ja kada sam to napisao ispao sam budalaMaGiCa je napisao/la:Beasley je takav divljak da je to strasno.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
ja kada sam to napisao ispao sam budalaMaGiCa je napisao/la:Beasley je takav divljak da je to strasno.
kad se samo sjetim da se pricalo da ce on bitri prvi izbor Bullsa, a ne RoseKK_Bosna je napisao/la:ja kada sam to napisao ispao sam budalaMaGiCa je napisao/la:Beasley je takav divljak da je to strasno.![]()
MaGiCa je napisao/la: Lepa pobeda sinoc nad El Heatom, ali se ne valja zavaravati - los Wade, bez Bosha, jedino im Chalmers i LeBron odigrali kvalitetno. Nije to bio pravi Miami.
Isto tako Spursima niko ništa ne bi mogao da imaju Howarda ili Bynuma,Heatu da imaju allstar playa,Bullsima da imaju allstar centra,Thunderu da ima još jednog allstar igrača...Pa ovi Lakersi imaju jednu od jačih trojki u ligi i još da dovedu jednog od top 5 playevaBeyKopites je napisao/la:ja mislim da Lakersima sa Kobeom i jednim playom vrhunske klase ( Rondo , Williams ) ne bi niko nista mogao ...
Njima fali samo vrhunski play, inace ostale pozicije su dobro popunjene.
Ustvari malo skripi i nisko krilo al to nije toliko strasno
amere jel moguce da se tebi nesto svidja sto ova uprava radiamerosm je napisao/la:Sve vise i vse mi se svidja ovaj trade koji je sada aktuelan u kojem bi Raymond Felton poosta novi clan Lakersa. S njim i "normalnim" Artestom bi imali odlicnu petorku koja bi mogla konkurisati za osvajanje zapada.
i meni su se ove price popele na neku stvar pa imali smisla vise,adnan24 je napisao/la:
Vec pomalo pocinju da nerviraju ove silne spekulacije sa Lakersima...bar 10 igraca je u zadnjih 7 dana dovedeno u vezu sa L.A.-om.
Da hoce vise proci 15.-i pa da znamo na cemu smo...
jel i to 'odokativno'?KK_Bosna je napisao/la:na svojoj poziciji u svom prime-timeu to i nije daleko od istine
Sta li IDIOTI cekaju da mi je znati.Rich Bucher just said on ESPN that Pau for Lowry/Scola deal is on the table of the Lakers want to take it, but they are looking to see if they can get a better offer first.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.