Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Barem nismo bjelosvjetske lopuze.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ovaj prescrito ko da je omadjian, ja tebe pitam šta je to Juve osvojio nakon pobjede nad Madridom?
Nemoj mi srrat pričom o mušterijama ,to prolazi kod 13-godišnjaka.
Navijat za klub za koji nisi siguran hoćel na kraju sezone podići titulu ili ispast u serie B je u najmanju ruku smiješno.
Mlaćenje prazne slame drugim riječima.
Navijat za klub za koji nisi siguran hoćel na kraju sezone podići titulu ili ispast u serie B je u najmanju ruku smiješno.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 07 dec 2012, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Sportfanatik
- Kontakt:
Tako jeD10S je napisao/la:Realno lave, ako Djubrentus sad u februaru nekim slucajem naleti na kraljevski klub, mislim da ce dobrano nahebati. Juventus je koplje ispod ovog Reala, htio ti to prihvatiti ili ne.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Prescritto
- Kontakt:
al ste zato redovna musterija bjelosvjetskim lopuzama, znam da te to pecka i mene biNail for Real je napisao/la:Barem nismo bjelosvjetske lopuze.
ma kakva hala ba, hala zadnjih 10 godina svaki put na papiru imla bolje igrace pa dobije po usima, nista ti to ne znaci, imam dovljno godina u guzici, svaki put protiv juventusa pricate pricu ko i ti sadD10S je napisao/la:Realno lave, ako Djubrentus sad u februaru nekim slucajem naleti na kraljevski klub, mislim da ce dobrano nahebati. Juventus je koplje ispod ovog Reala, htio ti to prihvatiti ili ne.
juve nije bolji do reala, al da ce dobro nahebati je prica za djecu sa mlijecnim brcicima
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Svaka cast Juventusu, ali ono sto je bio Juve onda (2003-2008) i ovaj Juventus se ne mogu porediti. Real ce im ako se sretnu u dvije utakmice utrpati 5 komada kao i svakom zabarskom klubu u ovom trenutku. Pa ni onda Juventus teoretski nije bio bolji od Reala i Real je bio favorit, ali jednostavno nije islo. Isto kao sa Lyon-om nekoliko puta, kako god okrenes, sta god uradis, izgubis.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Upravo taj Juve je busted s mračnim radnjama i zauvijek će ostat obilježen time. Kad već spomenu 2003-ću naumpade mi kako mi ispadosmo od Juveta u polufinalu a onaj čoban Medved dobi karton na Helgueri i morade propustit finale koje Juventini popušiše(opet) u najgoroj tekmi nekog od finala LP od Milana na penale.iDon je napisao/la:Svaka cast Juventusu, ali ono sto je bio Juve onda (2003-2008) i ovaj Juventus se ne mogu porediti. Real ce im ako se sretnu u dvije utakmice utrpati 5 komada kao i svakom zabarskom klubu u ovom trenutku. Pa ni onda Juventus teoretski nije bio bolji od Reala i Real je bio favorit, ali jednostavno nije islo. Isto kao sa Lyon-om nekoliko puta, kako god okrenes, sta god uradis, izgubis.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Prescritto
- Kontakt:
kad juve i real budu igrali jednu utakmicu onda cu ti odgovorit na pitanje, al sad je veca vjerovatnoca da igraju dvomeč imam i ja pitanje, kad je real zadnji put izbacio juve u dvomeču?madridist je napisao/la:Ovaj prescrito ko da je omadjian, ja tebe pitam šta je to Juve osvojio nakon pobjede nad Madridom?

možeš ti srat o juventusu kolko hoces, libo me taki, ne primam se na to, zadnju titulu pravak evrope vam je donio juventus bivsi igrac, omalovazavate juve a dovodite igraca iz tog kluba da bi osvojili ligu šampiona, ironija

To hoćeš reći da je Madridova zadnja titula LP jednim dijelom talianska?
Ne počinji,izbaciće vas u serie C
.
Ne počinji,izbaciće vas u serie C

