FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Možda mu je žena otišla do toaleta a on joj pridržao tašnu 
5 naših igrača je u top 10 njemački sportista koji najviše zarađuju od reklama.
Tako Schweini, Muller , Goetze (naravno od 1. jula naš...
) zarađuju 2,5 miliona eura od reklama, Lahm i Gomez po 2 miliona. Inače u top 10 su većinom fudbaleri dok je prvi na listi svih tih sportista Ozil koji od reklamiranja zaradi 4 miliona eura. Od ostalih sportista su u top 10 Nowitzki, Vettel....
A Schweini na pitanje Bild-a šta čini za svoj izgled je odgovorio: "Ja čak ni kremu ne nanosim, valjda me uspjeh čini ljepšim" - odgovorio je s osmjehom.....

Tako Schweini, Muller , Goetze (naravno od 1. jula naš...
A Schweini na pitanje Bild-a šta čini za svoj izgled je odgovorio: "Ja čak ni kremu ne nanosim, valjda me uspjeh čini ljepšim" - odgovorio je s osmjehom.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Eto koja je povreda u Gotze u pitanje. U početku samo Muskelfaserriss, no preranim vraćanjem na trening dobio je Muskelbündelriss radi čega mora odmarati 2 i pol mjeseca. Povratak treningu tek 6.8.2013
Istu povredu je imao Kroos no on može već trenirati.
Zanimljivo je da Robben ili Ribery nisu nikada imali ovu povredu (hvala Bogu) i pored 20+ povreda u karijeri
Ma Ribery je imao jednu sezonu pravo osjetljivu, a evo kad pogledamo ovu iza nas, ne znam jel se čovjek 2 puta povrijedio. A i to je bilo sve vrlo kratko. Malo skroz utakmica propustio,a onoliko udaraca na utakmici dobije.Neutral je napisao/la:
Zanimljivo je da Robben ili Ribery nisu nikada imali ovu povredu (hvala Bogu) i pored 20+ povreda u karijeri
Imaš nekad osjećaj da cijela protivnička ekipa ide na Riberyja samo , isto ko divlje zvijeri ga napadaju i opkoljavaju.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Ima li smisla dovoditi Koscielnog da bi se kocio razvoj Kirchhoffa
Naravno da ne 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Al u qurcu.M4kaveli je napisao/la:Ma bolji je Koscienly stoper od Boatenga samo me zanima sta ce Isco u Bayernu ako je dosao Gotze ?
I po meni je Isco nepotreban, jedino ukoliko bi neko od prvotimaca otišao, ali i dalje mislim da je nepotreban.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 61739.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Baš gledam ovamo, frajer uništi ovu mladu Italiju, ne bi on bio nimalo loše pojačanje.Samo što, realno gledajući, i kod nas bi igrao jednako koliko igra i u Barci.No, Guardiola je tu pa bi tako možda ipak dobijao veću minutažu uz neke "fazone" sa Javijem na stoperu iako ja to nakon prošle sezone ne bih nikako volio.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nema potrebe kupovati Thiaga kad imamo Kroosa.Ono što je potrebno je backup stoper i riješiti pitanje napadača s obzirom da je Gomez pred izlaznim vratima.
Zamjenu za Tymu smo našli u vidu Rodea samo je pitanje dolazi li sad ili 2014 ? Ja bi ga ostavio još jednu sezonu u Eintrachtu i onda ga dovesti džaba a u međuvremenu dati šansu Canu.
Zamjenu za Tymu smo našli u vidu Rodea samo je pitanje dolazi li sad ili 2014 ? Ja bi ga ostavio još jednu sezonu u Eintrachtu i onda ga dovesti džaba a u međuvremenu dati šansu Canu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To je to.Saurman je napisao/la:Nema potrebe kupovati Thiaga kad imamo Kroosa.Ono što je potrebno je backup stoper i riješiti pitanje napadača s obzirom da je Gomez pred izlaznim vratima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Thiago odličan igrač, veliki talenat, ogroman potencijal, ali slažem se s prethodnicima da bi bio taj problem što se možda i kod nas ne bi naigrao. A i u ovom tekstu piše kako čovjek prije svega želi više da igra i da se nametne za SP.A kao alternativa bi bio odličan...
U prvom dijelu sezone (predstojeće) ekipa će nam igrati samo 16 utakmica, jer zbog Svjetskog klubskog prvenstva će utakmica zadnjeg kola biti pomjerena u drugi dio sezone, pa će tokom drugog dijela se ugurat u neki termin i biti naknadno odigrana. Zbog Superkupa (evropskog) će biti pomjerena i utakmica četvrtog kola BuLi za utorak.
Gust raspored, ali zato više utakmica i više uživanja za nas. A nadat se i dosta trofeja...
U prvom dijelu sezone (predstojeće) ekipa će nam igrati samo 16 utakmica, jer zbog Svjetskog klubskog prvenstva će utakmica zadnjeg kola biti pomjerena u drugi dio sezone, pa će tokom drugog dijela se ugurat u neki termin i biti naknadno odigrana. Zbog Superkupa (evropskog) će biti pomjerena i utakmica četvrtog kola BuLi za utorak.
Gust raspored, ali zato više utakmica i više uživanja za nas. A nadat se i dosta trofeja...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- roy_makaay
- Kontakt:
Ma kakav Thiago,gdje bi taj igrao? Pa za jednog Shaqiria je upitno hoće li imat mjesta na klupi,da ne spominjemo nešto više.U sredini nam je svaka pozicija popunjena sa najmanje dva vrhunska igrača.Ekipa je stroj ovakva kakva je pitanje je hoće li bit motivacije za da se ponove podvici iz minule sezone a prema riječima igrača oni su "nabrijani" i gladni trofeja.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Dovodjenje Thiaga ovog ljeta je jedinstvena prilika, jer on ima klauzulu u ugovoru koja isitice 1.8. ove godine. Sto znaci da do tog datuma moze ici za 18 miliona Eura a to je za ovakvog super igraca poklon.
Novi Xavi ili Iniesta, garantujem vam to.
Da ste me neki dan pitali rekao bi šta će nam on, no ako je istina da može doći za samo 18 miliona onda moramo ubosti
Da ste me neki dan pitali rekao bi šta će nam on, no ako je istina da može doći za samo 18 miliona onda moramo ubosti
Dok advokat grije stolicu u sudnici, Riby hladi jajca van Zahie 

