Evo Olimpicovi igrači na večeri u restoranu gdje radim,ma ljudi se nogom u guzicu udaraju od dragosti jer su i oni svjesni da nisu šanse imali.Na tekmu nemam puno prigovora bar ono što sam gledo a izaš'o sam malo prije gola Olimpica hebiga mor'o na rađu.Valjda ćemo naći i tog napadača u pm.anel81m je napisao/la:A u pm, Olimpic je bez šuta prema golu danas izvukao neriješeno.Rezultatski smo trebali dobiti jer je Olimpic loš bio ali igrom mi još nismo ekipa koja juriša na Evropu.Nešto nije posloženo da valja, nešto fali.Vladavić iako se vidi da nije spreman 100% najviše se trudio, pojedini igrači su više šetali nego trčali.Blagojević je naš najbolji igrač trenutno i bez njega je ekipa bezidejna.Pejić nije igrač za prvog tima, koliko ga god raja volila.Još u kadetima se igrači uče da se lopta nikad ne vraća u okvir gola, one greške profesionalci nesmiju praviti!
Ja se samo nadam da ćemo popravit igru i da će zimus dovest tog pravog centarfora **** mu mater više.Pa dozla da je ptičije mlijeko pa ga nemogu nigdje nać!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Pozdravljam današnju ekipicu 
Odmah se na tribini osjeti promjena, bez obzira što broj nije bio nešto znatno veći.
O nama neću mnogo. (Treba istaći da je Olimpik zakinut za čist penal, baš kao i mi u Zenici).
Naši suci su najveće zlo i kočnica u napretku nogometa u ovoj zemlji.

Odmah se na tribini osjeti promjena, bez obzira što broj nije bio nešto znatno veći.
O nama neću mnogo. (Treba istaći da je Olimpik zakinut za čist penal, baš kao i mi u Zenici).
Naši suci su najveće zlo i kočnica u napretku nogometa u ovoj zemlji.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Zaboravio sam napomenuti da je MAletić izgleda dobro glavu razbio.Rekoše mi da mu je kost pukla iznad oka, odsustvovat će sigurno jedno vrijeme.Ali najvažnije da se dobro oporavi.
Koliko nam je čovjek falio ove dvije utakmice i opet mu neko ljakse glavu razbije. Desna strana nam je sterilna sa bilo kim u kombinaciji sa Hebibovićem ako to nije Maletić.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
emil02in je napisao/la:Evo Olimpicovi igrači na večeri u restoranu gdje radim,ma ljudi se nogom u guzicu udaraju od dragosti jer su i oni svjesni da nisu šanse imali.Na tekmu nemam puno prigovora bar ono što sam gledo a izaš'o sam malo prije gola Olimpica hebiga mor'o na rađu.Valjda ćemo naći i tog napadača u pm.anel81m je napisao/la:A u pm, Olimpic je bez šuta prema golu danas izvukao neriješeno.Rezultatski smo trebali dobiti jer je Olimpic loš bio ali igrom mi još nismo ekipa koja juriša na Evropu.Nešto nije posloženo da valja, nešto fali.Vladavić iako se vidi da nije spreman 100% najviše se trudio, pojedini igrači su više šetali nego trčali.Blagojević je naš najbolji igrač trenutno i bez njega je ekipa bezidejna.Pejić nije igrač za prvog tima, koliko ga god raja volila.Još u kadetima se igrači uče da se lopta nikad ne vraća u okvir gola, one greške profesionalci nesmiju praviti!
Ja se samo nadam da ćemo popravit igru i da će zimus dovest tog pravog centarfora **** mu mater više.Pa dozla da je ptičije mlijeko pa ga nemogu nigdje nać!
To se zove ljubav prema Veležu, dođeš bar da pola utakmice odgledaš ako nemožeš cijelu, i to iz Jablanice.
Svaka čast care!

anel81m je napisao/la:emil02in je napisao/la:Evo Olimpicovi igrači na večeri u restoranu gdje radim,ma ljudi se nogom u guzicu udaraju od dragosti jer su i oni svjesni da nisu šanse imali.Na tekmu nemam puno prigovora bar ono što sam gledo a izaš'o sam malo prije gola Olimpica hebiga mor'o na rađu.Valjda ćemo naći i tog napadača u pm.anel81m je napisao/la:A u pm, Olimpic je bez šuta prema golu danas izvukao neriješeno.Rezultatski smo trebali dobiti jer je Olimpic loš bio ali igrom mi još nismo ekipa koja juriša na Evropu.Nešto nije posloženo da valja, nešto fali.Vladavić iako se vidi da nije spreman 100% najviše se trudio, pojedini igrači su više šetali nego trčali.Blagojević je naš najbolji igrač trenutno i bez njega je ekipa bezidejna.Pejić nije igrač za prvog tima, koliko ga god raja volila.Još u kadetima se igrači uče da se lopta nikad ne vraća u okvir gola, one greške profesionalci nesmiju praviti!
To se zove ljubav prema Veležu, dođeš bar da pola utakmice odgledaš ako nemožeš cijelu, i to iz Jablanice.
Svaka čast care!

