Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
M4kaveli
-
Kontakt:
Mislim da od Ville nema nista.
Razlog je taj sto jedini on pored Messija ( od napadaca ) zabija.
Nek Wenger uzme Tella na posudbu.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
Marsal
-
Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Mislim da od Ville nema nista.

Ima već jedno tele u liku i djela Gervinha ne treba mu drugo osim ako neće na Colneyu farmu napravit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
AA23
-
Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Mislim da od Ville nema nista.

Nemora to nista da znaci.
Villa je izrazio da je nezadovoljan, a jos prije no sto je dosao u Barcu, izrazio zelju da igra za Liverpool ili Arsenal.
-
M4kaveli
-
Kontakt:
Ma izjavljivali su prije par dana i treneri i direktori Barce kako ga ne namjeravaju prodati.
Cak su i igraci govorili kako vjeruju u njegov ostanak jer je bitna karika u timu.
Zbog toga nekako ne vjerujem da bi mogao doci.
Pogotovo ne vjerujem da bi otisao u Liverpool ili Totenhem.
I + 17 mil. eura za igraca od 31. godine koji je pretrpio lom noge je nekako previsoka.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
Orion87
-
Kontakt:
Marsal je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Mislim da od Ville nema nista.

Ima već jedno tele u liku i djela Gervinha ne treba mu drugo osim ako neće na Colneyu farmu napravit.
Tello je fakat rinaka od igrača,ja bi prije Gnabrya promovisao nego onu levatinu dovodio....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
Neutralan88
-
Kontakt:
Postao/la Neutralan88 » 04 jan 2013, 23:27
BigBigBang je napisao/la:Nemoj da skreces sa teme i priznaj da si fudbalski laik koji ne bi mogao na FM-u napraviti dobar transfer a kamoli savjetovati jednu instituciju kakva je Wenger. Jos jednom cu da ponovim tebi i slicnima da se previse brinete kao navijaci drugih klubova o transfer politici Arsenala, npr. transfer politika Uniteda, Bayerna, Totenhema, Juventusa mene nikad nije interesovala niti se brinem o istim.
politika tvoja je ispadanje iz TOP 4
pa bujrum jarane ako je tebi fino visit od 5 do 10 mjesta i govorit nema veze ne trebaju nama jaki transferi nemoj onda kukati kad izgubite ili odigrate mizerni remi gdje dadnu auto gol

-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 04 jan 2013, 23:41
Lave moj šta je tebi Arsenal uradio pa si ti tako kivan na njega? Yebote upropasti nam temu svojim postovima, al baš upropasti.
Samuel @samuelj29060
An Arsenal player has been trying to convince Villa to join for weeks (via @GeoffArsenal ) I love how we're using Barca's tactics.
Dirty game, I like it. Izgleda da smo naučili nešto od odlaska Cesca

-
GunnerS
-
Kontakt:
Neutralan88 je napisao/la:politika tvoja je ispadanje iz TOP 4
pa bujrum jarane ako je tebi fino visit od 5 do 10 mjesta i govorit nema veze ne trebaju nama jaki transferi nemoj onda kukati kad izgubite ili odigrate mizerni remi gdje dadnu auto gol

Kad je Arsenal završio ispod top 4 ?!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Rockefeller
-
Kontakt:
Postao/la Rockefeller » 04 jan 2013, 23:44
Negdje sam pročit'o da je i sam Cesc nagovar'o Villu da predje u Arsenal. Ovo je naravno nezvanično i nepouzdano, al' ne bi me čudilo ukoliko je sigurno da će Villa napustiti klub. Vidjećemo koliko ima istine u svemu. Ja bih ipak prije izabr'o da Cesc dodje namjesto Davida.

-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 04 jan 2013, 23:45
Cazorla? Jedino ga on moze nagovarati. A vala ako Villa dodje, 4-4-2 i nista drugo. Imas Girouda koji u svakom trenutku moze spustiti loptu i Villu koji u skoro svakom trenutku to moze iskoristiti. Vidjeti cemo.
Celik!3,2,2.
-
GunnerS
-
Kontakt:
Nešto mi je ovo sve sumnjičavo. Theo se "tjera" da potpiše novi ugovori, on hoče da igra napadača, mi hočemo "novog" napadača. Ima tu dosta nepovezanih stvari. Iskreno, nama treba od odbrane do napadača fudbaler svjetske klase nekih 28 godina starosti. Znači to su 3 igrača koja bi nam došla ko budali šamar.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 04 jan 2013, 23:49
Cazorla, a i ako odlazi vjerovatno mu Cesc samo dobre stvari priča u klubu. To je + koji imamo, i još jedna stvar koju će iskoristiti naši, a to je dugovanje novca od transfera Songa i Cesca, tj one doplate kojih bi se naši odrekli te dodali novca kako bi se Villa doveo. Pravi "fox in the box" i leg'o bi nam k'o budali šamar. Pravi finisher a to je ono što nama treba očajnički.
-
gunnerfan
-
Kontakt:
a gdje su oni sto su vidjeli M'villu u Londonu danas xD ?
U zadnje vrijeme se spominje i Michu , Jovetic , Snajder , Strotman .. i na kraju ako dodze jedan golobradi mladic ja cu da budem zadovoljan , msm moram bit' jer nemam drugog izbora

** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
-
Durden
-
Kontakt:
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 05 jan 2013, 00:34
Neutralan88 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Nemoj da skreces sa teme i priznaj da si fudbalski laik koji ne bi mogao na FM-u napraviti dobar transfer a kamoli savjetovati jednu instituciju kakva je Wenger. Jos jednom cu da ponovim tebi i slicnima da se previse brinete kao navijaci drugih klubova o transfer politici Arsenala, npr. transfer politika Uniteda, Bayerna, Totenhema, Juventusa mene nikad nije interesovala niti se brinem o istim.
politika tvoja je ispadanje iz TOP 4

Ko je to ispao iz top4, tj. kada je to arsenal ispao iz top4?
Posto vidim da preskaces pitanje a ponavljas se ko papagaj opet pitam zasto tolika briga za transfer politikom Arsenala nekoga ko ne navija za isti?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
ripper
-
Kontakt:
20 milki istovarite i vodite Villu, ha ja...to je sva mudrost. Nije vam Villa nekakav marginalac iz francuske , pa da ga dovodite za male pare (kako je stara stipsa navikla) vec igrac vrhunske klase - bez obzira što ima 31 god. Na kraju sezone ce biti još jeftiniji, pa može i tad.
-
bega_afc
-
Kontakt:
ripper je napisao/la:20 milki istovarite i vodite Villu, ha ja...to je sva mudrost. Nije vam Villa nekakav marginalac iz francuske , pa da ga dovodite za male pare (kako je stara stipsa navikla) vec igrac vrhunske klase - bez obzira što ima 31 god. Na kraju sezone ce biti još jeftiniji, pa može i tad.
otkad se to tebe pita kolko košta vilja
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
oldbridge
-
Kontakt:
Durden je napisao/la:
Marouane Matic

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 05 jan 2013, 10:34
Evo ga i Đuro nam ode. Neka mu je sa srećom u nastavku karijere.
-
Orion87
-
Kontakt:
Sretno Đuro,i vrati nam se kao turista....
a fakat mi je bio drag igrač,uvijek ne pouzdan,al uvijek se nekako borio i uvijek je bio tu,mislim da će on biti standardnan u Hanoveru.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.