Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Dobrodosao, doci ce Enrique sigurno. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Liverpul doveo Enrikea
Liverpul je postigao dogovor sa Njukaslom oko dovođenja levog beka Hozea Enrikea za 10 miliona funti.
Enrike je u stilu Džoija Bartona kritikovao klub preko "Tvitera" pa je brzo dobio ispisnicu, a poslužio je Keniju Dalglišu da probije granicu od potrošenih 50 miliona funti ovog leta.
Liverpul je postigao dogovor sa Njukaslom oko dovođenja levog beka Hozea Enrikea za 10 miliona funti.
Enrike je u stilu Džoija Bartona kritikovao klub preko "Tvitera" pa je brzo dobio ispisnicu, a poslužio je Keniju Dalglišu da probije granicu od potrošenih 50 miliona funti ovog leta.

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
-
- Kontakt:
Evo i "oni" isto objavili.
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... se-enrique" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeste da je goal.com ali ozbiljno se pise o tome.
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... se-enrique" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeste da je goal.com ali ozbiljno se pise o tome.

Jimmy from the hood je lud.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Niste mi vjerovali prije par dana.... 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Moram te ispraviti nije doveden za 10 miliona funti nego za 5Sasha L.F.C. je napisao/la:Liverpul doveo Enrikea
Liverpul je postigao dogovor sa Njukaslom oko dovođenja levog beka Hozea Enrikea za 10 miliona funti
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
koliko sam ja upucen,na oficijalnoj stranici pise £8Senaid L.F.C je napisao/la:Moram te ispraviti nije doveden za 10 miliona funti nego za 5Sasha L.F.C. je napisao/la:Liverpul doveo Enrikea
Liverpul je postigao dogovor sa Njukaslom oko dovođenja levog beka Hozea Enrikea za 10 miliona funti

ZZ
- Ponos Torina
- Kontakt:
Transfer je izmedzu 8-10 mill!
5 mill sigurno nije,jer davno bi bio doveden za te pare...
5 mill sigurno nije,jer davno bi bio doveden za te pare...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- neutralan__
- Kontakt:
Vlasnik Liverpoola-a rekao da se nenadamo džaba tituli,jer bi nas mogli razočarati kao prošle sezone.
Još je rekao da je osnovni cilj izboriti plasman u Ligu Prvaka.

Još je rekao da je osnovni cilj izboriti plasman u Ligu Prvaka.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Newcastle have conceded defeat in their attempts to keep Jose Enrique. And that will pave the way for a £5million move to Liverpool to be completed this week.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Ponos Torina
- Kontakt:
Senaid L.F.C je napisao/la:Newcastle have conceded defeat in their attempts to keep Jose Enrique. And that will pave the way for a £5million move to Liverpool to be completed this week.
Vidjecemo kad bude zvanicno...Izmedju ostalog nije bitno ko je u pravu,nego je bitno da ce potpisati..

A sto se tice nadanjima kada je titula u pitanju,mislim da se rijetko ko nada tituli posebno nakon ovako losih priprema...ali mogli bi opet iznenaditi kao predkraj prvenstva..

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
ja mislim da se mi svi potajno nadamo tituli iako je to,realno gledano,tesko ostvariti.Ponos Torina je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:Newcastle have conceded defeat in their attempts to keep Jose Enrique. And that will pave the way for a £5million move to Liverpool to be completed this week.
Vidjecemo kad bude zvanicno...Izmedju ostalog nije bitno ko je u pravu,nego je bitno da ce potpisati..![]()
A sto se tice nadanjima kada je titula u pitanju,mislim da se rijetko ko nada tituli posebno nakon ovako losih priprema...ali mogli bi opet iznenaditi kao predkraj prvenstva..
ali Henry je pravo realan lik,kaze povratak u top 4,ali i tu ce biti velika borba jer nijedan klub nije nista oslabio nego su se dodatno pojacali,ali vjerujem ja nasem Suletu i Medzedu