-
- Kontakt:
Šeta izgubili smo bas bezze dva boda,poveli smo navrijeme i ocekivalo se da ce to "ocepiti" utakmicu no autogol nesreteni je sve pokvario .Ipak mislim da nema razloga za zabrinutost forma ekipe ce sigurno rasti iz utakmice utakmicu sve je to jos u tri cetri boda.Danas izvrsna atmosfera a bogami i brojka iza gola ,svaka cast za navijanje svih 90min

Ima li kakav snimak sa tekme?
Sta se moze,opet nismo uspjeli uzeti sve bodove,neki nas i pehovi snasli i sa crvenim kartonima i sa povredama,a evo sada i sa bezveznim autogolovima.Nista idemo dalje jos jace,jos bolje sad uzeti 3 boda u Sirokom i eto nas u vrhu.Valjda ce se i Maleta i Haurdic pa i Merzic oporaviti za ove 2 sedmice reprezentativne pauze.Bit ce pehova i na suparnickim stranama,nadam se vec sad naredno kolo u Sirokom.
FORZA VELEZ
P.S.Dje mi je ona mala djavolica cekam da vidim izvjestaj,jer mi ona najbolje da sliku sa terena
FORZA VELEZ
P.S.Dje mi je ona mala djavolica cekam da vidim izvjestaj,jer mi ona najbolje da sliku sa terena

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
opet najavljujete kao i svake godine pa vas "smekšamo"rodjak je napisao/la:Sta se moze,opet nismo uspjeli uzeti sve bodove,neki nas i pehovi snasli i sa crvenim kartonima i sa povredama,a evo sada i sa bezveznim autogolovima.Nista idemo dalje jos jace,jos bolje sad uzeti 3 boda u Sirokom i eto nas u vrhu.Valjda ce se i Maleta i Haurdic pa i Merzic oporaviti za ove 2 sedmice reprezentativne pauze.Bit ce pehova i na suparnickim stranama,nadam se vec sad naredno kolo u Sirokom.
FORZA VELEZ

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Sumnjam da će ti biti nekog vele izvještaja. Danas nije imala tako dobar pregled utakmicerodjak je napisao/la:

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Vi ste nam crna mačka, dok vas jednom ne poderemo.Kevin je napisao/la:opet najavljujete kao i svake godine pa vas "smekšamo"rodjak je napisao/la:Sta se moze,opet nismo uspjeli uzeti sve bodove,neki nas i pehovi snasli i sa crvenim kartonima i sa povredama,a evo sada i sa bezveznim autogolovima.Nista idemo dalje jos jace,jos bolje sad uzeti 3 boda u Sirokom i eto nas u vrhu.Valjda ce se i Maleta i Haurdic pa i Merzic oporaviti za ove 2 sedmice reprezentativne pauze.Bit ce pehova i na suparnickim stranama,nadam se vec sad naredno kolo u Sirokom.
FORZA VELEZ