@Neutral: pricaj naski da te cijeli svijet razumije.
Prvobitno je napuklo misicno vlakno, a kasnije misicni snop. Lajk za crtez i grafik

@Neutral: pricaj naski da te cijeli svijet razumije.
Prvobitno je napuklo misicno vlakno, a kasnije misicni snop. Lajk za crtez i grafik
Sent from my Philips Smart TV.
Teško mi prevesti. Znam na njemačkom ne znam na naš prevesti
Rekao bi mi Pape da sam zalutao, ali desi se
Zahia se nije pojavila u sudnici kao svjedok zato i Bilal nije došao. Ona je davno povukla optužbu tako da mu sud ništa ne može. Advokat mu je izjavio da nema potrebe da njegov klijent 8Ribery) bude prisutan ako nema nikakvih svjedoka.
Neka momci uživaju, zaslužili su, kada se igra neka se gine, kada se odmara neka se baš kvalitetno odmara.
Zahia se nije pojavila u sudnici kao svjedok zato i Bilal nije došao. Ona je davno povukla optužbu tako da mu sud ništa ne može. Advokat mu je izjavio da nema potrebe da njegov klijent 8Ribery) bude prisutan ako nema nikakvih svjedoka.
Neka momci uživaju, zaslužili su, kada se igra neka se gine, kada se odmara neka se baš kvalitetno odmara.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo brda.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šta je ovo??? 
Trentino oder?
Trentino oder?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.