Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Prescritto
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
sve dok tvoja pitanja i odgovori ne budu identicni inappropriate gifovima i video klipovima
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
čekaj, oćeš reći da ja trebam reći neki nonsens kako bi ti mogao da postaviš neki nonsens gif ili klip? pa druže...Prescritto je napisao/la:sve dok tvoja pitanja i odgovori ne budu identicni inappropriate gifovima i video klipovima
naprijed rejal
Kakva je ovdje zahebancija
Ko je ovaj apeninski paraglajder koji ulijece bez kucanja
Decko, ovdje samo ja mogu provocirati i ugnjetavati realovce, a tebi nisam dao dozvolu za to- koliko znam.

Ko je ovaj apeninski paraglajder koji ulijece bez kucanja

Decko, ovdje samo ja mogu provocirati i ugnjetavati realovce, a tebi nisam dao dozvolu za to- koliko znam.
BRAZILSKI dnevnik Globoesporte i ove godine objavio je detaljnu analizu marketinške agencije Pluri Consultoria koja računa trenutnu vrijednost najcjenjenijih nogometaša na svijetu. Osim sportskih elemenata, discipline, iskustva i rezultata, u računicu je uključen i marketinški potencijal igrača.
Lionel Messi je ispred Cristiana Ronalda i Andresa Inieste, a Luku Modrića analitičari su svrstali na 23. mjesto.
Tvrde da Realov veznjak trenutno košta 38 milijuna eura, što je za 15 posto više u odnosu na njegovu cijenu od prije godinu dana. Modrić je tada bio na 28. mjestu ljestvice. Ove godine, iza njega su Edin Džeko, Zlatan Ibrahimović, Fernando Torres...
Osim Ronalda, još su četiri Realovca skuplja od Luke; Ozil, Di Maria, Benzema i Higuain.
Messi prema ovim procjenama vrijedi 140 milijuna eura. Njegova cijena porasla je čak 40 posto! Ronaldove usluge poskupile su za 7 posto i sada koštaju 96.3 milijuna eura. Za Iniestu je potrebno izdvojiti 68.4 milijuna eura. Wayne Rooney je četvrti, a Falcao peti, nakon skoka za čak 35 pozicija. Danas vrijedi 56.1 milijuna.
Prvi Brazilac na ljestvici tek je na šestom mjestu, 20-godišnji Neymar.
Na popisu 60 najvrjednijih nogometaša 14 je reprezentativaca Španjolske, a zajedno vrijede 531 milijun eura. Argentina je zastupljena sa sedam igrača koji vrijede 365 milijuna, a Brazil sam osam igrača u vrijednosti od 297 milijuna eura. 39 igrača na listi najskupljih su Europljani, njih 20 iz Južne Amerike te samo jedan Afrikanac. Barcelona je najmoćniji klub, zastupljena s deset nogometaša u vrijednosti od 490 milijuna eura.
Lionel Messi je ispred Cristiana Ronalda i Andresa Inieste, a Luku Modrića analitičari su svrstali na 23. mjesto.
Tvrde da Realov veznjak trenutno košta 38 milijuna eura, što je za 15 posto više u odnosu na njegovu cijenu od prije godinu dana. Modrić je tada bio na 28. mjestu ljestvice. Ove godine, iza njega su Edin Džeko, Zlatan Ibrahimović, Fernando Torres...
Osim Ronalda, još su četiri Realovca skuplja od Luke; Ozil, Di Maria, Benzema i Higuain.
Messi prema ovim procjenama vrijedi 140 milijuna eura. Njegova cijena porasla je čak 40 posto! Ronaldove usluge poskupile su za 7 posto i sada koštaju 96.3 milijuna eura. Za Iniestu je potrebno izdvojiti 68.4 milijuna eura. Wayne Rooney je četvrti, a Falcao peti, nakon skoka za čak 35 pozicija. Danas vrijedi 56.1 milijuna.
Prvi Brazilac na ljestvici tek je na šestom mjestu, 20-godišnji Neymar.
Na popisu 60 najvrjednijih nogometaša 14 je reprezentativaca Španjolske, a zajedno vrijede 531 milijun eura. Argentina je zastupljena sa sedam igrača koji vrijede 365 milijuna, a Brazil sam osam igrača u vrijednosti od 297 milijuna eura. 39 igrača na listi najskupljih su Europljani, njih 20 iz Južne Amerike te samo jedan Afrikanac. Barcelona je najmoćniji klub, zastupljena s deset nogometaša u vrijednosti od 490 milijuna eura.
- Prescritto
- Kontakt:
svaki tvoj post je nonsens samo sto tu rijec pogresno kapiras, da ti pomognem nonsens = besmislica, glupost, ono što nema nikakvog smisla, ne moras se zahvaljivatiSveti je napisao/la:čekaj, oćeš reći da ja trebam reći neki nonsens kako bi ti mogao da postaviš neki nonsens gif ili klip? pa druže...Prescritto je napisao/la:sve dok tvoja pitanja i odgovori ne budu identicni inappropriate gifovima i video klipovima
jeste, to samo ripper može , šta se ti ubacuješ. Jest da su mu argumenti tipa, barsa ima tika taku, messi ima više golova, 5 : 0, 6:2, ali nema to vezeripper je napisao/la:Kakva je ovdje zahebancija![]()
Ko je ovaj apeninski paraglajder koji ulijece bez kucanja![]()