Evo raja i ja par rijeci da prozborim.Prvo vam moram reci da sam danas upoznao 3 clana ovog foruma koji su svih 90 minuta u kopu bodrili nase Rodjene iako je sunce nemilice przilo.Nasa lijepa drugarica @RedOne,zizu i @NGU i ovim putem ih jos jednom pozdravljam.Dokazali smo da se sa malo volje moze napraviti akcija koja u konacnici donese svima nama makar malo pozitivnog pomaka.
Igra naseg tima se moze prihvatiti,netreba ovo uzet za zlo.I ja sam rezultatom razocaran ali dok smo bili kompletni izgledalo je jako dobro.Imam osjecaj da nam se danas vratilo ono sa Koseva,nafaka koja nas je gore pratila da nam je okrenula ledja.Trebali smo u prvom poluvremenu rjesiti utakmicu,ali nismo jbg desava se.Nije ovo smak svijeta,nisu ni konkurenti mnogo odmakli.Da se sve stici,treba u ovoj pauzi napraviti analizu dosad uradjenog,vidjeti gdje smo grijesili i to pokusati ispraviti.Ja se neodricem Evropskih ambicija,ja vjerujem u ovu ekipu,mi trebamo uvezati dvije pobjede i eto vjetra u ledja.Kao sto sam i ranije pisao fali ovdje pritisak sa tribina,ova bi ekipa bila jaca taman za ove prosute bodove kuci.
Igra naseg tima se moze prihvatiti,netreba ovo uzet za zlo.I ja sam rezultatom razocaran ali dok smo bili kompletni izgledalo je jako dobro.Imam osjecaj da nam se danas vratilo ono sa Koseva,nafaka koja nas je gore pratila da nam je okrenula ledja.Trebali smo u prvom poluvremenu rjesiti utakmicu,ali nismo jbg desava se.Nije ovo smak svijeta,nisu ni konkurenti mnogo odmakli.Da se sve stici,treba u ovoj pauzi napraviti analizu dosad uradjenog,vidjeti gdje smo grijesili i to pokusati ispraviti.Ja se neodricem Evropskih ambicija,ja vjerujem u ovu ekipu,mi trebamo uvezati dvije pobjede i eto vjetra u ledja.Kao sto sam i ranije pisao fali ovdje pritisak sa tribina,ova bi ekipa bila jaca taman za ove prosute bodove kuci.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Bez sumnje Siroki je favorit ovdje, ali nase je da odigramo jednu borbenu tekmu, nek frcaju iskre, nek se krv lije, a onda ako i izgubimo nikome se nece imati sta prigovorit.Kevin je napisao/la:opet najavljujete kao i svake godine pa vas "smekšamo"rodjak je napisao/la:Sta se moze,opet nismo uspjeli uzeti sve bodove,neki nas i pehovi snasli i sa crvenim kartonima i sa povredama,a evo sada i sa bezveznim autogolovima.Nista idemo dalje jos jace,jos bolje sad uzeti 3 boda u Sirokom i eto nas u vrhu.Valjda ce se i Maleta i Haurdic pa i Merzic oporaviti za ove 2 sedmice reprezentativne pauze.Bit ce pehova i na suparnickim stranama,nadam se vec sad naredno kolo u Sirokom.
FORZA VELEZ
Forza Velez!
- RezervniGolman
- Kontakt:
A Peja yebem mu sta uradi
ali haj prči ga drugi ces je put u korner izbit bar si naucio nesto. Slazem se da ne treba napadati igrace i trenera jer smo trebali dobit ali skara nas onaj nesretni autogol. Sta Haurdic p promasi u prvom pa ona stativa u drugom,milion kornera itd itd. Jos samo da se nayebem majke onom cobanu iz olimpika sto je laktom Daretu razbio glavu kao i sudiji koji mu nije dao ni žuti. Bit ce bolje raja moja fina. Forza Velež

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Zaboravi spomenut Kodru. A brato sam se povuci. Od kad si usao igrali smo s 10 igraca. Stvarno vise nema smisla forsirat ga. Ne moze lik meda a pasovi mu ko u Ray Charlesa. Daj bola Feja postedi nas majketi
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Rodjak, danas ce mi ovi forumasi iz kopa napisati pravdanjeNeverGiveUp je napisao/la:Sumnjam da će ti biti nekog vele izvještaja. Danas nije imala tako dobar pregled utakmicerodjak je napisao/la:

Pozdrav danasnjoj ekipi

Bez Malete nista nije isto, uz Blagojevica jedan od nasih najvaznijih igraca, svidjalo se to nekome ili ne. Kad on igra dosta smo agresivniji i opasniji po desnoj strani, tesko ekipama kad Ani i Maleta igraju zajedno na desnoj strani.zizu1991 je napisao/la:Koliko nam je čovjek falio ove dvije utakmice i opet mu neko ljakse glavu razbije. Desna strana nam je sterilna sa bilo kim u kombinaciji sa Hebibovićem ako to nije Maletić.
Nadam se da ce car biti dobro i sto se prije vratiti. Njegovo iskustvo, znanje i spretnost su trenutno nezamjenjivi u ovoj ekipi Veleza.
Forza Velez!
Kevine care,u pravu si (da se ne lazemo),a sta treba drugo da najavljujemo poraz je liKevin je napisao/la:opet najavljujete kao i svake godine pa vas "smekšamo"rodjak je napisao/la:Sta se moze,opet nismo uspjeli uzeti sve bodove,neki nas i pehovi snasli i sa crvenim kartonima i sa povredama,a evo sada i sa bezveznim autogolovima.Nista idemo dalje jos jace,jos bolje sad uzeti 3 boda u Sirokom i eto nas u vrhu.Valjda ce se i Maleta i Haurdic pa i Merzic oporaviti za ove 2 sedmice reprezentativne pauze.Bit ce pehova i na suparnickim stranama,nadam se vec sad naredno kolo u Sirokom.
FORZA VELEZ

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- el-fighter
- Kontakt:
Na danasnjoj utakmici se vidjelo da ekipa jos nije sazrela za Evropu. Ovo se jednostavno moralo dobiti. Igra nam se i previse vrti oko Blagojevica i cim on nije tu, odmah nemamo ideje. Pokusavamo nesto preko krila, ali sve je to slabo. Iskreno se nadam da ce Feja iskoristiti reprezentativnu pauzu da popravi igru u napadu i da konacno rijesi problem realizacije koji je bio nestao u zavrsnici prosle sezone, ali je sada ponovo tu. Dobra stvar je sto je niz bez poraza nastavljen, ali ako hocemo u Evropu onda moramo upisati i neku pobjedu.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.