Cardaklija (20) u prvih 11 i nije mi jasno zasto nije u u21 reprezentaciji
Dobar mali, a Gais jos bolji ove sezone

Rapid - Austria Wien
Saljic (19) u prvih 11
Mahmic (20) jucer golcina za Slovan
Mozemo jako dobru repku sastaviti
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Malic bazdar Kospo u u21 kao sto sam reko. Saljic danas dobar u beckom derbiju, bilo bi fino ga isprobat za u21.
Ne mogu igrat Bazdar i Kospo ako su,igrali za U21 Srbije odnosno Svicarskebhfanatic14 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:18Malic bazdar Kospo u u21 kao sto sam reko. Saljic danas dobar u beckom derbiju, bilo bi fino ga isprobat za u21.
Zato sto mu je to tek 4 tekma ove sezone. Da je bio redovan sigurno bi dobio poziv.NoDi80 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:08Gledam Aik - Gais 0:1 40 minuta
Rapid - Austria Wien
Saljic (19) u prvih 11
slovenac?Bazinga12345 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:42Sjajan gol Aldina Jakupovića za Bravo.
https://www.reddit.com/r/soccer/s/syrAp07bf4
Iskocila mi slika negdje na fb
Kakve lazi i gluposti, nidal celik godinu dana nema utakmice i vise i dobija poziv. Invalid luka misimovic sjedi na klupi u najgoroj ligi svijeta, dobija poziv. Da sad ne trazim druge invalide jos. Cardaklija je zlatan kakvih ima kriminalaca po u21.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 07:11Zato sto mu je to tek 4 tekma ove sezone. Da je bio redovan sigurno bi dobio poziv.NoDi80 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:08Gledam Aik - Gais 0:1 40 minuta
Rapid - Austria Wien
Saljic (19) u prvih 11
Bio sam zaboravio ovog baliju Avdukića, a dobro se sjećam kada je na Koševu (kada je uletio naš navijač i potrčao preko terena prema navijačima Borca) lijetao od jednog do drugog igrača Borca i ubjeđivao ih da napuste teren i ne nastave utakmicu. Pas mu mater, smeće balijskobhfanatic14 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 13:42Turo je napisao/la: ↑27 sep 2025, 11:17Asmir Avdukić novi selektor U-17 reprezentacije
Na sjednici je donijeta odluka o imenovanju novog selektora U-17 reprezentacije Bosne i Hercegovine, te će umjesto Muhameda Džakmića ovu funkciju u narednom periodu obnašati Asmir Avdukić.
Takođe, na jučerašnjoj sjednici je odlučeno da se na mjesto pomoćnika selektora U-21 reprezentacije BiH imenuje Damir Obad. U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Obad je radio u HNK Čapljina, te u GOŠK-u iz Gabele gdje je bio i sportski direktor.
![]()
ovo je da se cijeli dan smijes kakav cirkus. Haha zamisli bivsi golman ti vodi reprezentativnu selekciju kao golman sto vodi futsal reprezentaciju
ove balije raspale treba ganjat na svakom cosku sve su balije prodale i sve rade protiv bosanskih interesa u savezu. Pazi ovo kakva skolska igra cetalja Vicke, u17 koja je namjenjena bosnjacima i ako je ne bitna ne kao u21 naprlmjer, on postavlja "bosanca,muslimana" koji je zapravo njegov igrac RS igrac i zaposlenik bivsi borca,zeljeznicar banja luke.
Branio za rudar prijedor, borac ,radnik a trenirao borac, zeljeznicar banja Luke. Prijatelj sa krunicem i grujicem(menadzerska mafija)sa kojima je igro skupa. Zamazo vicko oci bosnjama kao eto vas covjek a ono njegov glavom i bradom. Ove balije sve pred smrt pa gledaju da uzmu sto vise para jer sto bi se na kraju vazduha brinuli o fudbalu. Samo pratite sada spiskove u17 sve RS igraci. Znaci u17 do u21 sve u rukama Hrvata i srba mozes zamislit. Damir Obadradio u hnk capljini
gosk
ovo je stvarno preslo sve granice odavno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.