Ja govorim nonsens a ti kažeš da prvo ja moram da napišem glupost da bi ti mogao da staviš glup gifPrescritto je napisao/la: svaki tvoj post je nonsens samo sto tu rijec pogresno kapiras, da ti pomognem nonsens = besmislica, glupost, ono što nema nikakvog smisla, ne moras se zahvaljivati

yebo te

naprijed rejal
- Prescritto
- Kontakt:
loše kapiraš,ti sve sto i napises jeste glupost, allora capisci?

biti padobranac nije privilegija nikakva, ali biti nepismen padobranac je stvar za brigu. Ne može se loše kapirati, možeš skapirati ili ne možeš, tu nema zlatne sredine, kao i kod tvog umijeća kucanja. Ali ajde, barem se trudiš pa staviš afrikat ponegdjePrescritto je napisao/la:loše kapiraš,ti sve sto i napises jeste glupost, allora capisci?![]()

naprijed rejal
IMT - imal mene tu

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Prescritto
- Kontakt:
Kapiraš - radnja koja traje, nije još završena, drugo lice jednine glagola kapirati u prezentu, po tebi je ja skapiram, ti skapiraš, on skapira itd. Hajd udure itd.Sveti je napisao/la:biti padobranac nije privilegija nikakva, ali biti nepismen padobranac je stvar za brigu. Ne može se loše kapirati, možeš skapirati ili ne možeš, tu nema zlatne sredine, kao i kod tvog umijeća kucanja. Ali ajde, barem se trudiš pa staviš afrikat ponegdjePrescritto je napisao/la:loše kapiraš,ti sve sto i napises jeste glupost, allora capisci?![]()

P.S.
Kad već morališeš i impliciraš na moje gramatičke greške, da ti održim kratku lekciju, svaka nova rečenica se započinje sa velikim pisanim slovom, a završava znakom interpukcije.

SKAPIRAŠ?

Vidim stigla ti ispomoć, uživajte u nonsensima. Pa-pa.

Auuuuuuuu Prescritto vas ubi gramatikom. Nema trta/mrta - haj' sad ispravi dZ. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kapirati nije književni izraz te samim tim ne podliježe zakonima gramatike, već je pojam relativan i odnosi se isključivo (skoro uvijek) na svršenu radnju. Kapirati znači razumjeti, što bi reklo da kapirati u radnji koja traje znači razumijevati, što je potpuno drugo značenje i nema direktnog dodira sa imenicom "razumjeti" pa tako i glagol kapirati nema svoj "trajni" oblik.Prescritto je napisao/la:
Kapiraš - radnja koja traje, nije još završena, drugo lice jednine glagola kapirati u prezentu, po tebi je ja skapiram, ti skapiraš, on skapira itd. Hajd udure itd.![]()
![]()
P.S.
Kad već morališeš i impliciraš na moje gramatičke greške, da ti održim kratku lekciju, svaka nova rečenica se započinje sa velikim pisanim slovom, a završava znakom interpukcije.![]()
SKAPIRAŠ?![]()
![]()
Vidim stigla ti ispomoć, uživajte u nonsensima. Pa-pa.
Eto, pošamaran si i što se tiče diskusije o maternjem jeziku, ako hoćeš možemo se dohvatiti i matematike, sociologije, možda i muzičkog ako želiš, jer vjerujem da ti je tjelesni odgoj slabo iš'o s obzirom na tvoje znanje o sportu

