivo za osobe koje zele da se prepucavaju, a ne da vi svakog uvlacite u svoje gluposti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Evolution87
- Kontakt:
nidje veze 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.