Kao takav vrijedi bar 2 puta vise od drugih sa slicnim igrackim kvalitetama.joker90 je napisao/la:Duljevic i bez golova i asitencija kao kapiten institucije BiH i Yu fudbala treba imati u startu puno vecu cijenu od ostalih igraca u ligi...GradKamena je napisao/la:Deni vrijedi sad 1 000 000 e,kad odigra polusezonu vrijedit ce 2 000 000 e.
Da pitam ove objektivne sarajlije koliko je dao Duljevic golova i asistencija ,u prosloj i ovoj polusezoni pa vrijedi 2 500 000 e?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jedini koji imaju potencijal u ovoj Slobodi da se prodaju barem za 500 000 eura su Piric Ordagic,
I to ako izborimo evropu.
Za Pirica je ljetos odbijena ponuda od skoro 300 hiljada pa ako bi se izborimo evropu mozda ode za koju kintu vise.
Nije u tome poenta zasto se diskutuje o Duljevicu Ali hajde po svom vi samo.
I to ako izborimo evropu.
Za Pirica je ljetos odbijena ponuda od skoro 300 hiljada pa ako bi se izborimo evropu mozda ode za koju kintu vise.
Nije u tome poenta zasto se diskutuje o Duljevicu Ali hajde po svom vi samo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nama je Dinamo ponudio 300 000 eura prije par dana za igraca za kojeg vjerovatno vas pola nije culo. Demirel Veladzic 16 godina. Pola ekipa lige glavne igrace ekipe ne moze prodati za te pare.
Budite objektivni jedno je igrati u Sarajevu gdje si na izlogu stalno i cim odskocis malo, svi te prate. I sto rece neko na derbiju sar-zelj je vise agenata nego sto neki klub prati citavu sezonu..
Budite objektivni jedno je igrati u Sarajevu gdje si na izlogu stalno i cim odskocis malo, svi te prate. I sto rece neko na derbiju sar-zelj je vise agenata nego sto neki klub prati citavu sezonu..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
igraju Bekićifukara87 je napisao/la:Morate shvatit jednu stvar, ne igraju novci nego igraju momci

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
a što se vi sekirate? ne ozbiljno sad, što vas boli za koliko Sarajevo prodaje određenog igrača???GradKamena je napisao/la:Bola spustite se na zemlju ,da je njega neko ozbiljno trazio neko od tih klubova davno bi on bio tamo vec. Iz ove lige gdje nema igraca u reprezentaciji,gdje nijedna ekipa nemoze uc u ligu uefe ,gdje je domet maksimalno 3 pretkolo,gdje je sve u kurcu da neko daje pare tolike na igraca iz ove lige. To su mozda samo mali trzaji i kad cuju cifre ljudi se samo nasmiju i odose po nekog drugog malo realnijeg igraca.
Sta bi bilo da ste imali Crnova sa 11-12 golova i 13-14 asistencija cijenili bi ga 10 miliona eura.
ako je to toliko smiješno neće se prodati, vrlo jednostavno....brinite se za svoj mali klubić i prodajite igrače za koliko hoćete....
ne možeš govoriti u globalu kao da svako iz ove lige može doći do play-offa ili 3.pretkola Evropskog takmičenja, tj. bar dok neki drugi klub osim Sarajeva to ne uradi, dotad tišu mišu

vi nemojte se spuštat na zemlju nego izađite iz podruma i otvorite oči

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Poenta nije objasnjavanje da je Veselinovic bolji, da vrijedi 1mil sada a na ljeto 4, da treba u reprezentaciju i sl., nego da ste uzdigli Duljevica trenutno.Ado76 je napisao/la: A ko garantuje da Veselinovic nece put Siminog Hana?
Ko od vas ne moze skontati na sta mislim **** sigurno imate drugih vrlina u zivotu.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Tako je gigantu,taj tvoj gigant gleda tom klubicu u ledja majstore pa vi i dalje budite giganti i dalje nemam ja nista protiv,da mi budemo klubic a vi giganti !DenchiNL je napisao/la:a što se vi sekirate? ne ozbiljno sad, što vas boli za koliko Sarajevo prodaje određenog igrača???GradKamena je napisao/la:Bola spustite se na zemlju ,da je njega neko ozbiljno trazio neko od tih klubova davno bi on bio tamo vec. Iz ove lige gdje nema igraca u reprezentaciji,gdje nijedna ekipa nemoze uc u ligu uefe ,gdje je domet maksimalno 3 pretkolo,gdje je sve u kurcu da neko daje pare tolike na igraca iz ove lige. To su mozda samo mali trzaji i kad cuju cifre ljudi se samo nasmiju i odose po nekog drugog malo realnijeg igraca.
Sta bi bilo da ste imali Crnova sa 11-12 golova i 13-14 asistencija cijenili bi ga 10 miliona eura.
ako je to toliko smiješno neće se prodati, vrlo jednostavno....brinite se za svoj mali klubić i prodajite igrače za koliko hoćete....
ne možeš govoriti u globalu kao da svako iz ove lige može doći do play-offa ili 3.pretkola Evropskog takmičenja, tj. bar dok neki drugi klub osim Sarajeva to ne uradi, dotad tišu mišu![]()
![]()
![]()
vi nemojte se spuštat na zemlju nego izađite iz podruma i otvorite oči
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
I opet to ne znaci da piric vrijedi 5 niti memija 10 jer realbo niko iz lige nam trenutno ne vrijedi milion, a ne preko al et jbg tebi je posao da napucas cijene igračima Sarajeva tako da ipak imaš izgovor za cijene koje si stavioZukanovic je napisao/la:Nismo mi krivi sto ostali prodaju igraca za malu paru.ako sarajevo trazi 2 mio onda nek trazi. ko brani da sloboda za pirica trazi 5 ili zeljo za memiju 10.
piric i ordagic bice na spisku ove godine.to je admira davno platio.

