Kakav trentino, Sabner strasse Munchen, jooj bio sam ovdje, uh kakav trening centarKlare je napisao/la:Šta je ovo???
Trentino oder?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- amel10071988
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Također sam bio u ovom trening centru, na treningu Bayerna... Strahota, par odličnih terena u okviru trening centra, a jutarnjem treningu prisustvuje više naroda nego na terenima Premijer lige BiH ( ne računajući derbije )
btw: kao čistačica u tom trening centru radi gospođa iz Teočaka ( mjesto nekih 1-2h od Tuzle )
Također, blizu ulaza u trening centar, tačnije na jednoj od zgrada centra, u to vrijeme se nalazio ovaj natpis : https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0643_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
btw: kao čistačica u tom trening centru radi gospođa iz Teočaka ( mjesto nekih 1-2h od Tuzle )
Također, blizu ulaza u trening centar, tačnije na jednoj od zgrada centra, u to vrijeme se nalazio ovaj natpis : https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0643_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Bezobrazan ovaj Pele.''Biti pobjednik Lige prvaka nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh kako bi pokazao da je najbolja momčad u Europi i to četiri do pet godina. Barcelona je to učinila nedavno, kao i Santos u moje vrijeme, dok su Benfica, Ajax, Milan i Real Madrid imali svoja zlatna razdoblja'', rekao je Pele za Bild.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pele
Slažem se sa jednim dijelom no s drugim nikako.
Slažem se sa jednim dijelom no s drugim nikako.
Reklo bi se da se ne razumije u nogomet... 
4-5 godina je Bayern održao uspjeh već....Prema tome?
Ja ne znam zato šta je Pele htio reči. Mora da ga je uhvatila senilnost, pa ne zamjeram.....
Ma generalno Pele ne znam da je ikad imao bilo šta protiv Bayerna, tako da i ova izjava je kao trebala nešto značit, a da i sam pisac ne zna šta treba da znači.....
A klempo je tu gdje treba da bude i sad mi se baš hebe, šta pričaju i stručnjaci i kvazi-stručnjaci.
Ma generalno Pele ne znam da je ikad imao bilo šta protiv Bayerna, tako da i ova izjava je kao trebala nešto značit, a da i sam pisac ne zna šta treba da znači.....
A klempo je tu gdje treba da bude i sad mi se baš hebe, šta pričaju i stručnjaci i kvazi-stručnjaci.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pele, Perez, sve ista bagra, ljubomorna bagra.
Danas sam ponovo pogledao finale i vjerujte, pogledacu svaki put kad budem imao slobodnog vremena.
Danas sam ponovo pogledao finale i vjerujte, pogledacu svaki put kad budem imao slobodnog vremena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Što me nerviraju ovi naši portali sa guranjem Lulića "na silu" u Bayern.
Kad bih znao gdje oni vide barem mjesto za njega, možda mi i ne bi toliko teško padalo iako nikad nije ni bio u planovima.
Ovom troleru da odgovorim.
Po Peletovoj logici on je najbolji svih vremena zbog golova koje je davao nekim levatima i Messi nije njegov nivo.A po toj istoj logici je Neymar već 2-3 sezone bolji od Messija itd.Uostalom, Bayern je u vrhu već 4 godine.Ova titula je plod konstantnosti u evropi.Da je bilo "pravde" bila bi i ranije iako je ovako "plaho" slađa
Kad bih znao gdje oni vide barem mjesto za njega, možda mi i ne bi toliko teško padalo iako nikad nije ni bio u planovima.
Ovom troleru da odgovorim.
Po Peletovoj logici on je najbolji svih vremena zbog golova koje je davao nekim levatima i Messi nije njegov nivo.A po toj istoj logici je Neymar već 2-3 sezone bolji od Messija itd.Uostalom, Bayern je u vrhu već 4 godine.Ova titula je plod konstantnosti u evropi.Da je bilo "pravde" bila bi i ranije iako je ovako "plaho" slađa
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Greivis je napisao/la:Bezobrazan ovaj Pele.''Biti pobjednik Lige prvaka nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh kako bi pokazao da je najbolja momčad u Europi i to četiri do pet godina. Barcelona je to učinila nedavno, kao i Santos u moje vrijeme, dok su Benfica, Ajax, Milan i Real Madrid imali svoja zlatna razdoblja'', rekao je Pele za Bild.
bezobrazno je to pele bezobrazno
bayern ce uz barcu narednih godina sigurno voditi glavnu rijec u evropi i svjetu ,barca je pokazla sigurno odredjenu razliku u zadnjih 5 do 6 sezona u odnosu na ostale timove ,sada da je to toliko bilo dominatno pa i nije ako cemo posteno ,kada bude neka od momcadi tri puta osvojila uzastopno Lp ona se moze govriti o najboljoj momcadi jedenog desetljeca ili nekog odredjenog perioda kako ko posmatra.def.bayern barca i man ut su pocevsi od 2008 pa do kraja prosle sezone obiljezili jedan period ,s tim da je pitanje sta ce biti sa djavolima ,a barca i bayern imaju sansi za jos progresa napretka i sigurno po meni dve najace najozbiljnije momcadi na planeti koje ce voditi zestoke bitke za tron u narednih nekoliko godina ako se sta radikalno ne dogodi.
