Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

D10S
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la D10S » 07 dec 2012, 22:49

Prescritto je napisao/la:ovo se cini razumnijim jer 20 je uvijek bilo vece od 0
Ne znam ja. Raspravljas sa mnom, ja ne odgovaram za postupke drugih koji pisu takve stvari, odgovaraj njima, nemoj meni stavljati rijeci u usta koje su drugi rekli. Ja nigdje nisam rekao da Juventus nema sanse protiv Madrida, nego da su mu sanse minimalne.

I jaruga, boje vasih dresova savrseno odgovaraju vasem alter egu :lol:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 07 dec 2012, 22:52

E svašta, ovako da se govori o dva najuspješnija kluba 20. stoljeća.

Realna procjena je da bi i jedan i drugi tim voljeli izbjeći međusobnii duel u 1/8 finala, a vi o nekom gaženju govorite. :lol:

Po mom mišljenju, a spominjao sam to nekoliko puta, samo tri tima su trenutno bolja od Juventusa (Barcelona, Real i Bayern), prije svega, jer imaju više iskustva u ovome takmičenju i dugo igraju na visokom nivou, dok je sa svim ostalim Stara dama u najmanju ruku ravnopravna i ekipa je koja se još uvijek gradi.

Tradicija u ovome slučaju, nije bitna, ali sa psihološke strane može značiti. Juve je mnogo uspješniji u posljednjih nekoliko duela, pa samim tim i nije omiljen protivnik Realu.

Real je tim, koji ima drugog najboljeg igrača na svijetu, CR-a, i grupu fantastičnih igrača i sjajnog trenera, po čemu je sigurno među tri kluba na planeti.

Na drugoj strani, smiješno je podcjenjivati ekipu koja ima šest prvotimaca reprezentacije koja je igrala finale EP, ekipu koja ima granitnu odbranu i nevjerovatno fleksibilan vezni red. 49 utakmica bez poraza je priča za sebe, a da to nije slučajno, potvrđuju i rezultati u Evropi, gdje je Juventus neporažen u grupi sa evropskim prvakom i moćnim Shakhtarom. To je već ozbiljan kontinuitet igara i rezultata, koji, baš niko, ne može osporiti.

Dva evropska velikana i dva tima koja bi mogla do samog kraja.

E sad fino nastavite, ako vam se da. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 07 dec 2012, 22:54

Nail for Real je napisao/la:Ko vas vrijedja? To je samo cinjenicno stanje.
Da ste lopovi prve klase. Jos bi trebali da shvatite ko kompliment :lol: !
jesi li mi to provjerio policijski dosje? :lol:
D10S je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:ovo se cini razumnijim jer 20 je uvijek bilo vece od 0
Ne znam ja. Raspravljas sa mnom, ja ne odgovaram za postupke drugih koji pisu takve stvari, odgovaraj njima, nemoj meni stavljati rijeci u usta koje su drugi rekli. Ja nigdje nisam rekao da Juventus nema sanse protiv Madrida, nego da su mu sanse minimalne.

I jaruga, boje vasih dresova savrseno odgovaraju vasem alter egu :lol:
ako je tako onda mi se nisi ni trebo obratit i kraj priče, isto ko sto se ja tebi nisam prvi obratio, vec se vi svi na mene zaljepili ko kakvi krpelji, ha ja
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 dec 2012, 22:59

Sarajevo1946 je napisao/la:E svašta, ovako da se govori o dva najuspješnija kluba 20. stoljeća.

Realna procjena je da bi i jedan i drugi tim voljeli izbjeći međusobnii duel u 1/8 finala, a vi o nekom gaženju govorite. :lol:

Po mom mišljenju, a spominjao sam to nekoliko puta, samo tri tima su trenutno bolja od Juventusa (Barcelona, Real i Bayern), prije svega, jer imaju više iskustva u ovome takmičenju i dugo igraju na visokom nivou, dok je sa svim ostalim Stara dama u najmanju ruku ravnopravna i ekipa je koja se još uvijek gradi.

Tradicija u ovome slučaju, nije bitna, ali sa psihološke strane može značiti. Juve je mnogo uspješniji u posljednjih nekoliko duela, pa samim tim i nije omiljen protivnik Realu.

Real je tim, koji ima drugog najboljeg igrača na svijetu, CR-a, i grupu fantastičnih igrača i sjajnog trenera, po čemu je sigurno među tri kluba na svijetu.

Na drugoj strani, smiješno je podcjenjivati ekipu koja ima šest prvotimaca reprezentacije koja je igrala finale EP, ekipu koja ima granitnu odbranu i nevjerovatno fleksibilan vezni red. 49 utakmica bez poraza je priča za sebe, a da to nije slučajno, potvrđuju i rezultati u Evropi, gdje je Juventus neporažen u grupi sa evropskim prvakom i moćnim Shakhtarom. To je već ozbiljan kontinuitet igara i rezultata, koji, baš niko, ne može osporiti.

Dva evropska velikana i dva tima koja bi mogal do samog kraja.

E sad fino nastavite, ako vam se da. :mrgreen:
Realno nemate vi igracki kadar da bi se svrstali u sami vrh, ali tamo jeste najvise zbog Contea. Pa covjek je od igraca koji kosta par stotina hiljada evra napravio WC stopera, i svi ostali igraci su bili level ispod sadasnjeg dok nije bilo Contea, a vjerovatno bi i sad bili takvi da njega nema.

Realno kazem, Real bi bio favorit , ali i Juve bi naravno imao svoje neke sanse.
Jos uvijek se ne mogu Real i Juve trpati u isti kos.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 07 dec 2012, 23:13

Naravno, Real je favorit, nema tu šta.