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
hahaha. Dobije po usima? Ajmo realno. 2003., Real vas je zgazio u prvoj utakmici, moglo je realno biti 5-1, ali sam Bog i Buffon su vas spasili potopa od strane kraljevskog kluba. U drugoj utakmici vam se potrefilo toliko toga. U deset utakmica tada, vi bi zijanili u sedam, ali vam se potrefilo da je Raul morao operisati slijepo crijevo i da se pred drugu utakmicu Ronaldo povrijedio, odnosno nije bio potpuno spreman te da je Međed imao utakmicu zivota. I kao takvi smo napravili sijaset prilika pred golom Djubrentusa, i ispadanja vas je spasio samo Buffon koji je obranio penal Figu.Prescritto je napisao/la:ma kakva hala ba, hala zadnjih 10 godina svaki put na papiru imla bolje igrace pa dobije po usima, nista ti to ne znaci, imam dovljno godina u guzici, svaki put protiv juventusa pricate pricu ko i ti sad
juve nije bolji do reala, al da ce dobro nahebati je prica za djecu sa mlijecnim brcicima
2005. ste prosli u produzecima, Buffon je i tada skinuo Figu i Ronaldu ono sto 90% golmana ne bi. I ti to nazivas "dobivanjem po usima"? Govoris o povijesti duela ova dva kluba, u redu, u zadnjih 10 godina uspjesniji je Juventus, tu nema polemika, ali to sto je prosao Madrida 2003. i 2005. vam ne daje za pravo da mislite da bi nam i ove sezone mogli parirati. Lijeva Ronaldova noga vrijedi k'o pola Juventusa.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Prescritto
- Kontakt:
nemogucnost i smotanluk halinih igraca da daju gol najboljem golmanu svih vremena me ne zanimaju, juventus proso, hala ispala, čiča miča gotova priča, te detalje ostavi za djecu i unučad, mene to ne zanima,D10S je napisao/la: hahaha. Dobije po usima? Ajmo realno. 2003., Real vas je zgazio u prvoj utakmici, moglo je realno biti 5-1, ali sam Bog i Buffon su vas spasili potopa od strane kraljevskog kluba. U drugoj utakmici vam se potrefilo toliko toga. U deset utakmica tada, vi bi zijanili u sedam, ali vam se potrefilo da je Raul morao operisati slijepo crijevo i da se pred drugu utakmicu Ronaldo povrijedio, odnosno nije bio potpuno spreman te da je Međed imao utakmicu zivota. I kao takvi smo napravili sijaset prilika pred golom Djubrentusa, i ispadanja vas je spasio samo Buffon koji je obranio penal Figu. 2005. ste prosli u produzecima, Buffon je i tada skinuo Figu i Ronaldu ono sto 90% golmana ne bi. I ti to nazivas "dobivanjem po usima"? Govoris o povijesti duela ova dva kluba, u redu, u zadnjih 10 godina uspjesniji je Juventus, tu nema polemika, ali to sto je prosao Madrida 2003. i 2005. vam ne daje za pravo da mislite da bi nam i ove sezone mogli parirati. Lijeva Ronaldova noga vrijedi k'o pola Juventusa.
ne mozes bolan potcjenjivat juventus i govorit da je nula ko sto ti je uradio kolega, to je ba van svake pameti, ispadne svi nula za reala, pa kad su nula sto zavrse drugi na tabeli u grupi, ha ja
ne, vec da je za zadnju titulu najzasluzniji JUVENTUSOV bivsi igracmadridist je napisao/la:To hoćeš reći da je Madridova zadnja titula LP jednim dijelom talianska?
Ne počinji,izbaciće vas u serie C.
Realno Juve igracki nije ni blizu Realu. Za pobjedu bi im trebalo puno vise od trke. Prosle su te godine kada su italijanski klubovi bili u samom vrhu fudbala i zato ti savjetujem da klanjas nafile da dvadesetog zaobidjete kuglicu sa Realovim imenom .
- Zenichanin
- Kontakt:
Isto si pričao i za Bayern prošle godineD10S je napisao/la:Realno lave, ako Djubrentus sad u februaru nekim slucajem naleti na kraljevski klub, mislim da ce dobrano nahebati. Juventus je koplje ispod ovog Reala, htio ti to prihvatiti ili ne.