pa i ti navijaš za Sarajevo, doduše Sarajevo BGradKamena je napisao/la: Tako je gigantu,taj tvoj gigant gleda tom klubicu u ledja majstore pa vi i dalje budite giganti i dalje nemam ja nista protiv,da mi budemo klubic a vi giganti !

ne može Olimpik od vas našim bivšim igračima ugovor ponuditi sve ih kidnapujete, nema smisla....
i prošle smo vam gledali u leđa do maja

p.s. - dok Velež postoji vi ćete uvijek biti klubić!
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 15 feb 2016, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
pa u biti igrač vrijedi koliko ga neko hoće platiti, koliko nekom treba, da li je spreman ulagati u njega vremena i razvijati ga, itd. zašto i plaća scoute da urade procjenu toga, da li se on može još razvijati itd. nije to baš odokativno koliko bi vi htjeli, nije samo statistika u pitanju nego i način igre, prijem lopte, inteligencija u posjedu, rješavanje situacija, 1-na-1, radna brzina, ima tu mnogo stvari koje ne stoje u izvještaju tekme na ss.baJoseMourinho je napisao/la:I opet to ne znaci da piric vrijedi 5 niti memija 10 jer realbo niko iz lige nam trenutno ne vrijedi milion, a ne preko al et jbg tebi je posao da napucas cijene igračima Sarajeva tako da ipak imaš izgovor za cijene koje si stavioZukanovic je napisao/la:Nismo mi krivi sto ostali prodaju igraca za malu paru.ako sarajevo trazi 2 mio onda nek trazi. ko brani da sloboda za pirica trazi 5 ili zeljo za memiju 10.
ali ima i u reputaciji kluba, čistom stanju, bez previranja/struja, marketingu, reputaciji vlasnika, uspjehu prethodnih transfera kluba...
a ne kmeeeeeeeeeeeeee imamo i mi lijevo krilo a nije milion kmeeeeeeeeeeeeee kuknjava kuknjava kuknjava
joker90 je napisao/la:Da je Sloboda tad imala iza sebe gazdu kao Sarajevo, prodali bi ga za duplo vise. Da je Sloboda institucija fudbala kao Sarajevo, prodali bi Saida onakvog, mladog i talentovanog za 4-5m..Agamemnon je napisao/la:Duljevic kada se nije prodao posle onakve igre protiv svaba i nastupa u PL,nece nikada.
Svako svoga konja hvali ali pitari pretjerujete malo.
On ni po cemu ne vrijedi preko milion,statistika mu je uzas jedan prvi put u svojoj istoriji (istina Rekord PL)napravili ste transfer vrijedan paznje i dizete nos.
Pa koliko je onda vrijedio Husejnovic u trenutku transfera u Njemacku 5 milki...
A tu smijuriju oko naj yu bh kluba necu ni komentarisati.

- JoseMourinho
- Kontakt:
prva recenica ti odma ne valja, vrijednost igraca i iznos transfera tj. cijena koja se plati nisu u direktnoj vezi, igrac se moze preplatiti ili isto tako kupiti ispod cijene, tako da ti prva pretpostavka odma ne valja i vidi se da ne znas o cemu pricasDenchiNL je napisao/la:pa u biti igrač vrijedi koliko ga neko hoće platiti, koliko nekom treba, da li je spreman ulagati u njega vremena i razvijati ga, itd. zašto i plaća scoute da urade procjenu toga, da li se on može još razvijati itd. nije to baš odokativno koliko bi vi htjeli, nije samo statistika u pitanju nego i način igre, prijem lopte, inteligencija u posjedu, rješavanje situacija, 1-na-1, radna brzina, ima tu mnogo stvari koje ne stoje u izvještaju tekme na ss.baJoseMourinho je napisao/la:I opet to ne znaci da piric vrijedi 5 niti memija 10 jer realbo niko iz lige nam trenutno ne vrijedi milion, a ne preko al et jbg tebi je posao da napucas cijene igračima Sarajeva tako da ipak imaš izgovor za cijene koje si stavioZukanovic je napisao/la:Nismo mi krivi sto ostali prodaju igraca za malu paru.ako sarajevo trazi 2 mio onda nek trazi. ko brani da sloboda za pirica trazi 5 ili zeljo za memiju 10.
ali ima i u reputaciji kluba, čistom stanju, bez previranja/struja, marketingu, reputaciji vlasnika, uspjehu prethodnih transfera kluba...
a ne kmeeeeeeeeeeeeee imamo i mi lijevo krilo a nije milion kmeeeeeeeeeeeeee kuknjava kuknjava kuknjava

