FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 59939.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- gerdmuller
- Kontakt:
Boze reci mi da sanjam..Omerbavarac je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 59939.html
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- farinelli123
- Kontakt:
Sto su svi protiiv Koscelnog? To je dobar igrac.
Bolji je od svih stopera Bajerna, igrac profila Dantea, pa jos brzi, a samim ti bolji. Doduse, ne znam kakav je po pitanju skok igre, ali sumnjam da je los u tom segmentu.
Sad cete da me napadnete, znam, ali ja necu da se trudim da vam objasnim zasto je dobar odbrambeni igrac.
Voleo bih da se ostvari taj transfer, i da se ispostavi kao opasna kupovina.
Bolji je od svih stopera Bajerna, igrac profila Dantea, pa jos brzi, a samim ti bolji. Doduse, ne znam kakav je po pitanju skok igre, ali sumnjam da je los u tom segmentu.
Sad cete da me napadnete, znam, ali ja necu da se trudim da vam objasnim zasto je dobar odbrambeni igrac.
Voleo bih da se ostvari taj transfer, i da se ispostavi kao opasna kupovina.
•
Dobar je Koscielni, zna povuci kontru, protiv nas je odigrao odlicno drugu utakmicu, jos i dao gol, jedina mana ako se moze reci su njegove godine(27)----
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- farinelli123
- Kontakt:
Meni je konkretno zapao za oko pre jedno dve godine u mecu Arsenala i Barse, ne secam se rezultata, mozda 2-1 za londonsku sirotinju, ali nisam siguran. Secam se,jedna od najbolje odigranih utakmica nekog stopera koju pamtim u zadnjih par sezona.
Doduse, nisam gledao mnogo meceva Arsenala, ali kad god sam gledao taj covek je bio ponajbolji u ekipi. Odlicno kretanje, okretan, sto rece mister vajt zna i da otvori igru. Ma, dobar je.
Doduse, nisam gledao mnogo meceva Arsenala, ali kad god sam gledao taj covek je bio ponajbolji u ekipi. Odlicno kretanje, okretan, sto rece mister vajt zna i da otvori igru. Ma, dobar je.
•
Ne vjerujem ni sekunde u te špekulacije oko Francuza.
Pa Buyten je doktor za tog napuhanog Francuza.
- moustapha
- Kontakt:
Nije lose razmisljati o dodatnom stoperu, pogotovo nakon kobne povrede Badstubera. Sad zasto bas Koscielny, pa vjerovatno zato sto Pep trazi takvog igraca. Poznato je da Arsenalovi stoperi ucestvuju u igri, nesto sto se svakako uklapa i u ovaj sadasnji sistem, a i u Pepovu filozofiju.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koscienly je jedan solidan stoper i ako se dovede slijedi mu uloga treceg stopera, jer pored Boatenga i Dantea tesko da se neko moze izboriti, no, s obzirom da Bayern svake sezone igra na tri fronta, ta sirina u ekipi bi itekako dobrodosla.
Pitanje je da li bi Bayern zelio dati 10-15 miliona za igraca koji ce sjediti na klupi, ako se zna da na istoj imaju Buytena i Kirchoffa.
Ne znam, ocekuje nas jos puno spekulacija, iako sam siguran da se vise niko nece dovoditi.
Pitanje je da li bi Bayern zelio dati 10-15 miliona za igraca koji ce sjediti na klupi, ako se zna da na istoj imaju Buytena i Kirchoffa.
Ne znam, ocekuje nas jos puno spekulacija, iako sam siguran da se vise niko nece dovoditi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Marsal
- Kontakt:
Koscielny ako vam dođe Dante može gledati otkud se vedri.
Mada večeras je dao neku zanimljivu neku izjavu u kojoj kaže da je odbio interes drugih klubova mada ja nešto ne vjerujem da bi odbio Bayern ali eto vidjet ćemo, ako je cijena prava što se mene tiče neka ide mada je frajer najbolji stoper Arsenala.
Za ove što kazu nedaj Bože ili nešto nek malo pogledaju momka (pa i statistiku) a ne da pamte po 2 autogola i onoj grešci u finalu Carling Cupa kada je se još privikavao na engleski nogomet.
Edit:
Po meni stoper sa najboljim osjećajem za pas na svijetu.
Mada večeras je dao neku zanimljivu neku izjavu u kojoj kaže da je odbio interes drugih klubova mada ja nešto ne vjerujem da bi odbio Bayern ali eto vidjet ćemo, ako je cijena prava što se mene tiče neka ide mada je frajer najbolji stoper Arsenala.
Za ove što kazu nedaj Bože ili nešto nek malo pogledaju momka (pa i statistiku) a ne da pamte po 2 autogola i onoj grešci u finalu Carling Cupa kada je se još privikavao na engleski nogomet.
Edit:
Po meni stoper sa najboljim osjećajem za pas na svijetu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
U ovom trenutku iz Arsenala ne postoji igrač koji bi pojačao Bayern.Sad ako bi eventualno došao Koscielny u šta čisto sumnjam a prosto ne vjerujem klupa bi mu bila zagarantovana.Sve preko 10 mil je previše za rezervu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:

Jupp savjetovao Guardioli da dovede Isca

Eh kakvo bi to bilo pojacanje,lik je igracina samo takva sta bih dao da ga klepimo,ali zainteresovanih je mnogo.
Ove price o panju iz arsenala su meni ciste spekulacije bez osnova,kao sto neko rece prije niko iz arsenala ne bi bio pojacanje za Bayern,u tome se u potpunosti slazem.
Sta ce vam Isco ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Misljenja sam da se Boa nece naigrati kod Pepea,jer Boa je cesto znao ispucavati loptu, pa covjek pored malog ekrana nezna dali je trazio Riberiya,Milera,Robena ili Manzu kada ona zavrsi kod protivnicki igraca.Tako sigurno Pep trazi sebi stopera tipa Koscielnya,koji ima srasan osjecaj za pas.
Pratim englesku ligu i pogledao sam dosta tekmi Arsenala lik je ekstra mislim da bi mogao u prvih 11 kod Pepea, ako dode naravno a misljenja sam da ce Pep sebi dovesti stopera.
Pratim englesku ligu i pogledao sam dosta tekmi Arsenala lik je ekstra mislim da bi mogao u prvih 11 kod Pepea, ako dode naravno a misljenja sam da ce Pep sebi dovesti stopera.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Ma bolji je Koscienly stoper od Boatenga samo me zanima sta ce Isco u Bayernu ako je dosao Gotze ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Isco bi bio kao Iniesta u Barceloni.M4kaveli je napisao/la:Ma bolji je Koscienly stoper od Boatenga samo me zanima sta ce Isco u Bayernu ako je dosao Gotze ?
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
[youtube][/youtube]
Boateng je baš stoper kakav Bayernu odgovara. Ove priče oko otvaranja igre vam ne piju vodu kada je općepoznata stvar da su dva najbolja stopera na svijetu u tom segmentu Badstuber i Boateng.
Boateng je baš stoper kakav Bayernu odgovara. Ove priče oko otvaranja igre vam ne piju vodu kada je općepoznata stvar da su dva najbolja stopera na svijetu u tom segmentu Badstuber i Boateng.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Da se malo kur'cimo i stavljamo igrace od 40 mil na klupu.Kad mozete vi i Real,mozemo i miM4kaveli je napisao/la:Sta ce vam Isco ?

#miasanmia
naredne sezone štoperi će biti Dante, Boateng, Buyten i Kirchoff ... sumnjam da će doći Koscienly ...@BavarianTweets: "It was a good conversation. It shows quite a size, calling me to get me to insure his support."-Badstuber on conversation with Guardiola
- Omerbavarac
- Kontakt:
E moj Roja.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.