naprijed rejal
- Prescritto
- Kontakt:
skapirao si lekciju i poceo si se drzat iste, nofi nofiSveti je napisao/la: Kapirati nije književni izraz te samim tim ne podliježe zakonima gramatike, već je pojam relativan i odnosi se isključivo (skoro uvijek) na svršenu radnju. Kapirati znači razumjeti, što bi reklo da kapirati u radnji koja traje znači razumijevati, što je potpuno drugo značenje i nema direktnog dodira sa imenicom "razumjeti" pa tako i glagol kapirati nema svoj "trajni" oblik.
Eto, pošamaran si i što se tiče diskusije o maternjem jeziku, ako hoćeš možemo se dohvatiti i matematike, sociologije, možda i muzičkog ako želiš, jer vjerujem da ti je tjelesni odgoj slabo iš'o s obzirom na tvoje znanje o sportu

kapirati = kužiti , ja kontam, ja kužim, ja sam skužio, ja sam skapirao, skapiraš, ovaj skužiš?

glagol kapirati ima višestruko značenje, a ne samo jedno koje si ti naveo i to baš ono koje ti odgovara

I ja budala kontam da makar znaš o čemu pričamo ako već ne razumiješ materiju. 

naprijed rejal
- Prescritto
- Kontakt:
hajd ko prizna pola mu se prasta
:tapat po ramenu:

:tapat po ramenu:

Ja koliko se sjećam jedina pobjeda koja je donijela neku titulu u duelima Juventusa i Madrida je ona iz 1998 a znamo ko se smijao na kraju te tekme , tako da zaista ne znam čemu se smiješ,elem-opaska o Ikeru nije ni 5% smiješna kao moja konstatacija o porijeklu pozdrava ako imaš imalo soli u glavi (mogu pojasniti ako treba).Prescritto je napisao/la:odg na to pitanje ce ti dati kasiljas, redovna musterijamadridist je napisao/la: Samo još da priupitam jel šalju pozdrav iz serie A ili serie B il iz zatvora.
Najbolji odgovor na" redovna mušterija " je
bitch please:

A onda i Zidane.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Centre forward
- Kontakt:
@Sveti de dok omladini pojašnjavaš lingvistiku naroda i narodnosti SFR Juggoslavije,sklepaj kak'e pismene za ovog je'nog 'vamo na temu Proljeće a u mome srcu jesen 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Prescritto
- Kontakt:
ma zna se kako je taj zidane proso s realom, dobio po usima, jedna lasta ne cini proljece tako ni ova pobjeda u finalu, real je juventusova redovna musterija, a i vecina navijaca reala zele da izbjegnu juve u ligi sampiona, lijepi strah, u zadnjih 10 sezone dva puta noga u nokaut fazi i 2 samara u grupi ce ti pojasniti moju konstantaciju, pa i u onom nekom kupu kad smo se vratili iz serie b sa onim levatima smo vas mlatnulimadridist je napisao/la:Ja koliko se sjećam jedina pobjeda koja je donijela neku titulu u duelima Juventusa i Madrida je ona iz 1998 a znamo ko se smijao na kraju te tekme , tako da zaista ne znam čemu se smiješ,elem-opaska o Ikeru nije ni 5% smiješna kao moja konstatacija o porijeklu pozdrava ako imaš imalo soli u glavi (mogu pojasniti ako treba).Prescritto je napisao/la:odg na to pitanje ce ti dati kasiljas, redovna musterijamadridist je napisao/la: Samo još da priupitam jel šalju pozdrav iz serie A ili serie B il iz zatvora.
Najbolji odgovor na" redovna mušterija " je
bitch please:
A onda i Zidane.
a i ti isto neki advokat, kad fino poznajes historijat kako se pravis bolje ispravi kolegu da juve nikako nije nula za real, nego da pokusavas provalit
najveci klub na svijetu, a svi ih samaraju, preko bayerna, juventusa pa do barcelone

Realno lave, ako Djubrentus sad u februaru nekim slucajem naleti na kraljevski klub, mislim da ce dobrano nahebati. Juventus je koplje ispod ovog Reala, htio ti to prihvatiti ili ne.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.