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Real Madrid je mnogo bolji od Juventusa i bio bi apsolutni favorit i kuci i vani ukoliko dodje do okrsaja izmedju ta dva kluba u osmini finala Lige prvaka. Juventusove sanse u tom duelu bile bi maksimalno 20%.Prescritto je napisao/la:ne mozes bolan potcjenjivat juventus i govorit da je nula ko sto ti je uradio kolega, to je ba van svake pameti, ispadne svi nula za reala, pa kad su nula sto zavrse drugi na tabeli u grupi, ha ja
- Gotovo.
Rekao sam da ce Bayern ispasti, ne da je Real koplje ispred Bayerna kao sto sam sada rekao da je ispred Juventusa. To nije nista drugo nego pogresna prognoza, a to da je Real za klasu jaci od Juventusa i da je na potpuno drugom nivou u odnosu na torinske lopove je realnost.Zenichanin je napisao/la:Isto si pričao i za Bayern prošle godinesjeti se
I naravno da je i proslogodisnji Bayern jaci od Juventusa, takodjer skoro za klasu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Hahahahahha, najzasluzniji Juventusov bivsi igrac...ko da su ga oni napravili igracem
!
Bagra lopovska nam nije do koljena i sada, u ovakvoj formi bi ih dobili.

Bagra lopovska nam nije do koljena i sada, u ovakvoj formi bi ih dobili.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ej da, zaboravio sam odgovoriti na ovu smijesnu konstataciju.Prescritto je napisao/la:ne, vec da je za zadnju titulu najzasluzniji JUVENTUSOV bivsi igrac
Kao da bi im to trebao biti neki kuriozitet, cuj bivsi Juventusov igrac najzasluzniji za zadnju Realovu titulu

Bivsi igrac Reggiane, Perugije i jos nekih timova je najzasluzniji za Juventusovu zadnju titulu Lige prvaka. Bivsi igraci Parme, Intera i Milana su najzasluzniji za Djubrentusov zadnji Scudetto

Kakav cirkusant jeote.
Najzasluzniji igrac za Realovu zadnju titulu u LP je Zinedine Zidane. Igrac Real Madrida (tada).
Ne znam kako jos nije otisao po ostale sa Juventine i doveo ih ovdje 

Thomas Müller - Fußballgott
Neces vjerovat i ja sad o tome razmisljamdon_burza je napisao/la:Ne znam kako jos nije otisao po ostale sa Juventine i doveo ih ovdje

Eo ne odgovara dugo, valjda je otisao po copor

- Prescritto
- Kontakt:
ovo se cini razumnijim jer 20 je uvijek bilo vece od 0D10S je napisao/la:Real Madrid je mnogo bolji od Juventusa i bio bi apsolutni favorit i kuci i vani ukoliko dodje do okrsaja izmedju ta dva kluba u osmini finala Lige prvaka. Juventusove sanse u tom duelu bile bi maksimalno 20%.Prescritto je napisao/la:ne mozes bolan potcjenjivat juventus i govorit da je nula ko sto ti je uradio kolega, to je ba van svake pameti, ispadne svi nula za reala, pa kad su nula sto zavrse drugi na tabeli u grupi, ha ja
- Gotovo.
#ostali
skontajte ba kakvu drugu uvredu, to s lopovima isfuralo prije n godina, na to se vise niko ne prima, eto vas navalili ko oni barselonini s generalom frankom

- Nail for Real
- Kontakt:
Ko vas vrijedja? To je samo cinjenicno stanje.
Da ste lopovi prve klase. Jos bi trebali da shvatite ko kompliment
!
Da ste lopovi prve klase. Jos bi trebali da shvatite ko kompliment

Juvesissoko jelde..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.