ZZ
Golman ''redsa'' veruje da nije u genima njegovog kluba da prima toliko golova. Ager uveren da će biti bolji u defanzivi.
Liverpul je verovali ili ne, primio čak 15 golova na 5 pripremnih utakmica!
Pep Rejna bio je povređen, nije branio na svim tim mečevima. Kaže da u identitetu kluba nije da prima toliko golova.
''Čeka nas veliki posao. Ne smemo sebi da dozvolimo da primamo ovoliko golova. Tri u našoj mreži na svakom meču je previše. Trebaju nam još neka pojačanja kako bi poravili sistem'', rekao je Rejna.
Da protiv Valerenge nije bilo Danijela Agera, bio bi to još jedan poraz Liverpula na pripremama.
''Moramo da pokažemo da znamo da se branimo i da održimo mrežu praznom. Moramo bolje da se branimo. Defanzivci su svi isti. Samo treba na još nečemu da radimo'', rekao je Ager.
Sezona za Liverpul počinje 13. avgusta, utakmicom protiv Sanderlenda.
Liverpul je verovali ili ne, primio čak 15 golova na 5 pripremnih utakmica!
Pep Rejna bio je povređen, nije branio na svim tim mečevima. Kaže da u identitetu kluba nije da prima toliko golova.
''Čeka nas veliki posao. Ne smemo sebi da dozvolimo da primamo ovoliko golova. Tri u našoj mreži na svakom meču je previše. Trebaju nam još neka pojačanja kako bi poravili sistem'', rekao je Rejna.
Da protiv Valerenge nije bilo Danijela Agera, bio bi to još jedan poraz Liverpula na pripremama.
''Moramo da pokažemo da znamo da se branimo i da održimo mrežu praznom. Moramo bolje da se branimo. Defanzivci su svi isti. Samo treba na još nečemu da radimo'', rekao je Ager.
Sezona za Liverpul počinje 13. avgusta, utakmicom protiv Sanderlenda.
Pa moronu jedan, upravo to nije pisalo. Nego je pisalo Marseille 8 - 2 Manchester Select XI. Sretno u Ligi Pr....ovaj Europa Li....U borbi za Europa Ligu.Carlo je napisao/la:kakve to veze ima? na semaforu je pisalo "marseille 8 - 2 manchester united", znači izgubio je united, bez obzira ko je igrao.Cartman je napisao/la:United nije igrao uopste, o cemu pricas? Igralo je 7 igraca Uniteda humanitarnu utakmicu zajedno sa pjevacima, bivsim igracima itd. I to uporedjivat sa 3 komada protiv igraca iz trece lige Norveske?Carlo je napisao/la:Telegraph: Enrique is yet to agree personal terms as he is looking for as much as £60,000 a week, although the move should go through before the start of the season.
Gdje ste sad Curtoni, harxonje i ostali? osam komadanemojte biti takvi, dođite malo na kahvu.
Da ne pricam o 6. mjestu u Premiershipu.
PS: 19.
.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
@cartman naporan si previse i provociras i zelim srecu man.utd da vise ne gube sa 8-2 jer toliko danas ne mogu izgubiti ni amaterski klubovi iz andore i san marina
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja bi volio da je Reina otisao,uprkos njegovoj "ljubavi" prema klubu,trebao se dovest dobar mlad golman koji nije toliko sklon kiksanju kao Reina....
[youtube][/youtube]
Za ovog ste dali 10 miliona, hmmm nije lose.
[youtube][/youtube]trebevic je napisao/la:[youtube][/youtube]
Za ovog ste dali 50m ili 60m koliko ono ? Odličan izbor, nema šta.

I nije 10m nego 6m ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ponos Torina je napisao/la:Ja bi volio da je Reina otisao,uprkos njegovoj "ljubavi" prema klubu,trebao se dovest dobar mlad golman koji nije toliko sklon kiksanju kao Reina....

Pa sta je Reina ako ne mlad golman,a sta je i ako nije dobar golman(on je za mene i vise od dobrog)?Ako mozes da mi pojasnis tvrdnje?
Covjek je uprkos losoj sezoni ostao,a nema ni namjeru da ide-ljubav prema klubu.
Kao sto sam par puta rekao on je za mene world class golman(ne najbolji na svjetu al u vrhu),a svoju klasu(gledano statisticki) nije ukaljao ni pored cinjenice da nam je ekipa grozno igrala prosle sezone,a pri tome dodaj cinjenice da se odlicno razumije sa svim igracima u timu i da je on vise od golmana(dobri duh svlacionice i play maker).
Govoriti tu o nekim kiksevima(koje imaju svi golmani,a i kod Reine nisu ucestali) i da je to razlog za njegovu prodaju je za mene pogresno.
Volio bi kada bi neko od navijaca Newcastla opisao malo Enriquea,a inace cjena ce biti 10 mil(5,6 ili 8mil u kesu odma,a ostatak u bonusima).
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 03 avg 2011, 14:25, ukupno mijenjano 3 puta.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
50 za top class igraca, sta ti nije jasno. druga stvar je da li ce se uklopiti u igru Chelseja.
- Ponos Torina
- Kontakt:
lfc.tz je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Ja bi volio da je Reina otisao,uprkos njegovoj "ljubavi" prema klubu,trebao se dovest dobar mlad golman koji nije toliko sklon kiksanju kao Reina....![]()
![]()
![]()
Pa sta je Reina ako ne mlad golman,a sta je i ako nije dobar golman(on je za mene i vise od dobrog)?
Covjek je uprkos losoj sezoni ostao,a nema ni namjeru da ide-ljubav prema klubu.
Kao sto sam par puta rekao on je za mene world class golman(ne najbolji na svjetu al u vrhu),a svoju klasu(gledano statisticki) nije ukaljao ni pored cinjenice da nam je ekipa grozno igrala prosle sezone,a pri tome dodaj cinjenice da se odlicno razumije sa svim igracima u timu i da je on vise od golmana(dobri duh svlacionice i play maker).
Govoriti tu o nekim kiksevima(koje imaju svi golmani,a i kod Reine nisu ucestali) i da je to razlog za njegovu prodaju je za mene pogresno.
Ma jeste mlad za golmana i dobar je golman to nesporim ali mi ga je vise pun k..... doslo do zasicenja bar kod mene,felsav mi je nekako uvijek zasere kad netreba,brani nemoguce i prima golove koji su smijesni...nekazem imao je on odlicnih partija,ali jednostavno ga nemogu vise gledati na golu,isto kao sto nemogu gledati Grka u rosteru Liverpool-a...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.