Ne vole svi pobjednike
Samo se ne treba lijepiti za te izjave koje nista ne znace.. Dok si visok kao radijator svima si dobar, ali kada predjes tu visinu odmah ce se naci neka budala koja hoce da te potkrati.
Bayern zadnjih sezona najcesce u zavrsnicama LP. Ni Barcelona jos nije odigrala dva finala LP zaredom kao Bayern.
Trenutno se niti za jednu ekipu ne moze reci da je bolja od Bayerna a Pele (sto se mene tice) moze da presipa iz supljeg u prazno dokle hoce..
Usput, ima li gdje uvazenog moderatora @Gere?
Ne mogu da se prijavim sa laptopa na forum
(Kaze "Iskoristio si maksimalan broj pokusaja prijavljivanja"
) , a sa kucnog nemam problema nikakvih 
Samo se ne treba lijepiti za te izjave koje nista ne znace.. Dok si visok kao radijator svima si dobar, ali kada predjes tu visinu odmah ce se naci neka budala koja hoce da te potkrati.
Bayern zadnjih sezona najcesce u zavrsnicama LP. Ni Barcelona jos nije odigrala dva finala LP zaredom kao Bayern.
Trenutno se niti za jednu ekipu ne moze reci da je bolja od Bayerna a Pele (sto se mene tice) moze da presipa iz supljeg u prazno dokle hoce..
Usput, ima li gdje uvazenog moderatora @Gere?
Ne mogu da se prijavim sa laptopa na forum
Gero sada hrve negdje na baušteli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hrve on u Nurnbergu Svabice.Neutral je napisao/la:Gero sada hrve negdje na baušteli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Znaci pocelo je. Pele raspalio i po Bayernu.
Pocnite se lagano privikavat.
Voli covjek podyebavat vise nego se hljeba najest, ali meni je simpatican. Njemu ne mozes nista zamjeriti ..
Pocnite se lagano privikavat.
Voli covjek podyebavat vise nego se hljeba najest, ali meni je simpatican. Njemu ne mozes nista zamjeriti ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pep će već na svojoj prvoj press konferenciji u ponedjeljak govoriti na njemačkom jeziku, potvrdili su to danas iz kluba. Oko 200 novinara bi trebalo prisustvovati toj press konferenciji, a vjerovatno među njima i jedan novinar iz Japana.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- brzitesanj
- Kontakt:
Ovo koko Peleove izjave fino je objasnio drug @Bilall
A Pep hoće odmah haman ponedjeljak da pokaže ovim novinarima da je savladao njemački jezik.
Bilall je napisao/la:Samo se ne treba lijepiti za te izjave koje nista ne znace.. Dok si visok kao radijator svima si dobar, ali kada predjes tu visinu odmah ce se naci neka budala koja hoce da te potkrati.
A Pep hoće odmah haman ponedjeljak da pokaže ovim novinarima da je savladao njemački jezik.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Prva dva treninga pod trenerskom palicom Pep-a ce se odrzati na Allianz Areni i navijaci ce na istim moci prisustvovati ukoliko kupe ulaznice po cijeni od 5 €. Posto se oko Arene obavljaju odredjeni gradjevinski radovi na tim treninzima ce moci prisustvovati samo 25.000 navijaca. Sav prihod od ulaznica bice doniran ljudima kojima je potrebna pomoc nakon nedavnih poplava koje su zahvatile Njemacku.
Sve pohvale upravi Bayerna za ovaj potez...
Sve pohvale upravi Bayerna za ovaj potez...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Lik nije normalan,u njegovo vrijeme Santos sigurno nije bio najbolja momcad u Evropi.Greivis je napisao/la:Bezobrazan ovaj Pele.''Biti pobjednik Lige prvaka nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh kako bi pokazao da je najbolja momčad u Europi i to četiri do pet godina. Barcelona je to učinila nedavno, kao i Santos u moje vrijeme, dok su Benfica, Ajax, Milan i Real Madrid imali svoja zlatna razdoblja'', rekao je Pele za Bild.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
mora da je sa oni peletom imenajkom iz djekne koju nageo,ne treba mu zmjeriti.dawud je napisao/la:Lik nije normalan,u njegovo vrijeme Santos sigurno nije bio najbolja momcad u Evropi.Greivis je napisao/la:Bezobrazan ovaj Pele.''Biti pobjednik Lige prvaka nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh kako bi pokazao da je najbolja momčad u Europi i to četiri do pet godina. Barcelona je to učinila nedavno, kao i Santos u moje vrijeme, dok su Benfica, Ajax, Milan i Real Madrid imali svoja zlatna razdoblja'', rekao je Pele za Bild.
Od ponedeljka starta era Pepa, znali neko kada se izvlace parovi Bundeslige, i ljudi kako bi bilo da Bayo dovede najboljeg stopera 2Bundeslige ERMINA BICAKCICA..
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Pa da zavris ko petersen.dje cedawud je napisao/la:Od ponedeljka starta era Pepa, znali neko kada se izvlace parovi Bundeslige, i ljudi kako bi bilo da Bayo dovede najboljeg stopera 2Bundeslige ERMINA BICAKCICA..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.