uzivaj ne zelim raspravljati sa nekim ko se ne razumije u ono sto pise sto se vidi iz prilozenog

pa kako procjenjuješ vrijednost ako nešto je više potrebno jednom a manje drugom??? normalno da je lijevo krilo vrijednije nekom ko ga nema nego nekom ko ima 3?? i onda je spreman i ponuditi više, tj. ako klubu(Sarajevu) nije neophodno (kao drugimJoseMourinho je napisao/la: prva recenica ti odma ne valja, vrijednost igraca i iznos transfera tj. cijena koja se plati nisu u direktnoj vezi, igrac se moze preplatiti ili isto tako kupiti ispod cijene, tako da ti prva pretpostavka odma ne valja i vidi se da ne znas o cemu pricas
uzivaj ne zelim raspravljati sa nekim ko se ne razumije u ono sto pise sto se vidi iz prilozenog

i generalno ne vidim potrebu da se raspravlja o tome, naš igrač , naš problem, vi ste svoje prodali.....

"
'Naš Savez okuplja mlade sportaše i od mene nije bilo sretnijeg čovjeka kada sam čuo da će naša djeca imati priliku raditi s tako velikim klubom. Ovo je samo pokazatelj da Zrinjski pravi fantastične rezultate, jer ako može dobaciti do Reala, možemo napraviti sve', istaknuo je predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šiśić".
Nemoj te se zavaravat da je samo Sarajevo interesantno
'Naš Savez okuplja mlade sportaše i od mene nije bilo sretnijeg čovjeka kada sam čuo da će naša djeca imati priliku raditi s tako velikim klubom. Ovo je samo pokazatelj da Zrinjski pravi fantastične rezultate, jer ako može dobaciti do Reala, možemo napraviti sve', istaknuo je predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šiśić".

pa čudno bi bilo da je sportskom savezu grada Mostara Sarajevo interesantnoHum94 je napisao/la:"

čuo sam da i u Zrinjskom gledaju Zrinjski

- JoseMourinho
- Kontakt:
Opet on mjesa pojmove
da ti ko djetetu objasnim ako ti daš 5km na sladoled npr. Snjeguljicu ne znaci da lizes bolji sladoled od Kinga niti da on sad vrijedi 5km
Valjda ti je malo jasnije jer si se a kroz izgubio
Isto tako ne vrijedi James r. 80 niti Bale 100m jer po tebi je takva logika, niti vrijedi cr milijardu ako real traži tu cijenu

Isto tako ne vrijedi James r. 80 niti Bale 100m jer po tebi je takva logika, niti vrijedi cr milijardu ako real traži tu cijenu

- tuzlak1987
- Kontakt:
Prodati ce njega Sarajevo za dobar novac ali iz razloga jer za uslove lige imaju mehanizam da izvuku vise novca.
A sto se tice njegove igre nisam fan..
A sto se tice njegove igre nisam fan..
Oces li cijeli tekst da ti zaljepim ili da odes do pdf-Zrinjskog pa se bolje upoznaj sa situacijiom...DenchiNL je napisao/la:pa čudno bi bilo da je sportskom savezu grada Mostara Sarajevo interesantnoHum94 je napisao/la:"
Nemoj te se zavaravat da je samo Sarajevo interesantno![]()
![]()
čuo sam da i u Zrinjskom gledaju Zrinjski
JoseMourinho je napisao/la:Opet on mjesa pojmoveda ti ko djetetu objasnim ako ti daš 5km na sladoled npr. Snjeguljicu ne znaci da lizes bolji sladoled od Kinga niti da on sad vrijedi 5km
pa kako ti znaš da je King King a Snjeguljica nije bolja od Kinga? možda se tebi jede Snjeguljica? možda imaš 2 Kinga?
o ukusima se ne raspravlja

ili ako imaš 67 miliona u džepu pa kažeš daj mi 5 snjeguljica, 6 Kingova i uzmi jednu Snjeguljicu sebi

pa možda od tih 11 jedan bude Magnum

za mene vrijedi i Messi i Ronaldo i ti neki vrh igrači puno više nego 100 milki , jer samim urnebesom koji naprave sve zarade nazad uz to su i fenomenalni igrači, koji nose tim, jer da ne kažu ni real ni barca da toliko vrijede onda bi im Espanyol se javljao preko novina sa ponudama od 4 miliona za Ronalda itd.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.