AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 24 sep 2014, 09:46

Ma vide vjerovatno isto što i mi vidimo, al očigledno svi dobiju naredbu da "njegovo veličanstvo" mora igrati. Drugog razumnog objašnjenja nema.
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 sep 2014, 09:54

Torres igrač utakmice ..

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 sep 2014, 10:21

Torres je bio fantastican sinoc i radi upravo ono sto sam ocekivao, gol u stilu golgetera i umalo asistencija nakon odlicnog driblinga i stvorene sanse iz nicega.
Samo ne znam kud ga Pippo izvadi, imam osjecaj da bi do kraja zabio. :salut:

Menez vec cetvrtu utakmicu medju najboljim na terenu, prava je misterija kako su tog covjeka uopste uspjeli dovuci u milan i to besplatno. :mrgreen:

i ovo hocu da vidim u nedjelju, dok jos malo uhvate formu mogli bi biti veoma orgazmican kvartet :ljepota:

_________torres__________
saravi____honda______menez
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 sep 2014, 10:59

Milan je primio dosad koliko? 8 golova a capitano Bonera direktno ili indirektno kriv bar za 5. Yebo im on komplet familiju dok god bude igrao ne znam sta vise reci...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 sep 2014, 11:05

A gdje je onaj stručnjak za prekide :roll:
Il Club più titolato al mondo!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 24 sep 2014, 11:13

Sinoć prvo i drugo poluvrijeme nevjerovatna razlika.Po meni jedini razlog je promjena formacije,kad smo prešli na 4-2-3-1 to je izgledalo neuporedivo bolje.Jer Milan jednostavno ima igrace za taj sistem i ne znam šta Pippo više čeka i ne napravi to kao primarnu formaciju. Trio, Torres,Honda i Menez izgleda odlično, fenomelano rekao bih iako su zajedno igrali pa praktički prvi put, još kad tu bude Stephan to je već odličan kvartet. De Jong je sinoć nakon dugo vremena odigrao lošu utakmicu,ali nije mu zamjeriti jer je on trenutno jedini naš kvalitetni vezni igrač. I moraće još neko vrijeme sam igrati na sredini jer Poli i Muntari su nizašta.Znači već sljedeći meč očekujem da krenemo u sistemu 4-2-3-1.

Kažu da primamo puno golova, što je istina, ali nema veće istine od toga da je Bonera direktni krivac za 4 gola!! Najgore je što će taj čovjek igrati i sljedeći meč 110%,znači to je Gallianijev poltron koji će biti na terenu iako ćemo direktno zbog njega gubiti bodove. Također De Sciglio se ulijenio,po meni je razlog taj što dečko misli da je nezamjenjiv,zato Pippo treba dati priliku Armeru pa nek se ovaj malo zapita.

Lično, mislim da je ekipa puno kvalitetnija nego lani, jer ove sezone zaista imamo mali skup jako kvalitetnih igrača, ne svijetske klase ali radi se o kvalitetnim igračima. Tu mislim na De Jonga,Torresa,Meneza,Hondu,Alexa,Ramija te Montoliva kad bude fit.Ne treba zaboraviti ni Lopeza,Ramija i Shaarawya. Znači Milan ima jedan skup igrača koji mogu izgurati do tog trećeg mjesta, ali treba prestati sa forsiranjem određenih igrača.

I po meni najveće iznenađenje ove sezone je Abate.Zaista treba priznati da je u ove 4 utakmice bio izuzetno kvalitetan,pa čak je 4 asistencije upisao. Trenutno je možda i najbolji asistent lige,a sasvim sigurno najproduktivniji od svih bekova u ligi, ne znam šta je radio posljednih mjeseci ali momak je napredovao u tom segmentu.

Ne treba paničiti već samo se nadati da Pippo ipak neće više gurati Boneru ili Muntarija kad ima bolja riješenja.Znači promjeniti sistem igre+2-3 igrača i mislim da neb i trebalo biti problema protiv Cesene. Jasno da ova ekipa ima kvalitet ali njega treba ispoljiti a to mogu samo ako ce igrati kao sinoc u drugom poluvremenu.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 sep 2014, 11:31

Cini mi se da Pippo rece kako ce mjenjati formaciju na 4231 i to vec od iduce utakmice. Vidjet cemo. :think:
Al' naci ce se bar jedan od ona dva konja, u to sam siguran. :facepalm:

Yebemu, meni taj Abate nit' smrdi nit' mirise, tako je i prosle godine poceo furiozno pa znamo kako je zavrsilo. Daj boze da ovaj put nece biti kratkog roka, al' dabogda.
Armeru svakako dati sansu, trenutno od Silje gori biti ne moze. Prije si znao da je ofanzivno osakacen i nisi nista ni ocekivao od njega dokle god je siguran pozadi, al' sad su ga i u odbrani poceli ko cunjeve zaobilaziti. :facepalm:

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 24 sep 2014, 11:36

Evo baš sad čitam izjavu ua Sky, najavio je Pippo vrlo brzo prelazak na tu formaciju. Ipak je lakše promjeniti formaciju nego Boneru. :mrgreen:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 24 sep 2014, 14:45

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 25 sep 2014, 12:46

Koliko je ozbiljna povreda Van Ginkela i koliko ce pauzirati? kako je odigrao tih 30-38min protiv empolija?

U vezi Susa ima li gdje zvanicno da je nas?? citam na temi liverpoola da je zadnju utakmicu odigrao odlicno i da ima hljeba od njega :D
FORZA MILAN

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 sep 2014, 12:52

Suso ima verbalni dogovor sa Milanom..

Van Ginkel out 3-4 sedmice ..

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 25 sep 2014, 18:01

slika

Nadjoh na jednoj stranici.

Zalost..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 25 sep 2014, 19:28

hahahaha
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 25 sep 2014, 20:12

Bold man +
bold man +
Bonera =
best buddies!

Ili Budale Bez Budućnosti.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 26 sep 2014, 09:52

Petog novembra sa San Lorenzom na San Siru.
@francobaresi

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 sep 2014, 10:41

Corriere dello Sport reports that the capacity of Milan's new stadium will be around 45-48.000, and that Inter will stay at San Siro. :thumbup: :thumbup:

San Siro's capacity will be reduced to 56.000 after the 2016 CL final (the third tier of the green and red sector will be removed). [CdS]

slika

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 26 sep 2014, 10:54

Fina formacija, i solidan balans defanzive i napada.
Očekujem 3 boda i da ga uvali NINO.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 sep 2014, 11:12

Koji ku'rac se sad gura Bonaventura prije Saravija? Haj, dobar je igrac, dosad je solidno odradjivao svoj posao, al' to ne mora znaciti da sad onaj truhne radi njega.
Jednostavno, daj covjeku priliku da dadne taj gol, da igra u kontinuitetu i da napokon procepi, a kao takav je bolji od tri Bonaventure (ili da ne pretjerujem, dva).

I opet imam neki osjecaj da ce se gurnuti Bonera, ima vremena da se stvari promjene do nedjelje, don't worry. :problem:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 26 sep 2014, 12:44

Hahaha neko se zayeb'o sa formacijom. Cuj nema Bonere? Pa necu ni gledat ako je tako :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

fejzo
Kontakt:

Post Postao/la fejzo » 26 sep 2014, 15:50

kakoj omladino evo i mene savama doso bi i ranije al mi mali nije imo kad napravit ovo
odavno navijam za milan i reko da se malo ukljucim savama da pisemo
pozdrav

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.