FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bio bih prezadovoljan bodom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trening veceras u pola 7,posto vidim da vec komentarisete o utakmici sa celikom i nestrpljivi ste...pa bujrum 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ma idemo po 3 boda u zenicu ali bicemo zadvoljni i sa 1 bodom.
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Ma meni je svejedno, nisam zeljovac, al ovi igraci sto su sad dosli nisu vam nista bolji od onih kojisu otisli, sto znaci da su ispod zeljinog renomea.jocker123 je napisao/la:dobro einsteinThe Game je napisao/la:Nece vas sudije dobiti, vasi igraci ce sami sebe pobijeditijocker123 je napisao/la:samo nas sudije mogu dobiti,a igraci ne mogu..hehe,ali sve u svemu vidjet cemo u subotu
Iskreno,tesko ce te uzeti bod ili tri pogotovo kakva je ova liga a i po mom misljenu imate veoma losu ekipu....bez ljutnjesasatm87 je napisao/la:ma idemo po 3 boda u zenicu ali bicemo zadvoljni i sa 1 bodom.

- ultra manijak
- Kontakt:
davor vugrinec iz dinama vjerovatno dolazi u zelju
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
Zar on nije u NK Zagrebu?ultra manijak je napisao/la:davor vugrinec iz dinama vjerovatno dolazi u zelju
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Jesttanzla je napisao/la:Zar on nije u NK Zagrebu?ultra manijak je napisao/la:davor vugrinec iz dinama vjerovatno dolazi u zelju
Nigdje vezeultra manijak je napisao/la:davor vugrinec iz dinama vjerovatno dolazi u zelju

Volim te Zeljo!!!
odakle ovo?ultra manijak je napisao/la:davor vugrinec iz dinama vjerovatno dolazi u zelju

- bistrikboy
- Kontakt:
Uprava trazi napadaca ali tesko da ce ovog' dovest',ipak on ima odlicnu platu a mi vise od 75 hiljada km po godini ne moze ponuditi nikome...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma kakav ba Vugrinec lik ima godisnju platu od nekoliko stotina hiljada kuna a i proslu sezonu kolko ja znam je ekstra odigrao za NK Zagreb i sto bi sve to mjenjao da dodje kod nas da igra za sicubistrikboy je napisao/la:Uprava trazi napadaca ali tesko da ce ovog' dovest',ipak on ima odlicnu platu a mi vise od 75 hiljada km po godini ne moze ponuditi nikome...
Volim te Zeljo!!!
lik ima 35 godinazlatandr je napisao/la:Ma kakav ba Vugrinec lik ima godisnju platu od nekoliko stotina hiljada kuna a i proslu sezonu kolko ja znam je ekstra odigrao za NK Zagreb i sto bi sve to mjenjao da dodje kod nas da igra za sicubistrikboy je napisao/la:Uprava trazi napadaca ali tesko da ce ovog' dovest',ipak on ima odlicnu platu a mi vise od 75 hiljada km po godini ne moze ponuditi nikome...

Sigurno može odigrati još barem dvije sezone. Čovjek redovno zabija u HNL, siguran sam da bi nam dobro došao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Istina lik ima 35 godina i odlicnu sezonu iza sebe 11 golova za NK Zagreb iako mislim da je ovo patka i to zesca!defender je napisao/la:lik ima 35 godinazlatandr je napisao/la:Ma kakav ba Vugrinec lik ima godisnju platu od nekoliko stotina hiljada kuna a i proslu sezonu kolko ja znam je ekstra odigrao za NK Zagreb i sto bi sve to mjenjao da dodje kod nas da igra za sicubistrikboy je napisao/la:Uprava trazi napadaca ali tesko da ce ovog' dovest',ipak on ima odlicnu platu a mi vise od 75 hiljada km po godini ne moze ponuditi nikome...
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
dobro bi nam on dosao, ali ovo je bomba teska haha
dosli su neka dva igraca jedan je Srbin iz hajduka kula i ima 29 godina i jedan Kamerunac iz Francuske je stigao
51%--------49%
Kad su dosli, imena? Odakle ti to?zeka_tm87 je napisao/la:dosli su neka dva igraca jedan je Srbin iz hajduka kula i ima 29 godina i jedan Kamerunac iz Francuske je stigao

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Kamerunac je zadnji vezni i desni bek
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.