Da, brate. Sto je najjace, taj jedan stih ga lansirao u trending i evo posta jedan najpopularnijih izvođača trenutno u regionuAshburtonG je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:43Pa ovo je fkt pravi tekst pjesme? Ja sam ovo samo do sada na IG u memes cuo i sve mislio sprdacina neka s ovim "pus.ite mi qrc".
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa imas gps jebgaAshburtonG je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:43Pa ovo je fkt pravi tekst pjesme? Ja sam ovo samo do sada na IG u memes cuo i sve mislio sprdacina neka s ovim "pus.ite mi qrc".
@alemsa
Ja sam gresku napravio skoro, tj. nisam znao da je ova obilaznica kroz Velesice prohodna i usao u grad kroz Ciglane (Alipasina ulica). Znaci vozio sam se do SCCa nekih 45min, a nema ni 2km.![]()

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 29 avg 2023, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam jesam li ja takav lik ali uzasno me nerviraju kamiondžije 
Imam često doticaja sa njima i uvijek je isti stav,priča i žalopojka.
Lik koji je radio isto šta i ja otišao vozit kamion i onda mi dođe govorit kako je to težak poso blago tebi
Pa majmune ak je tako teško vrati se
Samo kuknjava kao da su puškom natjerani.

Lik koji je radio isto šta i ja otišao vozit kamion i onda mi dođe govorit kako je to težak poso blago tebi

Ma po Bosni i jeste je.beno, ja ih smatram majstorima realno, ulice, krivine, brda, preticanje itd. Po Usa je lahko, jedino kad udje bas u grad ako mu je istovar tu, onda mu treba skilla, rikverc, skretanje da zauzme 2 trake itd. Ali te situacije su mu 5%. Obicno upali film/tekmu, i lagano samo pici pravo.Rosicky je napisao/la: ↑29 avg 2023, 02:00Ne znam jesam li ja takav lik ali uzasno me nerviraju kamiondžije
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa GPS me tu i odveo. Inace uvijek idem tamo pored Velesica i parkiram kod SCCa. Samo je tad bilo nekih radova i zatvoreno bilo. Sljedeci put me GPS odvede bukvalno preko Velesica cijelih, jos mi se pripisalo, a nema mjesta ni za jedno auto da prodje kako treba. Kontam ako stanem yebat ce mi neko mater od ljudi sto zive tu.alemsa je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:58Pa imas gps jebgaAshburtonG je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:43Pa ovo je fkt pravi tekst pjesme? Ja sam ovo samo do sada na IG u memes cuo i sve mislio sprdacina neka s ovim "pus.ite mi qrc".
@alemsa
Ja sam gresku napravio skoro, tj. nisam znao da je ova obilaznica kroz Velesice prohodna i usao u grad kroz Ciglane (Alipasina ulica). Znaci vozio sam se do SCCa nekih 45min, a nema ni 2km.![]()
Ako si dolazio iz pravca Tuzle pa pored stadiona Kosevo, pa kroz tunel na Ciglanama samo se dole spustis pravo pored Zeljeznicke. Ti si otiso s druge strane donjom stranom bas medju rulju
![]()

@19vendetta87
To je onaj s maskom lik ili? Jbt ja sam se totalno iskljucio iz tog svijeta...
- ElCartel11
- Kontakt:
Nabijem onog koji mi je obrisao post u kojem sam samo iznio istinu i realno stanje naše države.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Obrisase mi post jer se nasao na pogresnom mjestu:
zna li neko kako je moguce da na posiljku od 980E placam porez/carina/spedicija 615km (nisu bas ove cifre, ali ublizu).
Pa pametnije mi je kupiti ga u EU i prevuci ga autom preko grane.
zna li neko kako je moguce da na posiljku od 980E placam porez/carina/spedicija 615km (nisu bas ove cifre, ali ublizu).
Pa pametnije mi je kupiti ga u EU i prevuci ga autom preko grane.
Zadnja izmjena: huupmil, dana/u 30 avg 2023, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Boze sacuvaj, ne dodjem jedan dan na temu, moram brisati 10 stranica gluposti, politike, ratnih prica isl
Ko nastavi, bice udaljen po mom subjektivnom izboru
Ko nastavi, bice udaljen po mom subjektivnom izboru
Nabij clana familije po vlastitom izboru u Banovicima. Ko da si ti nekom toliko bitan da ti cita postove u 10 obrisanih stranicaElCartel11 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:08Nabijem onog koji mi je obrisao post u kojem sam samo iznio istinu i realno stanje naše države.

Sunce ti kakve su ovo rubrike i tekstovi na portalu u zadnje vrijeme. Majko mila.

@igrajlopte 🐦
Sve iznad 300 km placas prvo 10% carinu, pa 17% pdv na sve to i placas usluge spedicije koja se bavi tim procesom (nece biti ispod 100 km njihova usluga).
Sjecam se kad si molio da te odbanujem obecavajuci da neces vise pljuvati po portalu. Tad si bio manji od makovog zrna jer ti je trebao star profil za botovanje o zelji. Ima na lobotomiji boljih rubrika, bujrum
E ode mi kafa na stranu. 

Prijavio sam se samo da vidim jesam li prezivio
Ma kad su pojedini prezivili da ne dobiju ban, prezivit ces drug i ti

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Auuuuu, kako ugasi lik švedskog kera. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Niko nije dobio ban prije brisanja oftopica i upozorenja.
Ali nakon upozorenja je vec druga prica
Ali nakon upozorenja je vec druga prica

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.