U skoro svim duelima je bio igrački jači, ali je često gubio od Juventusa. Nema to veze toliko, Juventus je ekipa koja ima svoj stil igre koji gaji decenijama i po čemu su prepoznatljivi.

Conte je napravio i određenu taktičku evoluciju, Juventus igra brz i moderan fudbal i mislim da nijedna ekipa nema takav trkački potencijal i snagu, na čemu se i temelji naša igra. Nekad ni sam ne vjerujem kakav presing igramo i kakava je to borbenost, što često nadoknađuje određene nedostatke. Motivator je, izvlači maksimum i više od svakog igrača i slažem se da snosi najveći dio zasluga za rapidan napredak u posljednjih godinu dana.

Nedostaje jedan ili dva klasna igrača ( lijevi bek i napadač) da bi bili kompletni, a odbrana je vjerovatno najbolja na svijetu, baš kao i vezni red koji je u samom vrhu, tako da se ne slažem da smo mnogo slabiji od ostalih. Fali nam iskustvo i više kontinuiteta na visokom nivou i to je najveći nedostatak, ali rastemo stalno, hvala Bogu.

Možda nisu zvučna imena, ali to je prepoznatljivi Stile Juve, koji su mnogi, između ostalog i Vi osjetili na vlastitoj koži sa Galaktikosima i još kasnije sa ostalim zvijezdama. Jači jeste, iskusniji, ali nije to toliko...

I na kraju, naša najveća snaga je glad.... Mnogo smo gladni pobjeda, nakon slilne nepravde i patnje i aBd, biće to dobro u narednom periodu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 dec 2012, 10:21

Sarajevo1946 je napisao/la:
nakon slilne nepravde i patnje i aBd, biće to dobro u narednom periodu.
O kakvoj nepravdi je riječ? Varalice ulovljeni kako varaju(što je bilo glupo do bola sa onakvih prvih 11) i kažnjeni (po meni blago trebalo je Juve izbacit u 4-tu ligu kao primjer svima).E sad ako si mislio na nešto drugo onda..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2012, 11:02

Prescritto je napisao/la: ako je tako onda mi se nisi ni trebo obratit i kraj priče, isto ko sto se ja tebi nisam prvi obratio, vec se vi svi na mene zaljepili ko kakvi krpelji, ha ja
jadnik si mi, nemojte ga više dirat', žao mi ga nešto :cry:
naprijed rejal

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 08 dec 2012, 14:01

juventus je nula

slika

slika
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 dec 2012, 14:15

Očekivani sastavi za večerašnji meč na Zorilli ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 dec 2012, 14:33

Moglo bi puhat dole po Nachovoj strani :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 dec 2012, 14:45

D10S je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Ne znam kako jos nije otisao po ostale sa Juventine i doveo ih ovdje :)
Neces vjerovat i ja sad o tome razmisljam :lol:
Eo ne odgovara dugo, valjda je otisao po copor :lol:
Ima da te tužim..Ja sam davno Juventine nazvao čoporom... Iz milošte.... Ti ih vrijeđaš...Autorska prava zadržana...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 dec 2012, 14:51

iskreno ja bi volio da callejon pocne koju utakmicu umjesto di marie
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2012, 14:58

LenBias je napisao/la:iskreno ja bi volio da callejon pocne koju utakmicu umjesto di marie
samo da ga povreda ne sjebe već je na putu da bude jedan od glavnih igrača madrida. Di marija mi je u posljednje vrijeme ko bez glave
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 dec 2012, 15:08

treba i onog varanea pocet forsirat vise, vrijeme je da pocne igrat svaku utakmicu ako hoce da razvije svoj potencijal do maksimuma :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 dec 2012, 15:18

M4kaveli je napisao/la:Moglo bi puhat dole po Nachovoj strani :mrgreen:
Nadaj se :D Nacho je odličan igrač ;)
LenBias je napisao/la:iskreno ja bi volio da callejon pocne koju utakmicu umjesto di marie
Ja bi volio da Jozina nana počne tekmu bila bi korisnija od trenutnog Angela.
LenBias je napisao/la:treba i onog varanea pocet forsirat vise, vrijeme je da pocne igrat svaku utakmicu ako hoce da razvije svoj potencijal do maksimuma :roll:
Čekaj malo 19 godina tek ima,štoperi tek oko 28-9 dolaze do vrhunca.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 dec 2012, 15:28

al treba da igra da bi doso do vrhunca :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 dec 2012, 15:32

Igraće :D Jbt imamo Pepea,Ramosa,Albiola i Carvalha pored njega u odbrani ne može niko biti stalan,pogotovo ne 19-godišnjak.Veliki je potencijal,sigurno veći nego što su ikad bila ova četvorica.Ako uzmemo u obzir da je Carvalho jedan od boljih štopera prošle dekade,da je Ramos možda sada najbolji,Pepe također mešu najboljim jasno je šta Varane može postići.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 dec 2012, 15:38

od te druge dvojice nema hljeba, carvalha uzeo zub vremena a albiol debil, u svakom slucaju varane treba da igra vise od njih sto se mene tice i poenta je samo da igra sto vise zarad boljitka kluba i to je to :D

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 08 dec 2012, 16:52

Ne bih se složio da je Albiol debil. Momak igra na nivou s obzirom na minutažu koju mu daju u Madridu. Jeste, imao je glupih reakcija unutar 16-erca, neke su bile kobne, ali Pepe također puno griješi.

Tu se vidi odnos navijača prema igračima. Pepeu niko ne zamjera, Albiolu da...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 dec 2012, 17:06

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.